Viser alle 9 resultater

-8% Januar SALEMaria Nila Sheer Silver Shampoo 350 ml

Maria Nila Sheer Silver Shampoo 350 ml – Shampoo

198,00 kr.
-10% Januar SALEMaria Nila Sheer Silver Conditioner 300 ml

Maria Nila Sheer Silver Conditioner 300 ml – Balsam

193,50 kr.
-5% Januar SALE

Maria Nila Sheer Silver Masque 250 ml – Hårkur

232,75 kr.
-11% Januar SALEMaria Nila Sheer Silver Shampoo

Maria Nila Silver Shampoo 1000 ml – Shampoo

489,00 kr.
-20% Januar SALE

Maria Nila Sheer Silver Bauty Box – Gavesæt

399,95 kr.
-9% Januar SALEMaria Nila Sheer Silver Conditioner

Maria Nila Sheer Silver Conditioner 1000 ml – Balsam

489,00 kr.

Smukke blonde, hvide og grå lokker med Maria Nila Sheer Silver

Maria Nila Sheer Silver-serien indeholder violette pigmenter og brombærekstrakter, der neutraliserer gyldne nuancer i blondt, hvidt og gråt hår. Den giver masser af glans og styrke til håret. Maria Nila Sheer Silver-serien består af en sølvshampoo, sølvbalsam og sølvhårkur. I modsætning til mange andre sølvprodukter er Maria Nilas produkter nærende og udtørrer ikke håret. De er, som al anden hårpleje fra Maria Nila, veganske og dyrevenlige med klimakompenseret emballage.

Slut med gult skær med Maria Nila Sheer Silver

Maria Nila Sheer Silver indeholder violette pigmenter og brombærekstrakter, der neutraliserer gyldne nuancer i blondt, hvidt og gråt hår. Den giver glans og styrke til håret.

Serien indeholder en shampoo og balsam, der er velegnet til daglig brug samt en hårkur, som anbefales at bruge 1-2 gange om ugen. Sammenlignet med andre sølvprodukter er denne serie nærende nok til at bruge dagligt. Den har også en frisk duft af appelsin og grapefrugt, med blomsternoter af jasmin, viol og gardenia.

Produkterne i Maria Nila Sheer Silver-serien

I Maria Nila Sheer Silver-serien, finder du en sølvshampoo og sølvbalsam i forskellige størrelser. Den mindste størrelse på 100 ml er perfekt til rejsen eller i træningstasken. Mellemstørrelsen indeholder 350 ml og den største størrelse indeholder 1000 ml. Den største størrelse holder længe og er perfekt til dig, der ved, at serien passer godt til dit hår. Seriens hårkur er skånsom, fugtgivende og indeholder violette pigmenter, der effektivt fjerner gulligt og rødligt skær i blondt, hvidt og gråt hår.

Alle produkterne i Maria Nila Sheer Silver-serien indeholder brombærekstrakt, der giver masser af glans, som får lyset til reflekteres bedre i håret, hvilket også er med til at understrege hårets kolde toner fra de violette pigmenter.

Ingredienserne i Maria Nila Sheer Silver-serien

I Maria Nilas sortiment finder du kun dyrevenlig og vegansk hårpleje, da produkterne er skabt ud fra kærligheden til dyr. De indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller er testet på dyr. Ingredienserne i Maria Nila Sheer Silver-serien er brombærekstrakt, violette pigmenter, beskyttende antioxidanter, vegetabilsk protein og solsikkefrøolie.

Seriens beskyttende antioxidanter beskytter håret mod skader og bevarer hårfarven. Antioxidanterne absorberer UV-stråling og beskytter dermed håret mod skader forårsaget af sollys. Vegetabilsk protein fra kartofler øger hårets styrke, reparerer og giver en balsameffekt på håret.

Solsikkefrøolie skaber en beskyttende barriere på overfladen af ​​hårstrået, som giver håret glans. Olien er rig på E-vitamin, som forbedrer den blødgørende effekt ved at fange fugt i håret.

Få de smukkeste kolde blonde lokker hos Hair by Stender

Blondiner har det sjovere, siger man. Det skal vi ikke gøre os til dommere over, men vi elsker velplejet blondt, hvidt og gråt hår og derfor elsker vi også Sheer Silver fra Maria Nila, da serien virkelig er ultimativ pleje til afbleget hår.

Alle produkterne i Maria Nila Sheer Silver-serien plejer hvert enkelt hårstrå samtidig med at den neutraliserer uønsket røde- og gule undertoner.

Hos Hair by Stender finder du hele Maria Nila Sheer Silver-serien til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med ødelagt farvet blond hår, der er mere gult end blondt. Maria Nila Sheer Silver sikrer nemlig at dine farvede blonde, hvide og grå lokker plejes fra rod til spids, samtidig med at seriens produkter på skånsom, men effektiv vis, neutraliserer uønskede gule og røde farver.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Maria Nila Sheer Silver-serien, som er nødvendig for at pleje og optimere din hårfarve, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.