Viser alle 10 resultater

-25%

Maria Nila Structure Repair Shampoo 350 ml – Shampoo

156,00 kr.
-27% Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml

Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml – Balsam

156,00 kr.
-15% Maria Nila Structure Repair Masque 250 ml

Maria Nila Structure Repair Masque 250 ml – Hårkur

209,00 kr.
-14% Maria Nila Structure Repair Leave In Cream

Maria Nila Structure Repair Leave In Cream 200 ml – Conditioner

189,00 kr.
-19% Maria Nila Structure Repair Conditioner

Maria Nila Structure Repair Conditioner 1000 ml – Balsam

419,00 kr.
-19% Maria Nila Structure Repair Shampoo 1000 ml

Maria Nila Structure Repair Shampoo 1000 ml – Shampoo

439,00 kr.

Lad havbunden reparerer dit hår

Maria Nila Structure Repair-serien indeholder forstærkende ingredienser fra havbunden i form af alger, der blødgør og reparerer beskadiget og træt hår. Serien fra veganske Maria Nila indeholder en shampoo, balsam og en leave-in creme, der er velegnet til daglig brug, samt en hårkur, som anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Maria Nila Structure Repair-serien har en frisk duft af vanilje, rose og jasmin. Sammenlignet med Maria Nila True Soft-serien er Maria Nila Structure Repair-serien skræddersyet til skadet og kemisk behandlet hår, mens True Soft er bedst egnet til naturligt tørt hår.

Produkterne i Maria Nila Structure Repair-serien

I Maria Nila Structure Repair-serien, finder du en plejende shampoo, der fugter og styrker hårets struktur, hvor reparerende algeekstrakt hjælper slidt hår med at genvinde sin naturlige styrke, blødhed og glans. Den plejende balsam til tørt, beskadiget og kemisk behandlet hår blødgører, fugter og modvirker statisk hår. Shampooen og balsamen fås i flere forskellige størrelser.

Se produkter fra Maria Nila.

Den mindste størrelse på 100 ml er perfekt i kufferten eller træningstasken. Mellemstørrelsen indeholder 350 ml og den største størrelse indeholder hele 1000 ml, hvilket er den optimale størrelse for dig, der ved, at serien passer godt til dit hår.

Seriens hårkur er skånsom mod tørt, beskadiget og kemisk behandlet hår. Den blødgører, fugter og modvirker statisk hår. Hårkuren fra Maria Nila Structure Repair indeholder reparerende algeekstrakt, der hjælper håret med at genvinde sin naturlige styrke, blødhed og udstråling.

Ingredienserne i Maria Nila Structure Repair-serien

Maria Nila tilbyder kun veganske hårprodukter, der er dyrevenlig, da alle produkter er skabt ud fra kærligheden til dyr. De indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller er testet på dyr. Det samme er tilfældet med Maria Nila Structure Repair.

Ingredienserne til at reparere beskadiget hår i Maria Nilas Structure Repair-serie er algeekstrakt, solsikkefrøolie, hvedeprotein,  livenolie og moringaolie.

Algeekstrakt hjælper med at opbygge håret gennem dets reparerende egenskaber. Den holder også på fugten, hvilket giver beskyttelse mod høje temperaturer. Solsikkefrøolie skaber en beskyttende barriere på overfladen af ​​hårstrået, som giver håret glans. Serien er rig på vitamin E, som forbedrer den blødgørende effekt ved at fange fugt i håret.

Olivenolie indeholder en lang række vitaminer og antioxidanter, der beskytter og holder på fugten ved at skabe en beskyttende barriere på hårets overflade, som forbedrer hårets naturlige glans. Hvedeprotein indkapsler og tiltrækker fugt på en og samme tid. Moringaolie er rig på vitaminer og antioxidanter, der styrker og nærer håret.

Shop reparerende, vegansk hårpleje hos Hair by Stender

Med Hair by Stenders sortiment af Structure Repair fra Maria Nila, får du et effektivt middel mod slidt, skadet og svækket hår. Maria Nila Structure Repair er udviklet til at bekæmpe meget skadet og kemisk behandlet hår med slidte spidser, skadede længder og svækkede hårstrå.

Hos Hair by Stender finder du altid Structure Repair fra Maria Nila til fordelagtige priser. Dermed er det slut med slidt, skadet og svækket hår uden glans og vitalitet. Maria Nila Structure Repair er nemlig specielt udviklet til at bekæmpe ødelagt hår, så håret finder tilbage til sit gamle jeg.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Structure Repair-serien fra Maria Nila, som er nødvendige for at revitalisere dit skadede og kemisk svækket hår, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de Structure Repair-produkter, dit hår har brug for. Når du har fundet de produkter fra Maria Nila Structure Repair, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to hverdage og vi sender til hele landet.