Viser alle 10 resultater

-10% Januar SALEMaria Nila True Soft Conditioner 300 ml

Maria Nila True Soft Conditioner 300 ml – Balsam

193,50 kr.
-8% Januar SALEMaria Nila True Soft Shampoo 350 ml

Maria Nila True Soft Shampoo 350 ml – Shampoo

198,00 kr.
-10% Januar SALEMaria Nila True Soft Argan Oil 100 ml

Maria Nila True Soft Argan Oil 100 ml – Hårolie

225,00 kr.
-5% Januar SALEMaria Nila True Soft Masque 250 ml - Hårkur

Maria Nila True Soft Masque 250 ml – Hårkur

232,75 kr.
-12% Januar SALEMaria Nila True Soft Shampoo

Maria Nila True Soft Shampoo 1000 ml – Shampoo

462,00 kr.
-10% Januar SALEMaria Nila True Soft Conditioner

Maria Nila True Soft Conditioner 1000 ml – Conditioner

472,50 kr.
-20% Januar SALE

Maria Nila True Soft Beauty Box – Gavesæt

399,95 kr.

Kom tørt hår til livs med Maria Nila True Soft

Maria Nila True Soft er baseret på arganolie, som fugter og genopliver tørt og porøst hår, reducerer krus og statisk elektricitet. Maria Nila True Soft indeholder shampoo, balsam og hårolie, der er velegnet til daglig brug, samt en hårkur, der anbefales til at bruge 1-2 gange om ugen. Maria Nila True Soft-serien har en frugtig og unik blomsterduft af lilje, jasmin og rose, der efterlader dit hår velduftende. Maria Nila True Soft-serien er velegnet til naturligt tørt hår, i modsætning til Maria Nila Structure Repair-serien, der er skræddersyet til skadet og kemisk behandlet hår.

Produkterne i Maria Nilas True Soft-serie

I Maria Nila True Soft-serien, finder du en fugtgivende shampoo og en plejende balsam, der fugter og styrker hårets struktur, som fås i tre forskellige størrelser. Den mindste størrelse på 100 ml er en lille og handy, perfekt at have med på rejsen. Standardstørrelsen er 350 ml og den største størrelse er 1000 ml. Den største størrelse er perfekt til dig, der ved, at serien passer godt til dit hår, da den holder i lang tid.

Seriens hårkur er en blid og fugtgivende kur, der plejer og styrker håret for et silkeblødt resultat. Blødgørende arganolie, antioxidanter og fedtsyrer bevarer fugten, styrker håret og tilføjer glans. Ingen af Maria Nilas produkter indeholder sulfater eller parabener. Det gælder også Maria Nila True Soft.

Ingredienserne i Maria Nila True Soft-serien

Maria Nilas produkter er skabt ud fra kærligheden til dyr. Derfor finder du kun dyrevenlig og vegansk hårpleje i sortimentet. Ingredienserne i hvert produkt er nøje udvalgt, hvor urte-ingredienser bruges i stedet for animalske. Produkterne er heller ikke testet på dyr. Maria Nila True Soft-serien indeholder ingredienserne arganolie, solsikkefrøolie, sheasmør, moringaolie og rapsolie.

Arganolie har en blødgørende effekt på håret. Den er rig på antioxidanter og fedtsyrer, der holder på fugten og giver håret styrke. Solsikkefrøolie skaber en beskyttende barriere på overfladen af ​​hårstrået, som giver håret glans. Vitamin E forbedrer hårets blødhed ved at fange fugt i håret.

Sheasmør virker anti-inflammatorisk mod eksem, samt tør og aldrende hud. Serien er rig på fedtsyrer og alkoholer og indeholder vitamin A, E og F som beskytter mod UV-stråling. Sheasmør virker også fugtgivende på tørt og beskadiget hår fra hårrødderne til hårspidserne og absorberes hurtigt i hovedbunden.

Moringaolie er rig på vitamin A og E (antioxidanter), der trænger ind i håret for at bevare fugten. Det genopretter og forbedrer også hårets glans.

Vegetabilsk olie fra rapsfrø forhindrer krus, spaltede spidser, tørt hår og tør hovedbund. Olien er rig på E-vitamin og fedtsyrer, der styrer vandtabet fra håret, som holder på fugten og virker blødgørende på håret.

Shop Maria Nila True Soft hos Hair by Stender

Håret er en stor del af vores udseende, og derfor skal du selvfølgelig også være tilfreds med det. Det har du alle muligheder for med vores store udvalg af Maria Nila True Soft, som afhjælper tørt og trist hår. Det er derfor slut med trist og kedeligt hår.

Husk endeligt at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl. Vi arbejder med hår til dagligt og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os nøjagtigt ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Hos Hair by Stender finder du alle hårprodukterne i Maria Nila True Soft-serien. Vi har ofte tilbud på Maria Nila True Soft, hvormed du med fordel kan holde øje med vores webshop.