Viser alle 40 resultater

-22% Maria Nila Dry Shampoo 250 ml

Maria Nila Dry Shampoo 250 ml – Tørshampoo

171,00 kr.
-22% Maria Nila Volume Spray 400 ml

Maria Nila Volume Spray 400 ml – Hårlak

171,00 kr.
-25% Maria Nila True Soft Argan Oil 100 ml

Maria Nila True Soft Argan Oil 100 ml – Hårolie

187,00 kr.
-22% Maria Nila Power Powder 2 gr

Maria Nila Power Powder 2 gr. – Hårpudder

116,00 kr.
-22% Maria Nila Cream Heat Spray 150 ml - Varmebeskyttelse

Maria Nila Cream Heat Spray 150 ml – Varmebeskyttelse

163,00 kr.
-22% Maria Nila Quick Dry Heat Spray 150 ml

Maria Nila Quick Dry Heat Spray 150 ml – Varmebeskyttelse

163,00 kr.
-22% Maria Nila Finishing Spray 400 ml

Maria Nila Finishing Spray 400 ml – Hårlak

171,00 kr.
-22% Maria Nila Ocean Spray 150 ml

Maria Nila Ocean Spray 150 ml – Saltvandsspray

171,00 kr.
-22% Maria Nila Styling Mousse 300 ml

Maria Nila Styling Mousse 300 ml – Hårskum

171,00 kr.
-22% Maria Nila Extreme Spray 400 ml

Maria Nila Extreme Spray 400 ml – Hårlak

171,00 kr.
-22% Maria Nila Curlicue Cream 100 ml

Maria Nila Curlicue Cream 100 ml – Krøllecreme

171,00 kr.
-22% Maria Nila Styling Spray 400 ml

Maria Nila Styling Spray 400 ml – Hårlak

171,00 kr.
-22% Maria Nila Shimmer Spray 300 ml

Maria Nila Shimmer Spray 300 ml – Hårlak

171,00 kr.
-22% Maria Nila Salty Cream 100 ml

Maria Nila Salty Cream 100 ml – Hårvoks

171,00 kr.
-22% Maria Nila Cleansing Powder 120 gr.

Maria Nila Cleansing Powder 120 gr. – Hårpudder

147,00 kr.
-22%

Maria Nila Pure Volume Mousse 150 ml – Hårskum

171,00 kr.
-22% Maria Nila Styling Cream 100 ml

Maria Nila Styling Cream 100 ml – Hårvoks

171,00 kr.
-22% Maria Nila Salty Mist 150 ml

Maria Nila Salty Mist 150 ml – Saltvandsspray

163,00 kr.

Uundværlig styling fra Maria Nila Style & Finish

Udover at bruge en god shampoo, hårkur og balsam, er det også vigtigt, at du bruger de rigtige produkter i dit hår, når du styler. To stylingprodukter, der er vigtige for at kunne style dit hår, er hårspray og hårskum, der kan bruges til en række forskellige ting. De hårlak, som du finder i Maria Nilas sortiment, har forskellige egenskaber. Her er bløde stylingsprays, volumensprays og ekstra stærke hårsprays, der holder håret på plads hele natten. Maria Nila har kort sagt alle de stylingprodukter, du har brug for i din stylingrutine.

Hårskum fra Maria Nila Style & Finish er et populært stylingprodukt, der har mange egenskaber. En hårmousse fra Maria Nila Style & Finish kan bruges til at få volumen, men også til at give stabilitet og tekstur til håret. Hårskum fra Maria Nila kan også bruges i krøllet hår for at tæmme, definere og holde krøllerne på plads. Hårskum fra Maria Nila passer alle typer hår, uanset om du har kort, langt, glat eller krøllet hår.

Både hårlak og hårskum fra Maria Nila Style & Finish indeholder Color Guard Complex, som beskytter håret mod UV-stråling og frie radikaler. De er selvfølgelig også fri for sulfat og parabener med 100 pct. veganske ingredienser. Derudover er emballagen 100 pct. CO2-kompenseret.

Maria Nilas veganske hårcreme er fremragende til at style håret. Uanset om du leder efter en skinnende blank frisure eller krøller, der holder hele dagen, finder du en hårcreme i Maria Nilas sortiment.

Spring hårvasken over med prisvindende tørshampoo fra Maria Nila Style & Finish

Tørshampoo fra Maria Nila Style & Finish har i flere ekspertundersøgelser modtaget priser for at være bedst i test. I disse typer test er det frisører med forskellige hårtyper og hårfarver, der tester produkterne for at give en så retvisende vurdering som muligt. Der er flere forskellige parametre, som anses for vigtige for en tørshampoo. Opfriskning handler om, hvor let produktet optager fedt, og om håret får en følelse af at være nyvasket. Tørshampooens evne til at give volumen til håret og hvor længe den holder bliver også undersøgt. Et andet parameter er, om tørshampooen er synlig i håret eller ej, og om den er nem at børste ud. Sidst men ikke mindst er duften et vigtigt parameter.

Tørshampoo fra Maria Nila Style & Finish anses for at være et meget brugervenligt produkt. Uanset, hvilken tørshampoo fra Maria Nila Style & Finish, du vælger, sætter tørshampooen sig ikke som en synlig hinde i håret, hvilket gør at den fungerer fantastisk til alle hårfarver. Tørshampoo fra Maria Nila Style & Finish får håret til hurtigt at se meget renere ud og produktet fra Maria Nila Style & Finish tilføjer også stabilitet til håret.

Den klassiske voks med et vegansk twist fra Maria Nila Style & Finish

Maria Nila Style & Finish har et bredt udvalg af hårvoks, som gør det nemt at style og forme håret, så det sidder præcis som du gerne vil have. Hos Hair by Stender finder du, naturligvis, alle de populære hårvoks fra Maria Nila.

De veganske hårvoks fra Maria Nila Style & Finish er velegnede til både kort og langt hår. Det er vigtigt, at du vælger en hårvoks fra Maria Nila Style & Finish ud fra, hvilken frisure du ønsker at skabe. Der er nemlig hårvoks med mange forskellige hårdheder og som enten giver en mat eller blank finish.

Få det helt rigtige strand-look med saltvandsspray fra Maria Nila Style & Finish

Saltvandsspray fra Maria Nila giver det helt rigtige look
Med en saltvandsspray fra Maria Nila Style & Finish kan du skabe sommerlige bølger i håret året rundt eller fikserer frisuren uden at den bliver for stift. Saltvandsspray fra Maria Nila tilføjer nemlig struktur til håret og er et glimrende produkt til dig, der har meget fint hår.

Saltvandsspray og saltvandscremer fra Maria Nila Style & Finish er naturligvis fri for sulfater og parabener. Derudover er de både spray og cremer fra Maria Nila Style & Finish varmebeskyttende, så du kan style dit hår uden at skade det, når du anvender varme styling tools.

Alle saltvandsspray og cremer fra Maria Nila Style & Finish er, som alle andre stylingprodukter fra Maria Nila, veganske og dyrevenlige, hvilket betyder, at de indeholder 100 ptc. veganske ingredienser og ikke er testet på dyr. Ingredienserne i hvert produkt er nøje udvalgt af Maria Nilas kemikere og i stedet for animalske ingredienser, indeholder alle hårpleje- og stylingprodukterne fra Maria Nila urte-ingredienser. Derudover er al emballage klimakompenseret. Grundlaget for Maria Nilas produkter er nemlig kærligheden til både dyrene og miljøet.

Shop dine Maria Nila stylingprodukter hos Hair by Stender

Uanset hvilke stylingprodukter fra Maria Nila Style & Finish du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at du finder dem blandt vores mange Maria Nila stylingprodukter. Der er både produkter fra Maria Nila Style & Finish til dig med kruset og uregerligt hår, dig med tørt og glansløst hår og til dig, der gerne vil have mere fylde i fint og fladt går.

Er du ikke helt sikker på, hvilke stylingprodukter fra Maria Nila, der passer bedst til dine behov for styling, er du velkommen til at kontakte os. Som professionel frisør, har vi den viden der skal til for at hjælpe dig med at vælge de rette stylingprodukter fra Maria Nila Style & Finish. Når du har fundet frem til de rette produkter fra Maria Nila Style & Finish, sørger vi for at sende dine nye stylingprodukter fra Maria Nila hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få et flot og skønt hår.