Viser alle 4 resultater

-40% olaplex nr 3

Olaplex Hair Perfector (no. 3) 100 ml – Hårkur

299,00 DKK 179,00 DKK
-24% olaplex nr 5

Olaplex Bond Maintenance Conditioner (no. 5) 250 ml – Balsam

299,00 DKK 228,00 DKK
-0% olaplex nr 4

Olaplex Bond Maintence Shampoo (no. 4) 250 ml – shampoo

298,00 DKK 297,00 DKK

Olaplex – førstehjælp til håret

Døjer du med tørt og beskadiget hår? Olaplex er serien for dig, der måske længe har kæmpet med beskadiget hår, og som gerne vil pleje og genopbygge det. Det fantastiske ved Olaplex er, at det yder førstehjælp til hår, uanset om det er farvet, krøllet eller glat.

Olaplex er et af de absolut mest populære hårprodukter på markedet og er førstevalget hos mange frisører samt hos kvinder som mænd, der gerne vil gøre noget godt for håret hjemme på badeværelset. Det er ikke tilfældigt, da Olaplex skiller sig ud fra andre hårbehandlinger på markedet – for i modsætning til en normal hårkur efterlader Olaplex ikke kun håret blødt. Det gør det også stærkere, sundere og giver en permanent effekt.

Effektiv genopbygning af håret med Olaplex

Olaplex er et effektivt produkt, fordi det indeholder et patenteret molekyle, der er i stand til at genopbygge håret 99,9%. Det sker ved, at molekylet trænger dybt ind i håret og linker svovlbroer og saltforbindelser i hårstråene, som efter almindeligt slid, farvning eller lysning er blevet brudt og har givet dig et slidt og tørt hår.

Når Olaplex har fået lov til at arbejde og linke broer og forbindelser sammen, er resultatet et hår, der er styrket indefra og ud, glansfuldt samt sundt at se på og røre ved.

Professionelle hårprodukter til hjemmebrug

Hos hairbystender.dk sælger vi Olaplex No. 3, No. 4 og No. 5, som alle er produkter, der er beregnet til hjemmebrug. Det betyder, at du med disse produkter ved hånden kan vedligeholde den behandling, du har fået hos frisøren og dermed altid have et hår, der ser plejet og sundt ud. Produkterne kan også bruges uden forudgående behandling hos frisøren, da produkterne reparerer på alle typer af hår med eller uden farvebehandling med det samme.

Med Olaplex No. 3 får du en hårkur, der reparerer håret indefra og ud samt styrker og beskytter håret mod daglig slitage. Sammen med Olaplex No. 4, der er en genopbyggende shampoo, og No. 5, der er en ekstra fugtgivende og reparerende balsam, får du et hår, der både er og ser glansfuldt og sundt ud. Hver dag.

Køb Olaplex til dit hår hos Hair by Stender

Med vores produkter fra Olaplex er det triste og kedelige hår fortid. Med en daglig brug af No. 4 og No. 5 samt ugentlig brug af No. 3., er det slut med produkter der ikke virker, eller ikke lever op til dine forventninger. For det garanterer vi, at Olaplex gør.

Du kan forvente et farvet hår, der fortsat ser sundt og naturligt ud, krøller der forbliver sunde og spændstige samt et glat hår, der forbliver glansfuldt. Dette kan du få i løbet af ganske få dage, hvis du allerede bestiller i dag, da vi leverer inden for ganske få hverdage.

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af produkterne, ordrestatus eller noget tredje. Vi hjælper dig meget gerne, så du kan komme i gang med professionel behandling af dit hår.

Forkæl dig selv med Olaplex og mærk glæden ved et sundt hår.