Oway

Alle Oways hårpleje- og stylingprodukter er baseret på biodynamiske, økologiske og fair trade-ingredienser bestående af æteriske olier, hydroblade og rene mikroniserede planter. Ingen af Oways hårpleje- eller stylingprodukter er testet på dyr.

Hos Hair by Stender er ekstra stolte af at have Oway på vores hylder. Vi har jævnligt tilbud på de biodynamiske og økologiske lækkerier fra Oway. Så hold øje med Hair by Stender og se, om du ikke skulle være heldig at få hårpleje og styling fra Oway til en ekstra god pris.

Oway

Oway anvender æteriske olier, hydro blade og rene mikroniserede planter, som er dyrket på Oways egen biodynamiske gård, Ortofficina. Alle Oways hårpleje produkter er baseret på biodynamiske, økologiske og fair trade-ingredienser. På Hair by Stender har vi jævnligt tilbud på flere af de biodynamisek og økologiske lækkerier fra Oway. Så hold øje med Hair by Stender og se, om du ikke skulle være heldig at få hårpleje og styling fra Oway til en ekstra god pris.

 

Viser 1–25 af 63 resultater

-15% Januar SALEOway Sculpting Mist 240 ml - Hårlak

Oway Sculpting Mist 240 ml – Hårlak

271,15 kr.
-15% Januar SALEOway Curly Potion 240 ml - Krøllecreme

Oway Curly Potion 240 ml – Krøllecreme

271,15 kr.
-15% Januar SALEOway Volumizing Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Volumizing Hair Bath 240 ml – Shampoo

237,15 kr.
-15% Januar SALEOway Smoothing Conditioner 240 ml - Balsam

Oway Smoothing Conditioner 240 ml – Balsam

271,15 kr.
-15% Januar SALEOway Quick Glue 100 ml - Hårgele

Oway Quick Glue 100 ml – Hårgele

220,15 kr.
-15% Januar SALEOway Sea Salt Spray 240 ml - Saltvandsspray

Oway Sea Salt Spray 240 ml – Saltvandsspray

271,15 kr.
-15% Januar SALEOway Glossy Nectar 50 ml - Hårolie

Oway Glossy Nectar 50 ml – Hårolie

220,15 kr.
-15% Januar SALEOway Curly Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Curly Hair Bath 240 ml – Shampoo

237,15 kr.
-15% Januar SALEOway Smoothing Cream 150 ml - Stylingcreme

Oway Smoothing Cream 150 ml – Stylingcreme

271,15 kr.
-15% Januar SALEOway Curly Hair Mask 150 ml - Hårkur

Oway Curly Hair Mask 150 ml – Hårkur

237,15 kr.
-15% Januar SALEOway Flux Potion 50 ml - Hårgele

Oway Flux Potion 240 ml – Hårgele

271,15 kr.
-15% Januar SALEOway Boho Pomade 50 ml - Hårvoks

Oway Boho Pomade 50 ml – Hårvoks

237,15 kr.

Oway - biodynamisk og økologisk hårpleje

Oway står for Organic Way, som referer til den sunde og bæredygtige tilgang denne familiedrevne, italienske hud- og hårpleje virksomhed står for. Oway anvender, som den første hud- og hårpleje virksomhed, æteriske olier, hydro blade og rene mikroniserede, biodynamiske planter, som er dyrket på Oways egen biodynamiske gård, Ortofficina. Alle Oways hud- og hårpleje produkter er baseret på biodynamiske, økologiske og fair trade-ingredienser.

Oway arbejder bevidst med at være et cirkulært og argikosmetisk brand. Det betyder, at Oway nærproducerer alle de ingredienser, som anvendes i deres hud og hårpleje, så transporten fra mark til fabrik, bliver så kort som muligt. De fabrikker, som producerer Oways hud- og hårpleje produkter anvender vedvarende energikilder, og hermed sparer de miljøet for mere CO2-udledning. Ikke nok med det, har Oway et stort ønske om at fremme reduktionen af affald. Det gør Oway ved at anvende mindre emballage samt anvende genanvendeligt emballage, som glas og aluminium.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos Hair by Stender er ekstra stolte af at have Oway på vores fysiske så vel som på vores virtuelle hylder. Vi har jævnligt tilbud på flere af de biodynamisek og økologiske lækkerier fra Oway. Så hold gerne øje med Hair by Stender og se, om du ikke skulle være heldig at få hårpleje produkterne fra Oway til en ekstra god pris.

Hair by Stender har et stort udvalg af Oway

Hos Hair by Stender har vi et stort og lækkert udvalg af produkter fra Oway, så du uanset, hvilke udfordringer du har med dit hår, kan finde et produkt, der er perfekt egnet. Fælles for alle produkterne fra Oway er, at de er gennemtestet, biodynamisk, økologiske og kommer i genanvendelig emballage. Godt for dit hår og godt for miljøet.

Oway - miljøvenligt og bæredygtigt

Oway er en af verdens, hvis ikke verdens mest bæredygtige producent af hud- og hårpleje produkter. Oway har lagt blod, sved og tårer i at udarbejde plastfrit emballage. De har kæmpet hårdt for at kunne producere biodynamiske ingredienser i lokalområdet, og tæt på deres fabrikker, samt arbejdet hårdt for at holde deres fabrikker kørende på vedvarende energi. Det har ikke været omkostningsfrit. Bestemt ikke. Men et nødvendigt valg, som familien bag Oway har truffet for at kunne bidrage til en mere bæredygtig verden, hvor vores miljø ikke lider under vores vaner og ønsker om smuk og velplejet hud og hår.

Oway dyrker biodynamisk

Er du ikke bekendt med, hvad det vil sige, at dyrke biodynamisk. Du er ikke alene. Biodynamik er den reneste dyrkningsmetode, der findes, når der dyrkes ingredienser til fødevarer eller hud- og hårpleje produkter. Når der dyrkes biodynamisk er ingredienserne, som senere anvendes i fødevarer, hud- og hårpleje, fri for pesticider, herbicider, insekticider og syntetisk gødning. Det er kemikalier, der dagligt anvendes i konventionelt landbrug. Oway dyrker biodynamisk, hvormed alle deres produkter er fri for alle de kemikalier, som anvendes i konventionelt landbrug.

Tre nøgleprincipper for biodynamisk landbrug

1. Sunde planter uden kemikaler

Det første grundprincip, når Oway dyrker biodynamisk er, at alle planter holdes sunde uden brug af kemikalier, jorden holdes frugtbar ved hjælp af biodynamiske præparater og kompost.

2. Månen er stjernen i et biodynamisk landbrug

Det andet grundprincip er månen, hvilket kan lyde besynderligt, men månen er en mystisk og magtfuld planet, som kan fortælle os meget om naturen. Oways biodynamiske bønder lader månens forskellige kultiveringsfaser styre, hvornår der skal sås og høstes.

3. Fra nymåne til fuldmåne

Det tredje grundprincip er også rodfæstet i månen. Under den voksende månefase, det vil sige, når nymåne bliver til fuldmåne, øges månens luminescens og lymfen bevæger sig konstant. Denne frekvens og bevægelse gør planternes rødder klar til at absorbere næringsstoffer, så planterne kan vokse sig stærke. Den voksende månefase er det perfekte tidspunkt for såning af frø eller blomster, det er også perfekt til at klippe kviste fra frugttræer. Samtidig med at frugt, der høstes på dette tidspunkt, forbliver friskere og saftigere i længere tid. Når den aftagende måne, det vil sige, når fuldmåne bliver til nymåne, sænkes rytmen og jorden begynder at hvile. Nu er tiden kommet til plantning. Den aftagende måne, sørger for at planternes rødder forbinder sig hurtigt og effektivt med jorden, hvormed næringsstofferne opsamles bedre i planterne og giver dem en langt højere kvalitet.

Forkæl dit hår med produkter fra Oway

Hos Hair by Stender har vi samlet et stort og lækkert udvalg af produkter fra Oway, så du uanset, hvilke udfordringer du har med dit hår, kan finde et produkt, der er perfekt egnet. Fælles for alle produkterne fra Oway er, at de er gennemtestet, biodynamiske, økologiske og kommer i genanvendelig emballage. Godt for dit hår og godt for miljøet.

Uanset hvilket produkt du derfor vælger fra vores virtuelle hylder, kan du forvente at få et produkt i hånden, der effektivt går ind og arbejder både på at forskønne dit hår samtidig med at det passer godt på miljøet. Vi har alt lige fra Oway shampoo og balsam til masker og varmebeskyttende creme. Klik dig gerne gennem vores udvalg og se, om ikke du kan finde produkter fra Oway, der giver dig det hår, du drømmer om.

Er du ikke helt sikker på, hvilket produkt eller hvilke produkter fra Oway, du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os ved enten at ringe til os eller sende os en mail. Som professionel frisører, har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning, så du kan opnå lige netop det look, du drømmer om.

Når du har fundet frem til de rette produkter, sørger vi for at du får dine nye Oway-produkter inden for ganske få dage. Normalt har vi en leveringstid på en til to dage. På den måde, får du hurtigt det look, du drømmer om.