Viser alle 5 resultater

-20% Oway Color Protection Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Color Protection Hair Bath 240 ml – Shampoo

207,20 kr.
-20% Oway Color Protection Mask 150 ml - Hårkur

Oway Color Protection Mask 150 ml – Hårkur

207,20 kr.
-20% Oway Color Protection Veil 160 ml - farvebeskyttende spray

Oway Color Protection Veil 160 ml – farvebeskyttende spray

223,20 kr.
-20%

Oway Color Protection Hair Bath 50 ml – Shampoo

79,20 kr.
-20%

Oway Color Protection Hair Mask 50 ml – Hårkur

79,20 kr.

Smuk hårfarve med Oway ColorUp

Oway ColorUp af skabt af holdet bag Oway, som er et bæredygtigt hårpleje brand til dig, der har brug for ekstra pleje, og effektive stylingprodukter, der tager hånd om miljøet, samtidig med at brandet giver dig mulighed for at pleje dit hår på en effektiv måde. Oway arbejder bevidst med at være et cirkulært brand. Det betyder, at Oway nærproducerer alle de ingredienser, som anvendes i deres hårpleje, så transporten fra mark til fabrik, bliver så kort som muligt. De fabrikker, som producerer Oways hud- og hårpleje produkter anvender vedvarende energikilder, og hermed sparer de miljøet for mere CO2-udledning. Ikke nok med det, har Oway et stort ønske om at fremme reduktionen af affald. Det gør Oway ved at anvende mindre emballage, samt anvende genanvendeligt emballage, som glas og aluminium. Alle Oways hårpleje produkter er gennemarbejdet over længere tid, så du får den bedste pleje, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken bæredygtighed eller ydeevne.

Hos Hair by Stender finder du hele sortimentet af ColorUp fra Oway. Vi elsker smukt farvet hår, men er ikke så vilde med en kedelig, falmet hårfarve. Hvem er det? Derfor elsker vi også ColorUp fra Oway, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Oway ColorUp, når du ved selvsyn ser, hvordan dit farvebehandlede hår bevarer sin intense farve og glød i længere tid, samtidig med at håret fremstår sundt og velplejet. Vi har ofte tilbud på Oway ColorUp. Så hold gerne øje med vores webshop, så kan du være heldig at finde hele Oway ColorUp-serien til farvet hår til yderst fornuftige priser.

Bevar farven i længere tid

Oway ColorUp består af tre forskellige hårpleje produkter, som alle bekæmper og modvirker en falmet og kedelig hårfarve. Oway Color Protection Hair Bath er en biodynamisk shampoo, der beskytter farvebehandlet hår. Den renser blidt håret uden at skade hårfarven. Shampooen beskytter hårfarven mod at blive trist og falmet, så den forbliver intens og glansfuld i længst mulig tid. Den effektive shampoo fra Oway er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Biodynamisk vinranke og økologiske Goji bær tilfører glans til hårfarven, samt beskytter håret mod miljømæssige faktorer. Shampooen er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske.

Oway Color Protection Veil er en biodynamisk farvebeskyttende spray, der beskytter og plejer farvebehandlet hår. Den tilfører fugt til håret, og beskytter hårfarven mod at blive trist og falmet. Den efterlader håret med en intens og glansfuld farve i længst mulig tid. Den farvebeskyttende spray fra Oway er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Biodynamisk vinranke og økologiske goji bær tilfører glans til hårfarven, samt beskytter håret mod miljømæssige faktorer. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske.

Oway Color Protection Mask er en biodynamisk hårkur, som tilfører fugt til håret, samt beskytter hårfarven mod at blive trist og falmet. Denne efterlader en intens og glansfuld farve i længst mulig tid. Hårkuren fra Oway er helt fri for kemikalier og baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk vinranke og økologiske goji bær, der tilfører glans til hårfarven, samt beskytter håret mod miljømæssige faktorer. Hårkuren er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig aluminiumstube.

Shop dig til en smuk hårfarve hos Hair by Stender

Med Hair by Stenders sortiment af Oway ColorUp, forlænger du effektivt dit farvede hårs levetid, samtidig med at dine lokker efterlades smukke, nærede og velplejede. ColorUp fra Oway er specielt udviklet til at bevare farven i farvet hår uden af gå på kompromis med pleje og beskyttelse af selve håret. Den er biodynamisk og økologisk, samt kommer i genanvendelig emballage.

Hos Hair by Stender finder du Oway ColorUp til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med at være irriteret over en hårfarve, der alt for hurtigt falmer og et farvet hår, der er ødelagt og mangler glans. Oway ColorUp er nemlig specielt udviklet til bevare farven og pleje og nære håret. Med Oway ColorUp har det aldrig været nemmere at få smukt farvet hår, der holder længe, samtidig at du værner om vores miljø.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra ColorUp fra Oway, som er nødvendig for at bevare din hårfarve så længe som muligt, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje fra Oway ColorUp, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de Oway ColorUp produkter, dit hår har brug for. Når du har fundet de produkter fra Oway ColorUp, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage og vi sender til hele landet.