Viser alle 4 resultater

-15% Januar SALEOway Curly Potion 240 ml - Krøllecreme

Oway Curly Potion 240 ml – Krøllecreme

271,15 kr.
-15% Januar SALEOway Curly Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Curly Hair Bath 240 ml – Shampoo

237,15 kr.
-15% Januar SALEOway Curly Hair Mask 150 ml - Hårkur

Oway Curly Hair Mask 150 ml – Hårkur

237,15 kr.
-15%

Oway Curly Hair Mask 50 ml – Hårkur

84,15 kr.

Få smukke krøller med Oway Curly

Er du født med krøller eller naturligt fald? Oway Curly fra italienske Oway er specielt udviklet til krøllet og kruset hår. Oway Curly former og definerer dine krøller og reducerer effektivt krus. Oway Curly af skabt af den italienske familie bag Oway, som er et bæredygtigt hårpleje brand til dig, der har brug for ekstra pleje, og effektive stylingprodukter, der tager hånd om miljøet samtidig med at du får mulighed for at pleje dit hår på en effektiv måde. Oway arbejder bevidst med at være et cirkulært brand. Det betyder, at Oway nærproducerer alle de ingredienser, som anvendes i deres hårpleje, så transporten fra mark til fabrik, bliver så kort som muligt. De fabrikker, som producerer Oways hud- og hårpleje produkter anvender vedvarende energikilder, og hermed sparer de miljøet for mere CO2-udledning. Ikke nok med det, har Oway et stort ønske om at fremme reduktionen af affald. Det gør Oway ved at anvende mindre emballage samt anvende genanvendeligt emballage, som glas og aluminium. Alle Oways hårpleje produkter er gennemarbejdet over længere tid, så du får den bedste pleje, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken bæredygtighed eller ydeevne.

Hårplejeserien Oway Curly fra Oway tager kontrollen over uregerligt og kruset hår, og efterlader håret krus-frit og med spændstige krøller. Hos Hair by Stender elsker vi den plejende og effektive hårplejeserie, Oway Curly, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Oway Curly, når du ser, hvad den kan gøre for dine uregerlige krøller og dit krusede hår. Vi har ofte udsalg på Oway Curly KMS. Så hold endelig øje med vores webshop, hvor du kan være heldig at finde hele Oway Curly-serien til yderst favorable priser.

Hos Hair by Stender elsker vi den plejende og effektive hårplejeserie, Oway Curly, der samler krøllerne og reducerer krus, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Oway Curly, når du opdager, hvad den kan gøre for dine uregerlige krøller og dit kruset hår. Vi har ofte udsalg på Oway Curly. Så hold endelig øje med vores webshop, hvor du kan være heldig at finde hele Oway Curly-serien til rigtig gode priser.

Start med den rigtige pleje

Den bedste pleje af uregerlige krøller og kruset hår, starter i badet. Den starter med en plejende og effektiv shampoo. Oway Curly Hair Bath er en biodynamisk shampoo, der skånsomt renser krøller samt tilfører masser af fugt uden at virke tyngende. Den effektive shampoo til krøller fra Oway har en effektiv anti-frizz effekt, der sikrer smukke, definerede krøller uden krus. Shampooen er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk lakrids og økologisk prikbladet perikon beskytter og nærer dit hår i dybden, så det efterlades sundt og velplejet. Shampooen er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig glasflaske. Anvendelse: påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt.

Når du effektivt har renset håret, kan du med fordel anvende Oway Curly Hair Mask, som er en biodynamisk hårkur til krøllet hår, der tilfører masser af fugt til håret uden at virke tyngende på krøllerne. Hårkuren til krøllet hår fra Oway har en effektiv anti-frizz effekt, der sikrer smukke, definerede krøller uden krus. Hårkuren er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk lakrids og økologisk prikbladet perikon beskytter og nærer håret i dybden, så det efterlades sundt og velplejet. Hårkuren er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig aluminiumstube. Anvendelse: påfør en passende mængde hårkur i nyvasket hår. Massér hårkuren godt ind i hår og hovedbund, og lad den virke i 5-10 minutter.

Få smukke krøller med Oway Curly krøllecreme

Er du født med krøller eller naturligt fald? Men har du svært ved at skabe smukke krøller, da dit krusede hår og uregerlige krøller ikke er til at styrer? Med en god krøllecreme kan du definere og fremhæve dine krøller uden krus, så det ser naturligt ud. Den definerer ikke kun dine krøller, den tilføjer også ekstra hold, så dine krøller holder deres spændstighed hele dagen. Oway Curly Potion er en biodynamisk, flydende krøllecreme, som tilfører masser af fugt til håret uden at virke tyngende på krøllerne. Krøllecremen fra Oway har konsistens som en gel, og den har en effektiv anti-frizz effekt, der sikrer smukke, definerede krøller uden krus. Krøllecremen er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk lakrids og økologisk prikbladet perikon beskytter og nærer dit hår under stylingen, så det efterlades sundt og velplejet. Lotionen er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig glasflaske.

Shop dig til smukkere krøller hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af Oway Curly-serien. Dermed er det slut med uregerlige krøller og kruset hår, der skriger på lidt ekstra pleje og omsorg. Oway Curly sikrer nemlig, at dit hår plejes fra rod til spids og forvandler uregerlige krøller til smukke, definerede krøller uden krus.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Oway Curly-serien, som er nødvendige for at komme uregerlige køller og krus til livs, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller kontakte os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra Oway Curly, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye Oway Curly hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage.