Viser alle 5 resultater

-15% Januar SALEOway Frequent Use Conditioner 240 ml - Balsam

Oway Frequent Use Conditioner 240 ml – Balsam

237,15 kr.
-15% Januar SALEOway Frequent Use Hair & Scalp Bath 240 ml - Shampoo

Oway Frequent Use Hair & Scalp Bath 240 ml – Shampoo

237,15 kr.
-15% Januar SALE

Oway Frequent Use Hair & Scalp Bath 50 ml – Shampoo

84,15 kr.
-15% Januar SALE

Oway Frequent Use Conditioner 50 ml – Balsam

84,15 kr.
-15% Januar SALEOway Phytoprotein Mist 160 ml - Leave-in mist

Oway Phytoprotein Mist 160 ml – Leave-in mist

271,15 kr.

Sundt hår og hovedbund med Oway DailyAct

Oway DailyAct er skabt af holdet bag Oway, som er et bæredygtigt hårpleje brand til dig, der har brug for ekstra pleje, og effektive stylingprodukter, der tager hånd om miljøet, samtidig med at brandet giver dig mulighed for at pleje dit hår på en effektiv måde. Oway arbejder bevidst med at være et cirkulært brand. Det betyder, at Oway nærproducerer alle de ingredienser, som anvendes i deres hårpleje, så transporten fra mark til fabrik, bliver så kort som muligt. De fabrikker, som producerer Oways hårpleje produkter anvender vedvarende energikilder, og hermed sparer de miljøet for mere CO2-udledning. Ikke nok med det, har Oway et stort ønske om at fremme reduktionen af affald. Det gør Oway ved at anvende mindre emballage, samt anvende genanvendeligt emballage, som glas og aluminium. Alle Oways hårpleje produkter er gennemarbejdet over længere tid, så du får den bedste pleje, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken bæredygtighed eller ydeevne.

Hos Hair by Stender finder du hele sortimentet af DailyAct fra Oway. Vi elsker smukt hår, som ikke ødelægges af hverdagen med hurtig hårvask, halvvådt hår i en knold, og hvad vi ellers gør, som kan skade håret. Derfor elsker vi dailyAct fra Oway, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Oway DailyAct, når du ved selvsyn ser, hvordan dit hår bevarer sin intensitet og glans hver eneste dag. Vi har ofte tilbud på Oway DailyAct. Så hold gerne øje med vores webshop, så kan du være heldig at finde hele Oway DailyAct-serien til yderst fornuftige priser.

Smukt hår starter med sund hovedbund

Sundt hår starter med en sund hovedbund og en sund hovedbund starter med den rigtige pleje. Oway Frequent Use Hair & Scalp Bath er en økologisk shampoo til både hår og hovedbund. Denne shampoo fra Oway renser skånsomt hår og hovedbund fri for snavs, samtidig med at den tilfører daglig fugt og pleje uden at tynge håret ned. Den er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Biodynamisk citron og økologisk hvid te nærer dit hår i dybden, uden at det mister sin naturlige fylde. Oway Frequent Use Hair & Scalp Bath fra DailyAct-serien er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske.

For at få mest ud af Oway Frequent Use Hair & Scalp Bath fra DailyAct-serien, skal du påføre shampooen i en passende mængde i vådt hår. Mængden afhænger af længden af og tykkelsen på dit hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Den kan anvendes på daglig basis.

Fra shampoo til conditioner

Når du har anvendt Oway Frequent Use Hair & Scalp Bath fra DailyAct-serien, kan du med fordel anvende Oway Frequent use conditioner, som er en biodynamisk balsam, der, i samspil med shampooen, kan anvendes hver eneste dag. Den tilfører fugt og pleje til håret, uden at tynge håret ned. Håret får sin naturlige sunde fugtbalance tilbage. Denne effektive balsam fra Oway Oway DailyAct er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk citron og økologisk hvid te, der nærer dit hår i dybden, uden at det mister sin naturlige fylde. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve og parabener, og den kommer i en 100% genanvendelig glasflaske.

For at få det meste ud af Oway Frequent use conditioner fra dailyAct, påfører du en passende mængde balsam i nyvasket hår. Massér den godt ind i hårets længder og spidser, og lad den virke et par minutter. Skyl efter med varmt vand. Den kan med fordel anvendes på daglig basis.

Afslut med masser af fugt

Fuldend din daglige hårpleje med Oway Phytoprotein Mist fra DailyAct, som er en økologisk leave-in mist til tørt hår. Denne lækre leave-in mist fra Oway tilfører fugt, næring og styrke til hårstråene, så håret efterlades sundt og blødt med en naturlig glans. Den er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, og rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk citron og økologisk hvid te, der nærer og styrker håret i dybden, samt tilfører en fantastisk glans. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske. Kom leave-in misten fra Oway i nyvasket, håndklædetørt hår. Style derefter.

Shop dig til smukke lokker hver eneste dag hos Hair by Stender

Med Hair by Stenders sortiment af Oway DailyAct, får du hårpleje, der dagligt tager hånd om dit hår, så du kan have smukke lokker hver eneste dag. dailyAct fra Oway er specielt udviklet til at pleje hovedbunden, så du kan få et flot hår hver eneste dag. Den fugter og nærer håret, så håret ikke får et trist udseende. Oway dailyAct er biodynamisk og økologisk, samt kommer i genanvendelig emballage.

Hos Hair by Stender finder du Oway DailyAct til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med sart hovedbund og et hår ude af balance. Oway dailyAct er nemlig specielt udviklet til at nære og pleje håret hver eneste dag. Med Oway DailyAct har det aldrig været nemmere at få smukt hår, samtidig at du værner om vores miljø.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra DailyAct fra Oway, som er nødvendig for at bevare din hårfarve så længe som muligt, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje fra Oway dailyAct, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de Oway DailyAct produkter, dit hår har brug for. Når du har fundet de produkter fra Oway DailyAct, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage og vi sender til hele landet.