Viser alle 2 resultater

Kom hårtab til livs med Oway Hair-loss

Hårtab rammer ikke kun modne mænd, men kan ramme alle uanset alder og vaner. Der er nemlig flere årsager til hårtab, hvormed hårtab kan ramme alle. Gener, stress og manglende vitaminer kan eksempelvis spille ind. Det samme kan din hårtype. Oway Hair-loss er en specielt udviklet hårplejeserie, som effektiv modvirker hårtab uanset årsagen. Oway Hair-loss giver hårfibrene al den pleje, de har brug for, ved at styrke dem, gøre dem ekstra modstandsdygtige og reducere risikoen for hårtab. Håret styrkes og ser sundere ud.

Oway Hair-loss er skabt af holdet bag Oway, som er et bæredygtigt hårpleje brand til dig, der har brug for ekstra pleje, og effektive stylingprodukter, der tager hånd om miljøet, samtidig med at brandet giver dig mulighed for at pleje dit hår på en effektiv måde. Oway arbejder bevidst med at være et cirkulært brand. Det betyder, at Oway nærproducerer alle de ingredienser, som anvendes i deres hårpleje, så transporten fra mark til fabrik, bliver så kort som muligt. De fabrikker, som producerer Oways hud- og hårpleje produkter anvender vedvarende energikilder, og hermed sparer de miljøet for mere CO2-udledning. Ikke nok med det, har Oway et stort ønske om at fremme reduktionen af affald. Det gør Oway ved at anvende mindre emballage, samt anvende genanvendeligt emballage, som glas og aluminium. Alle Oways hårpleje produkter er gennemarbejdet over længere tid, så du får den bedste pleje, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken bæredygtighed eller ydeevne.

Hos Hair by Stender finder du hele Hair-loss hårplejeserien fra Oway. Vi elsker den plejende og effektive hårplejeserie, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Oway Hair-loss, når du ved selvsyn ser, hvordan den bekæmper hårtab og få nyt hår til at pible frem. Vi har ofte udsalg på Hair-loss fra Oway. Derfor kan du med fordel holde øje med vores webshop, så kan du være heldig at finde hele Genesis-serien til fornuftige priser.

Biodynamisk og økologisk hårpleje mod hårtab

Oway Micro Stimulating Hair Bath, er en biodynamisk og økologisk shampoo, der effektivt modvirker hårtab. Denne shampoo fra Oway renser blidt håret i dybden, og stimulerer hårrødderne, så der sættes gang i den naturlige hårvækst. Micro Stimulating Hair Bath er helt fri for kemikalier og shampooen er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Biodynamisk mint og økologisk hestekastanje, der sætter gang i cirkulationen i hovedbunden samt styrker og reparerer de enkelte hårstrå. Shampooen er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske.

For at få det bedste ud af shampooen fra Oway Hair-loss hårplejeserien, skal du påføre en passende mængde shampoo i vådt hår. Derefter skal du massére shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skylle efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt processen.

Oway Hair-Loss Vivifying Remedy Sensitive Scalp er en hårkur fremstillet af naturlige og biodynamiske ingredienser, som alle modvirker hårtab. Hårkuren mod hårtab fra Oway indeholder biodynamisk mint, økologisk hestekastanje, dynagen, hairspa complex, grøn kaffe, etisk teak og etisk mahogni. Oway Hair-Loss Vivifying Remedy Sensitive Scalp er en af de få hårkure, som er både biodynamisk og økologisk, og den indeholder ikke parabener, vaseline, syntetisk duftstof, kunstige farvestoffer. Hårkurens sammensætning af ingredienser gør at Oway Hair-Loss Vivifying Remedy Sensitive Scalp fremmer mikrocirkulationen i hovedbunden, fugter, styrker og giver fornyet energi til håret og hovedbunden. Hårkuren fra Oway øger hårvæksten og er perfekt til hår, som fælder mere end normalt.

For at få det bedste ud af shampooen fra Oway Hair-loss hårplejeserien, skal du ryste hårkuren godt inden brug. Derefter masséres hårkuren fra Hair-loss hårplejeserien direkte på hovedbunden efter hårvask. Lad den sidde i et par minutter før håret tørres. Hårkuren skal ikke skylles ud.

Stop dit hårtab hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du alle produkter i Hair-loss hårplejeserien fra Oway. Med Hair-loss hårplejeserien i hånden, får du et effektivt middel i kampen mod hårtab. Hair-loss er udviklet til at bekæmpe hårtab i de mest almindelige hårtyper.

Hos Hair by Stender finder du altid Hair-loss hårplejeserien fra Oway til fordelagtige priser. Dermed er det slut med at være bekymret for vigende hårgrænser og store totter, der falder af efter en tur i badet. Hair-loss hårplejeserien fra Oway er nemlig specielt udviklet til at bekæmpe hårtab i hår, der har tendens til at knække og falde af. Ikke nok med at Hair-loss modvirker hårtab, efterlader Hair-loss fra Oway håret med masser af glans og den skønneste duft, der straks får dig i godt humør.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du får mest muligt ud af Oway Hair-loss hårplejeserie fra Oway, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de Oway Hair-loss produkter, dit hår har brug for. Når du har fundet de produkter fra Oway Hair-loss, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage og vi sender til hele landet.