Viser alle 5 resultater

-15% Oway Moisturizing No-Rinse Conditioner 160 ml - Balsam

Oway Moisturizing No-Rinse Conditioner 160 ml – Balsam

271,15 kr.
-15% Oway Moisturizing Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Moisturizing Hair Bath 240 ml – Shampoo

237,15 kr.
-15% Oway Moisturizing Hair Mask 150 ml - Hårkur

Oway Moisturizing Hair Mask 150 ml – Hårkur

245,65 kr.
-15%

Oway Moisturizing Hair Mask 50 ml – Hårkur

84,15 kr.
-15%

Oway Moisturizing Hair Bath 50 ml – Shampoo

84,15 kr.

Den ultimative pleje til tørt hår

Oway Moisturizing af skabt af den italienske familie bag hårplejeserien; Oway, som er et bæredygtigt hårpleje brand til dig, der har brug for ekstra pleje, og effektive stylingprodukter, der tager hånd om miljøet, samtidig med at du får mulighed for at pleje dit hår på en effektiv måde. Oway arbejder bevidst med at være et cirkulært brand. Det betyder, at Oway nærproducerer alle de ingredienser, som anvendes i deres hårpleje, så transporten fra mark til fabrik, bliver så kort som muligt. De fabrikker, som producerer Oways hud- og hårpleje produkter anvender vedvarende energikilder, og hermed sparer de miljøet for mere CO2-udledning. Ikke nok med det, har Oway et stort ønske om at fremme reduktionen af affald. Det gør Oway ved at anvende mindre emballage, samt anvende genanvendeligt emballage, som glas og aluminium. Alle Oways hårpleje produkter er gennemarbejdet over længere tid, så du får den bedste pleje, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken bæredygtighed eller ydeevne.

Hos Hair by Stender finder du alle produkter i Moisturizing hårplejeserien fra Oway. Vi er vilde med Oway Moisturizing, der på fineste vis plejer og nærer tørt hår, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Oway Moisturizing, når du ser, hvad den kan gøre for dit tørre hår. Det er ikke usandsynligt, at du kan finde til Oway Moisturizing til en rigtig god pris. Så hold endelig øje med vores webshop, så kan du være heldig at finde Oway Moisturizing fornuftige priser.

Biodynamik og økologi til tørt hår

Oway Moisturizing Hair Bath er en biodynamisk shampoo, der plejer tørt, tykt og kruset hår i dybden. Denne effektive shampoo fra Oway renser skånsomt håret, samt tilfører det intens fugt og pleje. Håret efterlades rent, blødt og glansfuldt med en krusfrit finish. Shampooen er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk hasselnød og økologisk honning, der tilfører næring til håret, så det bliver silkeblødt, medgørligt og nemt at rede ud. Shampooen er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig glasflaske.

For at få mest muligt ud af din Oway Moisturizing shampoo, skal du påfører en passende mængde shampoo i vådt hår. Derefter massér du shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyller efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt processen.

Oway Moisturizing No-Rinse Conditioner er en biodynamisk leave-in balsam til ekstra tørt, tykt og kruset hår. Den tilfører intens fugt og pleje til dit hår, så det efterlades silkeblødt og glansfuldt med et krusfrit finish. Denne leave-in balsam fra Oway er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk hasselnød og økologisk honning, der tilfører næring til håret, så det bliver silkeblødt, medgørligt og nemt at rede ud. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Desuden kommer den i en 100% genanvendelig glasflaske.

For at få mest muligt ud af din Oway Moisturizing no-rinse conditioner, skal du spraye en passende mængde balsam i nyvasket, håndklædetørt hår. Den skal i modsætning til mange andre condtioner ikke skylles ud.

Oway Moisturizing Hair Mask er en biodynamisk og økologisk hårkur til ekstra tørt, tykt og kruset hår. Denne Moisturizing hårkur fra Oway tilfører intens fugt og pleje til håret, og efterlader det silkeblødt og glansfuldt med en krusfri finish. Hårkuren er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk hasselnød og økologisk honning, der sammen tilfører næring til håret, så det bliver silkeblødt, medgørligt og nemt at rede ud. Hårkuren er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glaskrukke. For at få det bedste ud af din hårkur, skal du påfører en passende mængde hårkur i nyvasket hår, massér hårkuren godt ind i hår og hovedbund, og lad den virke i 5-10 minutter. Skyl efter med varmt vand. Det anbefales, at afslutte din behandling med Oway Moisturizing Hair Mask for at lukke hårstråene og derved beskytte håret mest muligt.

Kom tørt hår til livs hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du alle produkter fra Oway Moisturizing, får du et effektivt middel i kampen mod tørt hår. Oway Moisturizing er nemlig specielt udviklet til at bekæmpe tørt hår, og det er lige præcis hvad den gør. Oway Moisturizing er virkelig et effektivt middel mod tørt hår, og hårplejeserien får vores bedste anbefaling, hvis man lider at meget tørt hår og gerne vil leve bæredygtigt.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Oway Moisturizing, som er nødvendig for at komme tørt hår til livs, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de Oway Moisturizing produkter, dit hår har brug for. Når du har fundet de produkter fra Oway Moisturizing, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye Oway Moisturizing hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage og vi sender til hele landet.