Viser alle 2 resultater

-15% Oway Purifying Hair Bath - Oily Scalps 240 ml - Skælshampoo

Oway Purifying Hair Bath – Oily Scalps 240 ml – Skælshampoo

237,15 kr.
-15% Oway Purifying Dandruff Remedy Oily Scalps 50 ml - Skælserum

Oway Purifying Dandruff Remedy Oily Scalps 50 ml – Skælserum

296,65 kr.

Kom skæl til livs med Oway Purifying

Oway Purifying af skabt af holdet bag Oway, som er et bæredygtigt hårpleje brand til dig, der har brug for ekstra pleje, og effektive stylingprodukter, der tager hånd om miljøet, samtidig med at brandet giver dig mulighed for at pleje dit hår på en effektiv måde. Oway nærproducerer alle de ingredienser, som anvendes i deres hårpleje, så transporten fra mark til fabrik, bliver så kort som muligt. De fabrikker, som producerer Oways hud- og hårpleje produkter anvender vedvarende energikilder, og hermed sparer de miljøet for mere CO2-udledning. Ikke nok med det, har Oway et stort ønske om at fremme reduktionen af affald. Det gør Oway ved at anvende mindre emballage, samt anvende genanvendeligt emballage, som glas og aluminium. Alle Oways hårpleje produkter er gennemarbejdet over længere tid, så du får den bedste pleje, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken bæredygtighed eller ydeevne.

Hos Hair by Stender finder du alle produkter i Oway Purifying-serien, som effektivt bekæmper og modvirker skæl samt plejer sart hovedbund. Vi har ofte udsalg på Oway Purifying, hvormed du med fordel kan holde øje med vores webshop, så du kan få fingrene i Oway purifying til fornuftige priser.

Oway Purifying bekæmper fedtede skæl

Der findes to typer af skæl. Den ene er de små hvide, tørre hudflager, der drysser ned på skulderen, når du ryster hovedet. Den anden type af skæl er fedtede og grågule belægninger i hårbunden. Begge typer skæl stammer fra døde, afstødte hudceller i hårbunden, og begge typer kan give kløe og sart rød hovedbund. Skæl rammer oftest mænd, byboere og mennesker, der arbejder indenfor, men alle kan få skæl. Det er værst om vinteren, når luften er tør. Den fedtede og grågule skæl kan være svær at komme af med. Heldigvis er der det muligt at bekæmpe en sart og skælramt hovedbund. Det bedste middel mod skæl, der samtidig er bæredygtig, biodynamisk og økologisk er Oway Purifying Hair Bath – Oily Scalps. Denne shampoo fra Oway Purifying renser blidt håret i dybden, plejer hovedbunden, fjerne fedtede skæl fra hovedbunden, samt virker forebyggende, så skæl ikke kommer igen. Skælshampooen fra Oway er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, og rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk rosmarin og økologisk timian, der har en antibakteriel virkning, samt sikrer en hovedbund i sund balance. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Desuden kommer den i en 100% genanvendelig glasflaske. Vil du have det bedste ud af din skælshampoo? Så skal du komme en passende mængde af skælshampooen i vådt hår. Mængden afhænger af dit hår. Jo mere hår, jo mere shampoo, skal du anvende. Derefter massér du Oway Purifying Hair Bath – Oily Scalps godt ind i hår og hovedbund. Skyl derefter håret med varmt vand.

Biodynamisk serum lindrer kløen

Oway Purifying Dandruff Remedy er en økologisk skælserum, der bekæmper fedtede skæl. Dette effektive skælserum fra Oway tilfører let pleje til hovedbunden, og virker lindrende på kløe, rødme og irritation. Derudover fjerner den fedtede skæl fra hovedbunden, og virker forebyggende, så de ikke kommer igen. Det er helt fri for kemikalier, og det er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Det indeholder biodynamisk rosmarin og økologisk pil, der har en antibakteriel virkning, der sikrer en hovedbund i sund balance. Det er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Desuden kommer det i en 100% genanvendelig glasflaske. For at få det bedste ud af Oway Purifying Dandruff Remedy, skal du ryste flasken godt før brug og påføre serummet i en nyvasket hovedbund. Lad serummet sidde et par minutter, før håret tørres. Det skal ikke skylles ud.

Få sund hovedbund og smukt hår hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du hele Oway Purifying-serien og ofte til meget fordelagtige priser. Dermed er det slut med kløende hovedbund, fedtede skæl og et hår fyldt med rester af stylingprodukter. Oway purifying sikrer nemlig, at dit hår skånsomt renses, plejes og lindrer kløende, rød hovedbund.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Oway Purifying-serien, som du skal kaste dig over for at komme skæl, kløe og sart hovedbund til livs, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra Oway Purifying, der vil gavne dit hår bedst, sørger vi for, at du får dine nye Oway Purifying hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på kun en til to dage.