Viser alle 2 resultater

-15% Oway Sebum Balance Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Sebum Balance Hair Bath 240 ml – Shampoo

237,15 kr.
-15%

Oway Sebum Balance Hair Bath 50 ml – Shampoo

84,15 kr.

Genopret hårets balance med Oway Rebalancing

Oway Rebalancing er en specielt udviklet hårplejeserie, som afgifter hår og hovedbund, samt genopretter hårets naturlige fugtbalance og reducerer hårets overskydende talg. Ved brug af Oway Rebalancing efterlades du med frisk, rent og velplejet hår og hovedbund. Oway Rebalancing er specielt velegnet til fedtet hår og hovedbund, som har brug for pleje, der reducerer fedt.

Oway Rebalancing er udviklet til at bringe hovedbund og hår tilbage i balance. Det sker ved Oway Rebalancing forsigtigt fjerner det overskydende talg, og dermed bringer friskhed og efterlader hår og hovedbund perfekt renset. Oway Rebalancing indeholder forskellige naturlige ingredienser, som effektivt bringer hår og hovedbund i balance. For at drage ekstra fordel Oway Rebalancings unikke sammensætning af ingredienser, er der særligt fokus på hvid ler fra Amazonas, som har afgiftende egenskaber, salvie som virker stimulerende og normaliserende på hår og hovedbund, samt bugbane som er et vegetabilsk ekstrakt, der hæmmer de enzymer, der er ansvarlige for hyperproduktion af talg.

Oway Rebalancing er skabt af den italienske familie bag hårplejeserien; Oway, som er et bæredygtigt hårpleje brand til dig, der har brug for ekstra pleje, og effektive stylingprodukter, der tager hånd om miljøet, samtidig med at du får mulighed for at pleje dit hår på en effektiv måde. Oway arbejder bevidst med at være et cirkulært brand. Det betyder, at Oway nærproducerer alle de ingredienser, som anvendes i deres hårpleje, så transporten fra mark til fabrik, bliver så kort som muligt. De fabrikker, som producerer Oways hud- og hårpleje produkter anvender vedvarende energikilder, og hermed sparer de miljøet for mere CO2-udledning. Ikke nok med det, har Oway et stort ønske om at fremme reduktionen af affald. Det gør Oway ved at anvende mindre emballage, samt anvende genanvendeligt emballage, som glas og aluminium. Alle Oways hårpleje produkter er gennemarbejdet over længere tid, så du får den bedste pleje, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken bæredygtighed eller ydeevne.

Hos Hair by Stender finder du hele Oway Rebalancing-serien. Vi er vilde med Oway Rebalancing, der på fineste vis plejer og nærer håret, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Oway Rebalancing, når du ser, hvad den kan gøre for dit hår. Det er ikke usandsynligt, at du kan finde til Oway Rebalancing til en rigtig god pris på hairbystender.dk. Så hold endelig øje med vores webshop, så kan du være heldig at finde Oway Rebalancing fornuftige priser.

Oway Rebalancing bekæmper fedtet hår

Oway Sebum Balance Hair Bath fra den specielt udviklet Oway Rebalancing-serie er en biodynamisk og økologisk shampoo til fedtet hår, der effektivt renser hovedbund og hår for snavs og overskydende fedt. Derudover normaliserer denne shampoo fra Oway en balanceret hovedbund, hvilet er forudsætningen for sundt og velplejet hår. Denne shampoo Oway Rebalancing er er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk salvie og økologisk øjentrøst, der har en dybderensende samt antibakteriel effekt. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Desuden kommer den i en 100% genanvendelig glasflaske.

For at pleje din hovedbund og det hår bedst, og derved komme fedtet hår til livs, skal du påfør en passende mængde shampoo fra Oway Rebalancing i vådt hår. Derefter massér du shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyller efter med varmt vand. Gentag gerne processen og anvend Oway Rebalancing shampooen to gange.

Shop dig til smukke lokker hver eneste dag hos Hair by Stender

Med Oway Rebalancing får du hårpleje, der afgifter og rebalancerer håret, så du kan komme fedtet hår og hovedbund til livs. Ved brug af Oway Rebalancing efterlades du med frisk, rent og velplejet hår og hovedbund. Oway Rebalancing er specielt velegnet til fedtet hår og hovedbund, som har brug for pleje, der reducerer fedt.

Hos Hair by Stender finder du Oway Rebalancing, da vi ønsker at du skal kunne afgifte og genopbygge dit hår på en effektiv og skånsom måde. Dermed er det slut med sart hovedbund og et hår ude af balance. Oway Rebalancing er nemlig specielt udviklet til at genoprette hårets naturlige fugtbalance og reducerer hårets overskydende talg. Med Oway Rebalancing har det aldrig været nemmere at få smukt hår, samtidig at du værner om vores miljø.

Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at få mest muligt ud af Oway Rebalancing. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier. Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til den rigtige brug af Oway Rebalancing. Når du har klikket Oway Rebalancing hjem, får du Oway Rebalancing indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage og vi sender til hele landet.