Viser alle 5 resultater

-15% Oway Silk’n Glow Hair Mask 150 ml - Hårkur

Oway Silk’n Glow Hair Mask 150 ml – Hårkur

237,15 kr.
-15% Oway Silk’n Glow Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Silk’n Glow Hair Bath 240 ml – Shampoo

237,15 kr.
-15%

Silk n’Glow Hair Mask 50 ml – Hårkur

84,15 kr.
-15% Oway Silk’n Glow Serum 50 ml - Hårserum

Oway Silk’n Glow Serum 50 ml – Hårserum

271,15 kr.
-15%

Oway Silk’n Glow Hair Bath 50 ml – Shampoo

84,15 kr.

Kom elektrisk hår til livs med Oway smooth+

Elektrisk hår er særligt et problem om vinteren, hvor det kolde vejr kombineret med vamsede sweatre, huer og halstørklæder ikke gør livet let for dit hår, som reagerer ved at stritte og knitre. Elektrisk hår skyldes især, at frosten udtørrer håret, og det er dermed hårets fugtmangel, som vil sætte gang i den statiske elektricitet. Heldigivs, kan du komme elektrisk hår til liv - og det på den biodynamiske og økologiske måde. Svaret er Oway smooth+.

Oway smooth+ er en specielt udviklet hårplejeserie, som med sine fugtende og effektive ingredienser bekæmper elektrisk, tørt hår og efterlader håret krusfrit og uden flyvske små hår.

Oway Silk’n Glow er skabt af holdet bag Oway, som er et bæredygtigt hårpleje brand til dig, der har brug for ekstra pleje, og effektive stylingprodukter, der tager hånd om miljøet, samtidig med at brandet giver dig mulighed for at pleje dit hår på en effektiv måde. Oway arbejder bevidst med at være et cirkulært brand. Det betyder, at Oway nærproducerer alle de ingredienser, som anvendes i deres hårpleje, så transporten fra mark til fabrik, bliver så kort som muligt. De fabrikker, som producerer Oways hårpleje produkter anvender vedvarende energikilder, og hermed sparer de miljøet for mere CO2-udledning. Ikke nok med det, har Oway et stort ønske om at fremme reduktionen af affald. Det gør Oway ved at anvende mindre emballage, samt anvende genanvendeligt emballage, som glas og aluminium. Alle Oways hårpleje produkter er gennemarbejdet over længere tid, så du får den bedste pleje, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken bæredygtighed eller ydeevne.

Smukke krøller starter med den rigtige shampoo

Et hår uden krus og trætte krøller starter i badet. For at opnå krus-frit hår og spændstige krøller, kan du med fordel anvende Oway Silk’n Glow Hair Bath, som er en økologisk shampoo, der bekæmper krus i tørt hår. Denne shampoo fra Oway renser blidt, men effektivt, håret i dybden, og tilfører masser af pleje uden at virke tyngende. Derudover sikrer den et krusfrit resultat og en strålende glansfuld finish. Shampooen er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Biodynamisk hvede og økologisk Cupuaçutræ plejer og blødgør tørt hår i dybden, så det efterlades fløjlsblødt og medgørligt. Oway Silk’n Glow passer alle hårtyper, men er særligt velegnet til kruset hår, idet shampooen forbedrer og reducerer krus, samt øger hårets medgørlighed. Denne shampoo fra Oway er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske.

Hvis du vil have det bedste ud af din Oway Silk’n Glow shampoo, skal du påføre en passende mængde shampoo i vådt hår. Derefter massér du shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyller efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt.

Ekstra pleje med Oway Silk’n Glow giver de flotteste krøller

Drømmer du om glansfulde og krusfrie krøller, kan du med fordel tilføje Oway Silk`n Glow Hair Mask, som en del af din hårplejerutine. Den ekstra pleje fra hårkuren vil kun give dig endnu flottere krøller. Oway Silk`n Glow Hair Mask er nemlig en hårkur til kruset, tørt og porøst hår, der har brug for pleje og kontrol. Hårkuren fra Oway tilfører masser af fugt og pleje til hårer uden at virke tyngende. Derudover sikrer den et krusfrit og strålende glansfuldt finish. Hårkuren er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Hårkuren indeholder biodynamisk hvede og økologisk Cupuaçutræ, der plejer og blødgører tørt hår i dybden, så det efterlades fløjlsblødt og medgørligt. Hårkuren er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig aluminiumstube.

For at få det bedste ud af Oway Silk`n Glow Hair Mask påføres i en passende mængde hårkur i nyvasket hår. Derefter masséres hårkuren godt ind i hår og hovedbund, og du lader den virke i 5-10 minutter. Ikke mere end 10 min. Derefter skyller du efter med varmt vand. Det anbefales, at du afslutter med en fugtgivende balsam for at lukke hårstråene og derved beskytte håret mest muligt.

Prikken over i’et med Oway Silk’n Glow serum

Oway Silk’n Glow serum er et biodynamisk og økologisk hårserum, som effektivt bekæmper krus i tørt og porøst hår. Dette hårserum fra Oway tilfører masser af pleje til håret uden at virke tyngende. Derudover sikrer det et krusfrit resultat og en strålende glansfuld finish. Serummet er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Dette effektive hårserum fra Oway indeholder biodynamisk hvede og økologisk cupuaçutræ, plejer og blødgører tørt hår i dybden, så det efterlades fløjlsblødt og glinsende. Det er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Det kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske.

For det bedste ud af Oway Silk’n Glow serum ved at at påføre en passende mængde serum i fugtigt eller tørt hår med fokus på længder og spidser. Oway Silk’n Glow serum skal ikke skylles ud, og derfor kan du style umiddelbart efter at du har kommet serummet i håret.

Få smukke krøller og krusfrit hår hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du hele udvalget af Oway Silk’n Glow-serien og naturligvis altid til super gode priser. Dermed er det slut med trætte krøller og kruset hår, der skriger på lidt ekstra pleje. Oway Silk’n Glow sikrer nemlig, at dit hår plejes fra rod til spids og renses samtidig med at det genvinder sin vitalitet. Dine krøller lader sig definerer og kruset hår reduceres kraftigt. Håret efterlades med smukt definerede krøller uden krus eller påvirkninger fra statisk elektricitet.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Oway Silk’n Glow-serien, som er nødvendige for at komme trætte køller, krus og statisk elektricitet til livs, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra Oway Silk’n Glow, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage.