Viser alle 4 resultater

-15% Januar SALEOway Smoothing Conditioner 240 ml - Balsam

Oway Smoothing Conditioner 240 ml – Balsam

271,15 kr.
-15% Januar SALEOway Smoothing Cream 150 ml - Stylingcreme

Oway Smoothing Cream 150 ml – Stylingcreme

271,15 kr.
-15% Januar SALEOway Smoothing Fluid 100 ml - Hårolie

Oway Smoothing Fluid 100 ml – Hårolie

271,15 kr.
-15% Januar SALEOway Smoothing Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Smoothing Hair Bath 240 ml – Shampoo

237,15 kr.

Kom elektrisk hår til livs med Oway Smooth+

Elektrisk hår er særligt et problem om vinteren, hvor det kolde vejr kombineret med vamsede sweatre, huer og halstørklæder ikke gør livet let for dit hår, som reagerer ved at stritte og knitre. Elektrisk hår skyldes især, at frosten udtørrer håret, og det er dermed hårets fugtmangel, som vil sætte gang i den statiske elektricitet. Heldigivs, kan du komme elektrisk hår til liv - og det på den biodynamiske og økologiske måde. Svaret er Oway Smooth+.

Oway Smooth+ er en specielt udviklet hårplejeserie, som med sine fugtende og effektive ingredienser bekæmper elektrisk, tørt hår og efterlader håret krusfrit og uden flyvske små hår. Oway Smooth+ er skabt af holdet bag Oway, som er et bæredygtigt hårpleje brand til dig, der har brug for ekstra pleje, og effektive stylingprodukter, der tager hånd om miljøet, samtidig med at brandet giver dig mulighed for at pleje dit hår på en effektiv måde. Oway arbejder bevidst med at være et cirkulært brand. Det betyder, at Oway nærproducerer alle de ingredienser, som anvendes i deres hårpleje, så transporten fra mark til fabrik, bliver så kort som muligt. De fabrikker, som producerer Oways hårpleje produkter anvender vedvarende energikilder, og hermed sparer de miljøet for mere CO2-udledning. Ikke nok med det, har Oway et stort ønske om at fremme reduktionen af affald. Det gør Oway ved at anvende mindre emballage, samt anvende genanvendeligt emballage, som glas og aluminium. Alle Oways hårpleje produkter er gennemarbejdet over længere tid, så du får den bedste pleje, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken bæredygtighed eller ydeevne.

Hos Hair by Stender finder du hele sortimentet af Smooth+ fra Oway. På den måde kan du nemt undgå statisk elektricitet og opretholde en bæredygtig hverdag - og naturligvis til altid gode priser. Vi har ofte tilbud på Oway Smooth+. Så hold gerne øje med vores webshop, så kan du være heldig at finde hele Oway Smooth+ til yderst fornuftige priser.

Hår uden flyvske små hår starter med shampoo fra Oway Smooth+

Oway Smoothing Hair Bath er en biodynamisk shampoo fra Oway Smooth+ serien. Den lækre shampoo udglatter krus og flyvske små hår. Shampooen er perfekt til at skabe et kontrolleret og velplejet look uden krus. Denne shampoo fra Oway er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk kommen og økologisk rose, der nærer dit hår i dybden, så krus elimineres. Shampooen er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig glasflaske. For at får det bedste ud af shampooen fra Oway Smooth+, skal du påføre en passende mængde shampoo i vådt hår, og derefter massére shampooen godt ind i hår og hovedbund, og derefter skylle efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt.

Krusfri med conditioner fra Oway Smooth+

Oway Smoothing Conditioner fra Oway Smooth+ er en biodynamisk balsam, der udglatter krus og flyvske småhår. Den er perfekt til at skabe et kontrolleret og velplejet look uden krus. Denne balsam fra Oway Smooth+ er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Biodynamisk kommen og økologisk rose nærer dit hår i dybden, så frizz effektivt elimineres. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske. Hvis du vil have det meste ud af din conditioner fra Oway Smooth+, skal du påfører en passende mængde conditioner i nyvasket hår. Herefter massére conditioneren fra Oway Smooth+ godt ind i hårets længder og spidser, og lader den virke et par minutter. Skyl efter med varmt vand.

Style dig fri for flyvsk hår med Oway Smooth+

Oway Smoothing fluid fra Oway Smooth+ er en biodynamisk hårlotion, der tæmmer krus og flyvske småhår. Denne flydende lotion fra Oway tilfører fugt til håret, samt udglatter krus, så selv det mest genstridige hår bliver nemt at style. Denne effektive hårlotion fra Oway Smooth+ er desuden varmebeskyttende, så håret ikke tager skader under brug af varmestylers. Den er helt fri for kemikalier og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Biodynamisk kommen og økologisk rose nærer dit hår i dybden, så krus elimineres. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig aluminiumstube. For mest ud af hårlotionen fra Oway Smooth+ ved at pårføre den i nyvasket, fugtigt hår med fokus på længder og spidser. Style derefter håret.

Oway Smoothing Cream er en økologisk stylingcreme, som tæmmer krus og flyvske små hår. Stylingcremen fra Oway Smooth+ tilfører fugt og pleje til håret, og udglatter krus, så selv det mest genstridige hår bliver nemt at style. Stylingcremen fra Oway Smooth+ er perfekt at anvende inden styling med glattejern. Den er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk kommen og økologisk rose, der nærer dit hår i dybden, så krus elimineres. Stylingcremen fra Oway Smooth+ er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig aluminiumstube. Den påføres i nyvasket, vådt hår, hvorefter håret styles.

Shop dig til krusfrit hår hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af Oway Smooth+. Dermed er det slut med uregerlige krus og flyvske små hår, der skriger på lidt ekstra pleje og omsorg. Oway Smooth+ sikrer nemlig, at dit hår plejes fra rod til spids og sikre dig et krusfrit hår uden flyvske små hår.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Oway Smooth+, som er nødvendige for at komme uregerlige køller og krus til livs, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller kontakte os på sociale medier.

Alle  vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra Oway Smooth+, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye Oway Smooth+ hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage.