Viser et enkelt resultat

-15% Januar SALEOway Soothing Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Soothing Hair Bath 240 ml – Shampoo

237,15 kr.

Kom sart og irriteret hovedbund til livs med Oway Soothing

Er du en af de mange, som lider af sart og irriteret hovedbund? Oway Soothing er en hårplejeserie fra det biodynamiske og økologiske brand, Oway, som behandler og bekæmper forskellige hår- og hovedbundsproblemer. Én af de mest kendte hårproblemer er hårtab, men sart og irriteret hovedbund, skal man ikke glemme, og derfor har Oway udviklet serien Oway Soothing, som er specielt udviklet til specifikke hår- og hovedbundsproblemer.

Oway Soothing er skabt af holdet bag Oway, som er et bæredygtigt hårpleje brand til dig, der har brug for ekstra pleje, og effektive stylingprodukter, der tager hånd om miljøet, samtidig med at brandet giver dig mulighed for at pleje dit hår på en effektiv måde. Oway arbejder bevidst med at være et cirkulært brand. Det betyder, at Oway nærproducerer alle de ingredienser, som anvendes i deres hårpleje, så transporten fra mark til fabrik, bliver så kort som muligt. De fabrikker, som producerer Oways hud- og hårpleje produkter, anvender vedvarende energikilder, og hermed sparer de miljøet for mere CO2-udledning. Ikke nok med det, har Oway et stort ønske om at fremme reduktionen af affald. Det gør Oway ved at anvende mindre emballage, samt anvende genanvendeligt emballage, som glas og aluminium. Alle Oways hårpleje produkter er gennemarbejdet over længere tid, så du får den bedste pleje, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken bæredygtighed eller ydeevne.

Hos Hair by Stender elsker vi de plejende og effektive produkter fra Oway Soothing, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Oway Soothing, når du opdager, hvad den kan gøre for din udfordrede hovedbund. Vi har ofte udsalg på Oway Soothing fra Oway. Så hold endelig øje med vores webshop, hvor du kan være heldig at finde hele Oway Soothing til yderst favorable priser.

Forkæl din udfordrede hovedbund med Oway Soothing

Oway Soothing Hair Bath er en biodynamisk og økologisk shampoo, der virker lindrende på en sart hovedbund. Denne shampoo fra Oway Soothing renser blidt, men effektivt, håret i dybden uden at irritere en sensitiv eller kløende hovedbund. Også perfekt til børn, idet shampooen er utrolig blid. Shampooen fra Oway Soothing er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk fennikel og økologisk amarant, der renser, styrker og plejer hår og hovedbund. Resultatet er velplejet hår og en sund hovedbund i naturlig balance. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske. Du skal påføre en passende mængde shampoo i vådt hår. Derefter massérer du shampooen fra Oway Soothing godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag behandling, hvis der er behov for det.

Oway Soothing Remedy er en økologisk hårkur mod en irriteret hovedbund. Denne hårkur fra Oway Soothing har en beroligende effekt på en irriteret, sensitiv eller kløende hovedbund. Derudover tilfører den let pleje og fugt, så huden kommer tilbage med en naturlig sund balance. Hårkuren er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholde biodynamisk kamille og økologisk aloe vera, der har en lindrende og beroligende virkning. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Desuden kommer hårkuren fra Oway Soothing i en 100% genanvendelig aluminiumstube. For at få det bedste ud af din hårkur fra fra Oway Soothing, skal du påføre en passende mængde i nyvasket hår, massér den godt ind i hovedbunden, derefter style håret.

Shop dig til lindret hovedbund hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du alle produkterne fra Oway Soothing fra Oway, og naturligvis altid til fordelagtige priser. Dermed er det slut med sart og irriteret. Oway Soothing fra Oway sikrer nemlig, at dit hår plejes fra rod til spids, samtidig med at det genvinder sin vitalitet.

Hvis du er i tvivl om, hvilken produkter fra Oway Soothing, som er nødvendig for at komme dine hovedbundsproblemer til livs, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra Oway Soothing, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye hårpleje produkter fra Oway Soothing indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage.