Viser alle 4 resultater

-15% Oway Sun Protective Elixir 100 ml - Hårolie

Oway Sunway Protective Elixir 100 ml – Hårolie

271,15 kr.
-15% Oway Sunway Hair & Body Bath 240 ml - Hår-og kropsshampoo

Oway Sunway Hair & Body Bath 240 ml – Hår-og kropsshampoo

271,15 kr.
-15% Oway Sunway Regerating Body Balm 150 ml - Pomade

Oway Sunway Regerating Body Balm 150 ml – Pomade

237,15 kr.
-15% Oway Sunway Restoring Hair Mask 150 ml - Hårkur

Oway Sunway Restoring Hair Mask 150 ml – Hårkur

271,15 kr.

Oway Sunway - til før og efter solbadning

Oway Sunway er effektiv biodynamisk hårpleje, der beskytter håret mod solens farlige stråler og plejer håret efter en lang dag i solen. Det er skønt at opholde sig i solen, men sol og badning slider på håret, der let bliver tørt og slidt efter en hel dag i solen. Oway Sunway hårplejeserie behandler håret før, under og efter en dag i solen. Oway Sunway nærer, fugter og styrker effektivt håret efter det har været udsat for sol, saltvand og sand.

Hos Hair by Stender fører vi hele Oway Sunway hårplejeserien, så du kan pleje dit hår før, under og efter en afslappende dag i solen. Oway Sunway hårplejeserien er ganske som alle andre Oway hårpleje produkter biodynamiske og økologiske og kommer i miljøvenlig og genanvendelig emballage. Den italienske familie, som står bag Oway og Sunway-serien har haft et stort ønske om at forene bæredygtighed med høj kvalitet og ydeevne. Det er lykkedes med Oway Sunway. Der er naturligvis ikke gået på kompromis med kvalitet og ydeevne, samtidig med at Oway Sunway passer på miljøet.

Oway Sunway - pleje til både krop og hår

Oways holistiske tilgang til pleje betyder at mange af Oways produkter tjener flere formål. Oway Sunway Hair & Body Bath er en af dem, da denne shampoo fra Oway Sunway hårplejeserien både kan anvendes til krop og hår. Oway Sunway Hair & Body Bath er en biodynamisk shampoo, der effektivt renser hår og hud fri for klor, salt og snavs. Derudover tilfører den let pleje uden at virke tyngende. Oway Sunway Hair & Body Bath er perfekt efter solbadning eller en lang dag ved stranden. Den er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk anis og økologisk baobab, der beskytter håret mod miljømæssige påvirkninger. Oway Sunway Hair & Body Bath fra Oway er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig glasflaske.

Oway Sunway Regerating Body Balm er en nærende, regenererende og beroligende balsam til krop og hår indeholdende biodynamisk grøn anis, organisk baobab, og etisk produceret passionsfrugt, som er både dermatologisk og nikkel testet. Den fungerer som en beroligende, anti-rødme balsam efter tiden i solen, og den nærer og genopbygger huden.

Oway Sunway til før og efter solbadning

Oway Sun Protective Elixir er en del af Oway Sunway-serien, og er en økologisk hårolie til brug inden solbadning. Hårolien fra Oway beskytter dit hår mod solens udtørrende UV-stråler. Den er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynanisisk anis og økologisk baobab, som beskytter håret mod miljømæssige påvirkninger. Hårolien er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig glasflaske.

Oway Sunway Restoring Hair Mask er en økologisk aftersun hårkur, der plejer håret efter en lang dag i solen. Denne hårkur fra Oway tilfører fugt og næring til hår, som har været udsat for sol, klor og saltvand. Derudover beskytter den håret mod yderligere skader. Hårkuren er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk anis og økologisk baobab, der beskytter håret mod miljømæssige påvirkninger. Hårkuren er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig aluminiumstube.

Hos Hair by Stender finder du hele Oway Sunway-serien til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med tørre lokker og ødelagte spidser efter en dejlig dag i solen. Oway Sunway beskytter nemlig dit udsatte hår mod solens farlige stråler og plejer det med naturligie ingredienser og rene æteriske olier.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Oway Sunway-serien, som er nødvendig for at pleje og optimere dit hår, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Køb biodynamisk solpleje til håret hos Hair by Stender

Uanset hvilke produkter fra Oway Sunway-serien du søger, er vi helt sikre på, at vi har det her på shoppen. Vi fører nemlig hele serien, så du kan passe ekstra godt på dit hår, når du opholder dig i solen, kaster dig i bølgen blå eller svømmer en bane eller to i din lokale svømmehal. Udover at beskytte dit hår, er Oway og Oway Sunway-serien et godt alternativ til konventionel hårpleje. Oway Sunway er nemlig en biodynamisk og økologisk hårplejeserie bestående af natrulige ingredienser og rene æteriske olier. Hårplejeserien er nærproduceret og alt emballage er miljøvenligt og genanvendeligt. Oway Sunway er dermed ikke kun godt for dit hår. Oway Sunway tager også ansvar for og passer på vores miljø.

Når du har fundet frem til de produkter, som passer dig, dit hår og din krop, sørger vi for at du får dine nye Oway Sunway-produkter inden for ganske få dage. Normalt har vi en leveringstid på en til to dage. På den måde kan du hurtigt beskytte håret mod solens farlige stråler.