Viser alle 2 resultater

-20% Oway Volumizing root spray 160 ml - Stylingspray

Oway Volumizing root spray 160 ml – Volumenspray

239,20 kr.
-20% Oway Volumizing Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Volumizing Hair Bath 240 ml – Shampoo

207,20 kr.

Bæredygtig volumen med Oway Volumizing

Oway volumizing af skabt af holdet bag Oway, som er et bæredygtigt hårpleje brand til dig, der har brug for ekstra pleje, og effektive stylingprodukter, der tager hånd om miljøet, samtidig med at brandet giver dig mulighed for at pleje dit hår på en effektiv måde. Oway arbejder bevidst med at være et cirkulært brand. Det betyder, at Oway nærproducerer alle de ingredienser, som anvendes i deres hårpleje, så transporten fra mark til fabrik, bliver så kort som muligt. De fabrikker, som producerer Oways hud- og hårpleje produkter anvender vedvarende energikilder, og hermed sparer de miljøet for mere CO2-udledning. Ikke nok med det, har Oway et stort ønske om at fremme reduktionen af affald. Det gør Oway ved at anvende mindre emballage, samt anvende genanvendeligt emballage, som glas og aluminium. Alle Oways hårpleje produkter er gennemarbejdet over længere tid, så du får den bedste pleje, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken bæredygtighed eller ydeevne.

Oway volumizing er en specielt udviklet hårplejeserie, der aktivt løfter fladt hår og giver det masser af volumen. Oway volumizing kan anvendes til alle hårtyper, men er særligt fint og tyndt hår vil få gavn af Oway volumizing effetive formel, der løfter faldt hår og giver det masser af volumen.

Hos Hair by Stender finder du alle produkter i Oway volumizing-serien. Vi er vilde med Oway volumizing-seriens volumengivende effektiv, og plejende indvirkning på fint og tyndt hår, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Oway volumizing, når du ser, hvad den kan gøre for dig, der har brug for mere voluminøst hår. Vi har ofte udsalg på Oway volumizing. Så hold endelig øje med vores webshop, så kan du være heldig at finde hele Oway volumizing til fornuftige priser.

Vask håret til mere fylde med Oway volumizing

Oway Volumizing Hair Bath fra Oway volumizing er en biodynamisk shampoo, der giver volumen til fint hår. Denne shampoo fra Oway volumizing renser blidt håret og tilfører håret let pleje uden at virke tyngende. Shampooen er perfekt til fine hårtyper, der har brug for ekstra fylde og volumen. Oway Volumizing Hair Bath fra Oway volumizing er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk røllike og økologisk ingefær, der styrker hårstråene i dybden, så håret bliver stærkt og fyldigt. Shampooen er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske.

For at få det meste ud af Oway Volumizing Hair Bath fra Oway volumizing, skal du påføre en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt.

Masser af volumengivende styling med Oway volumizing

Den volumengivende Oway volumizing serie består ikke kun af en volumengivende shampoo. Den indeholder også en volumengivende stylingspray, der styrker og løfter fint hår. Oway Volumizing Root Spray er en biodynamisk stylingspray, der giver volumen til fint hår. Denne volumengivende stylingspray fra det italienske, Oway, giver dit hår et løft ved rødderne, så det får en flot fylde. Stylingsprayen fra Oway er perfekt til fine hårtyper, der har brug for ekstra fylde og volumen.

Den volumengivende stylingspray fra Oway volumizing er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk røllike og økologisk ingefær styrker hårstråene i dybden, så håret bliver stærkt og fyldigt. Denne volumegivende stylingspray fra Oway volumizing er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske.

Giv håret ekstra volumen med Oway volumizing hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du hele Oway volumizing-serien og naturligvis til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med et hår uden volumen, der altid klasker. Oway volumizing sikrer nemlig, at dit hår tilføreres masser af fylde og volumen.

Hvis du ønsker at få så meget volumen i dit flade, fine hår og høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af Oway volumizing hårplejeserien er i tvivl om, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig, så du får den pleje fra Oway volumizing, som passer til dit hår, og sikrer dig masser af volumen.

Når du har fundet de produkter fra Oway volumizing, der vil gavne dit hår bedst, sørger vi for, at du får dine nye Oway volumizing hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på kun en til to dage.