R+Co

R+Co er frisørbranchens nye prisbelønnede hårpleje- og styling brand med enestående ydeevne, der farvesikre farvet hår og indeholder UV-beskyttelse. R+Co er vegansk, glutenfri og Leaping Bunny-certificeret, hvormed alle produkter er dyrevenlige.

Hårplejen og stylingprodukterne fra R+Co indeholder naturligvis ikke parabener, sulfater, mineralske olier og petrolium. Du finder alle hårpleje- og stylingprodukter fra R+Co hos Hair by Stender.

R+Co

R+Co er frisørbranchens nye prisbelønnede hårpleje- og styling brand med enestående ydeevne, der farvesikre farvet hår og indeholder UV-beskyttelse. R+Co er vegansk, glutenfri og Leaping Bunny-certificeret. Du finder alle hårpleje- og stylingprodukter fra R+Co hos Hair by Stender.

Viser 1–25 af 40 resultater

R+Co innovativ hårpleje uden tvivlsomme ingredienser

Et kollektiv af branchens mest innovative og fremadstormende stylister står bag R+Co. De prisbelønnede produkter kendetegnes ved deres individuelle design, unikke ingredienser og banebrydende teknologi. R+Co er udviklet med det simple formål: At give øjeblikkelig effekt efter produktpåføring. Hårplejen og stylingprodukterne fra R+Co indeholder, naturligvis ikke parabener, sulfater, mineralske olier og petrolium. R+Co er desuden vegansk, glutenfri og Leaping Bunny-certificeret, hvormed alle produkter er dyrevenlige.

Hos Hair by Stender har vi samlet et stort og lækkert udvalg af hårpleje- og stylingprodukter fra R+Co, så du uanset hvilke udfordringer med dit hår, eller hvilke behov, du har for styling, kan du finde et produkt, der er perfekt egnet. Fælles for alle produkterne fra R+Co er, at de er lavet med banebrydende teknologi og den nyeste forskning.

Uanset hvilket produkt fra R+Co du vælger fra vores virtuelle hylder, kan du forvente at få et produkt i hånden, der effektivt går ind og arbejder på dit hårs struktur og skaber holdbare forandringer eller giver dig mulighed for at sætte dit hår, præcis som du gerne vil, uden at gå på promis med produktets indhold, dyrevelfærd eller ydeevne.

Hos Hair by Stender har vi alt lige fra shampoo og balsam til hårkur og varmebeskyttelse samt hårlak, glattecreme og krøllecreme. Klik dig gerne gennem vores udvalg og se, om ikke du kan finde den hårpleje- og de stylingprodukter fra R+Co, der giver dig det hår, du drømmer om.

En helt særlig oplevelse at bruge R+Co

R+Co handler om en oplevelse. Emballagen og duftene er designet til at forbedre denne oplevelse og fremkalde en følelse, sted, stil eller attitude. Du ved bare, ved at se på en flaske eller tube, hvad et produkt er beregnet til at gøre, og de subtile, men sofistikerede dufte – beregnet til både mænd og kvinder.

Prisbelønnede hårpleje og styling fra R+Co

Den prisbelønnede hårpleje- og stylingprodukter fra R+Co består af unikke ingredienser, som er designet til at levere øjeblikkelige, højtydende resultater, samtidig med at håret og hovedbundens sundhed er top-of-mind.

Alle R+Cos prisbelønnede hårpleje- og stylingprodukter er farvesikret, varme- og UV-beskyttende, veganske og glutenfri. Desuden indeholder ingen af hårpleje- og stylingprodukter fra R+Co skadelige ingredienser som parabener, sulfater (SLS eller SLES), mineralolie og petrolatum.

Shop R+Co hos Hair by Stender

Uanset hvilke produkter fra R+Co du søger eller har brug for, er vi sikre på, at vi har det her på shoppen. Der er både produkter til dig med kruset og uregerligt hår, dig med tørt og glansløst hår og til dig, der gerne vil komme dit skadede hår til liv. Du finder også et hav af effektive stylingprodukter, der efterlader dig med håret, du drømmer om.

Er du ikke helt sikker på, hvilken hårpleje- eller hvilke stylingprodukter fra R+Co, der passer bedst til dit hår, er du velkommen til at kontakte os. Som professionel frisør, har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rigtige hårpleje og de rette stylingprodukter fra R+Co.

Når du har fundet frem til de rette produkter fra R+Co, sørger vi for at sende dem hjem til dig på ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få et flot og skønt hår.