Viser alle 2 resultater

Ingen krus, kun smukt glat hår med R+Co Bel Air Smoothing

R+Co Bel Air Smoothing er en hårpleje fra prisvindende R+Co, som har effektive udglattende egenskaber specielt udviklet til at fastholde en silkeglat effekt og følelse i hele håret. R+Co Bel Air Smoothing fra R+Co er egnet til tykt hår, krøller eller hår med tendens til krus.

R+Co Bel Air Smoothing indeholder ikke parabener, sulfater, mineralske olier og petrolium. De beskytter mod solens farlige UV-stråler og beskytter din hårfarve mod at falme.

Som prikken over i’et er R+Co Bel Air Smoothing Shampoo og R+Co Bel Air Smoothing Conditioner veganske, gluentfrie og Leaping Bunny-certificeret.

R+Co Bel Air Smoothing Shampoo og Conditioner

R+Co Bel Air Smoothing består af en shampoo og conditioner, som begge er udviklet til at udglatte håret og fastholde en silkeglat effekt. Både shampoo og conditioner fra R+Co Bel Air Smoothing er særligt velegnet til tykt hår, krøller eller hår med tendens til krus.

Shop R+Co Hair Care hos Hair by Stender

Når du har valgt de hårplejeprodukter fra R+Co Bel Air, der vil gøre underværker for dit hår, sender vi dem til dig snarest muligt, så du kan få det hår, du drømmer om. Vi har en leveringstid på kun 1-2 hverdage.