Viser alle 2 resultater

Ideel hårpleje til blond hår, der vil være lysere uden gult skær

Mange blondiner drømmer om endnu lysere lokker helt uden gult skær. Med R+Co Sunset Blvd, kan du få kontrol med gult og rødligt skær, samtidig med at du vil opleve at dit afblegede blonde hår bliver lysere.

R+Co Sunset Blvd neutraliserer ikke kun gult skær og efterlader dig med et lysere blondt hår. R+Co Sunset Blvd plejer og nærer også håret, samt beskytter dit hår mod solens farlige UV-stråler, så dit hår ikke bliver porøst og trist at se på.

Ingen kunstigheder med R+Co Sunset Blvd

Måske er hårfarven ikke helt ægte, men der er ingen kunstigheder med R+Co Sunset Blvd. R+Co Sunset Blvd fra prisvindende R+Co indeholder nemlig ikke parabener, sulfater, mineralske olier og petrolium. Alle produkterne fra R+Co Sunset Blvd-serien beskytter mod solens farlige UV-stråler og beskytter din hårfarve mod at falme.

Som prikken over i’et er alle produkterne i R+Co Sunset Blvd-serien veganske, glutenfrie og Leaping Bunny-certificeret. Du finder alle R+Co Sunset Blvd produkterne hos Hair by Stender.

R+Co Sunset Blvd er ikke kun til blondiner

Hvad enten du har farvet dig til de populære grå lokker eller de er kommet helt naturligt, har de brug for pleje, hvis gult skær skal undgås og håret skal fremstå med en fantastisk sølvglans.

R+Co Sunset Blvd Daily Blonde Shampoo fra prisvindende R+Co er en effektiv shampoo, der gør blondt hår lysere, men hårplejeserien gør også underværker for gråt hår, der plejes og næres og vigtigst af alt efterlader dine grå lokker med en fantastisk sølvglans uden gule toner.

Smukt blondt hår starter i badet sammen med R+Co Sunset Blvd

R+Co Sunset Blvd Daily Blonde Shampoo er en effektiv shampoo specielt udviklet til blondt og gråt hår, der gør blondt hår lysere og giver gråt hår en fantastisk sølvglans uden gule toner.

I modsætning til mange andre shampooer til blondt og gråt hår er R+Co Sunset Blvd Daily Blonde Shampoo mild nok til daglig brug. Du behøver dermed kun en shampoo i din hårplejerutine i stedet for flere forskellige. Anvend R+Co Sunset Blvd Daily Blonde Conditioner efter brug for at få den fulde effekt af din shampoo.

Spring aldrig balsam over - som i aldrig

Velplejet hår kommer ikke af sig selv - slet ikke hvis du har afbleget blondt hår eller gråt hår. Både det blonde og det grå hår har brug for masser af fugt. Derfor skal du aldrig springe din balsam over, hvis du har blondt eller gråt hår.

R+Co Sunset Blvd Daily Blonde Conditioner er en plejende og nærende conditioner til blondt og gråt hår, der samtidig med at passe på håret også formår at neutralisere gule og rødlige undertoner i håret. Den gør dit blonde hår lysere og dit grå hår mere glansfuldt.

Anvend altid R+Co Sunset Blvd Daily Blonde Conditioner efter brug af R+Co Sunset Blvd Daily Blonde Shampoo. På den måde, vil du opnå de bedste resultater.

Shop R+Co Sunset Blvd hos Hair by Stender

Uanset om du er blondine eller gråhåret, er vi sikre på, at du vil blive tilfreds med R+Co Sunset Blvd. Det er vi - og netop derfor har vi den på vores hylder.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørbranchen. De har udvalgt R+Co Sunset Blvd, da det er kvalitetsprodukter.

Når du har klikket dine R+Co Sunset Blvd produkter hjem til dig sender vi dem snarest muligt, så du kan få det hår, du drømmer om. Vi har en leveringstid på kun 1-2 hverdage.