Viser alle 8 resultater

Genopbyg og styrk håret med Redken Extreme

Redken Extreme er skabt til alle, der vil genopbygge deres skadede hår og slidte spidser. Redken Extreme er skabt af det amerikanske mærke Redken, som er kendt for at kreerer effektiv og innovativ hårpleje af højeste kvalitet. Redken har udviklet en lang række effektive hårplejemidler, som imødekommer forskellige problematikker og behov for pleje. Redken Extreme er en af dem. Denne effektive hårplejeserie har til formål at genopbygge skadet hår og yde førstehjælp til slidte spidser. Redken Extreme indeholder Interlock Protein Network og Fortifying Complex, der reparerer hårets skadede områder med proteiner og ceramider, samt genopbygger hårets styrke, beskytter dets overflade og tilfører håret masser af glans.

Hos Hair by Stender finder du hele sortimentet af Redken Extreme, og det gør du, fordi vi elsker serien, der genopbygger håret uanset, hvor slemt det står til. Vi har ofte tilbud på Redken Extreme. Så hold gerne øje med vores webshop, så kan du være heldig at finde hele Redken Extreme til skadet hår og slidte spidser til yderst fordelagtige priser.

Redken Extreme består af syv forskellige produkter, som alle genopbygger skadet hår og slidte spidser. Hvorvidt du behøver at anvende et eller flere af produkterne i Redken Extreme-serien afhænger af skaderne på dit hår. Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilke og hvordan du anvender Redken Extreme, må du endelig kontakte os. Vi arbejder dagligt med hår og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke Redken Extreme-produkter der er de rette for dig.

Redken Extreme – syv produkter til skadet hår

Redken Extreme Shampoo er en shampoo, som renser, styrker og genopbygger skadet hår. Redken Extreme Shampoo med Interlock Protein Network indeholder også RCT Protein Complex™, som plejer håret fra rod til spids. Fortifying Complex reparerer hårets skadede områder med proteiner og ceramider, genopbygger hårets styrke, beskytter overfladen og tilfører glans. Håret bliver sundt, stærkt og elastisk. Påfør i vådt hår, massér ind, til det skummer. Skyl ud. Skyl straks ud ved kontakt med øjnene. For at få det bedste resultat bruges balsam efter vask med shampoo og leave-in behandling.

Redken Extreme Conditioner er en balsam, som gør håret let at rede ud og styrker og beskytter skadet og slidt hår. Balsamen indeholder Interlock Protein Network og Fortifying Complex, der reparerer hårets skadede områder med proteiner og ceramider. Den genopbygger hårets styrke, beskytter overfladen og tilfører glans. Håret bliver sundt, stærkt og elastisk. Styrker og forsegler krusede og ødelagte spidser. Anvend som et komplet system med Extreme Shampoo og Anti-Snap Treatment. Påfør efter vask med shampoo, og fordel jævnt i håret. Skyl ud. Afslut med Anti-Snap Treatment. Ved kontakt med øjnene, skyl straks.

Redken Extreme Anti-Snap Leave-in er en effektiv hårkur til skadet hår. Denne hårkur fra Redken er udviklet til at hjælpe med at styrke slidte og spaltede spidser. Den indeholder Extreme Interlock Protein Network og Fortifying Complex, der hjælper med at reparere skadede områder med proteiner og ceramider, hvilket genopbygger hårets styrke og desuden giver håret en beskyttende overflade og masser af glans. Håret ser sundt, stærkt og elastisk ud. Hårkuren fra Redken Extreme reducerer som en ekstra bonus også forekomsten af knækkede hårstrå.

Redken Extreme Strength Builder Plus Mask er en intens hårkur til skadet hår og hår med spaltede spidser. Med hjælp fra ceramider er denne hårkur med til at styrke håret indefra, samtidig med at den reparerer skaderne på håret. Den giver desuden en dyb pleje, gør håret nemmere at rede igennem og gør håret mere medgørligt.

Redken Extreme Mask er en hårkur, der styrker og reparerer ekstremt slidte længder og skadet hår og gør det mere medgørligt. Denne hårkur fra Redken indeholder ceramider til intensiv reparation, pleje og styrke til håret. Hårkuren behandler og beskytter håret på to niveauer; giver dybdegående pleje og danner en beskyttende hinde på hårstrået som bevarer plejen i op til tre vaske. Beriget med Redken’s RCT Protein Complex.

Redken Extreme CAT Spray er en protein hårkur, som reparerer skadet hår og styrker håret uden at tynge det. Håret får ny spændstighed, modstandskraft og vitalitet. Denne treatment fra Redken Extreme gør håret smidigt og tilfører fylde og glans. Den modvirker desuden knækkede hårstrå og spaltede spidser.

Redken Extreme Play Safe er en styrkende og varmebeskyttende leave-in behandling til skadet hår. Denne 3-i-1 leave-in-behandling, behandler skader, styrker håret og beskytter mod varme op til 232°C. Den behandler overfladeskader, styrker håret indefra og er perfekt til føntørring af håret eller brug glattejern hver dag.

Shop Redken Extreme hos Hair by Stender

Håret er en stor del af vores udseende, og derfor skal du selvfølgelig også være tilfreds med dit hår. Det har du alle muligheder for med vores store udvalg af Redken Extreme, som genopbygger skadet hår og yder førstehjælp til slidte spidser. Husk endelig at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl om, hvilke produkter, der bedste egner sig til dine skadede lokker og ødelagte spidser. Vi arbejder med hår til dagligt og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os præcist ind på, hvilke Redken Extreme produkter der er de rette for dig. Vi har ofte tilbud på Redken Extreme, hvormed du med fordel kan holde øje med vores webshop. Du kan spare helt op til -40% på Redken Extreme.