Viser alle 3 resultater

-30% Redken All Soft Mega Shampoo 300 ml - Hårshampoo

Redken All Soft Mega Shampoo 300 ml – Hårshampoo

139,00 kr.
-12% Redken All Soft Mega Conditioner 300 ml - Balsam

Redken All Soft Mega Conditioner 300 ml – Balsam

189,00 kr.
-20% Redken All Soft Mega HydraMelt Leave-in Cream 150 ml - Hårcreme

Redken All Soft Mega HydraMelt Leave-in Cream 150 ml – Hårcreme

224,00 kr.

Kom tørt hår til livs med Redken All Mega Soft

Med Redken, der er et af de mest kendte og anerkendte amerikanske mærke inden for hårpleje og hårstyling til både mænd og kvinder, får du effektiv og intens pleje uanset, hvilke behov dit hår har for omsorg og pleje. Lider du dit kraftige af tørre spidser og endnu tørre hårrødder, der har brug for ekstra pleje og masser af fugt? Så er Redken All Mega Soft hårplejeserien, du leder efter. Redken All Mega Soft består af fire forskellige hårprodukter, som alene eller i kombination med hinanden, hjælper dig med at komme tørt og kedeligt hår til livs, så du kan få dit kraftfulde hår tilbage.

Hos Hair by Stender finder du alle produkterne i Redken All Mega Soft-serien. Vi har ofte tilbud på Redken All Mega Soft, hvormed du med fordel kan holde øje med vores webshop.

Redken All Mega Soft shampoo til kraftigt, tørt  hår

Redken All Mega Soft Shampoo er specielt udviklet hårvask til meget tørt og tykt hår, der har brug for ekstra effektiv pleje. Den renser og tilfører den ultimative næring for at blødgøre meget tørt hår. Indeholder en nærende superfood-blanding af sacha inchi ekstrakt, aloe vera gelé og figenkaktus ekstrakt, samt Redkens ekslusive RCT Protein Complex™, som plejer håret fra rødder til spidser.

Balsam dit kraftige hår vil takke dig for

Redken All Soft Mega Conditioner er en intens fugtgivende alsam, specielt udviklet til et meget tørt og kraftigt hår. Denne balsam fra Redken glatter håret ud, jævner og tilfører den ultimative næring for at blødgøre meget tørt hår. Håret bliver silkeblødt imens RCT Protein Complex™ tilføjer pleje og næring fra rod til spids. Med sit unikke indhold af aloe vera gelé, figenkaktus ekstrakt og superfood-blandingen sacha inchi, er du sikret intens fugt og blødhed.

Redken All Soft Mega Mask er hårkuren mod tørt hår

Redken All Soft Mega Mask er en intensiv fugtgivende og blødgørende maske til meget tørt eller tykt hår. Denne hårkur fra Redken plejer og beskytter håret på to niveauer: den giver en dybdevirkende pleje som en hårkur, samtidig med at den danner en beskyttende film om hårstråene, som kapsler plejen ind i op til 3 hårvaske. Indeholder en nærende superfood-blanding af sacha inche ekstrakt, aloe vera gele og figen kaktus ekstrakt, samt Redkens eksklusive RCT Protein Complex, som plejer håret fra rødder til spidser.

Få silkeblødt hår med All Mega Soft

Redken All Soft Mega HydraMelt Leave-in hårcreme er specielt egnet til tørt hår og giver øget blødhed, håndterbarhed, kontrol og glans, uden at tynge eller efterlade rester. Leave-in-behandlingen, som indeholder flere gavnlige ingredienser, herunder kaktusekstrakt, aloe vera og sacha inchi-olie, giver intens næring og fugt og efterlader håret glat og smidigt fra rod til spids. Den hjælper med at styrke skrøbelige hårstrå og indkapsle fugt, og er specielt velegnet til mellemtykt til tykt hår.

Shop Redken All Mega Soft hos Hair by Stender

Håret er en stor del af vores udseende, og derfor skal du selvfølgelig også være tilfreds med det. Det har du alle muligheder for med vores store udvalg af Redken All Mega Soft til kraftigt hår, der kommer tørt og trist hår til livs. Det er derfor slut med tørt og kedeligt hår. Husk endeligt at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl. Vi arbejder med hår til dagligt og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os nøjagtigt ind på, hvilke produkter der er de rette for dig. Hos Hair by Stender finder du alle hårprodukterne i Redken All Mega Soft-serien. Vi har ofte tilbud på Redken All Mega Soft, hvormed du med fordel kan holde øje med vores webshop.