Viser alle 4 resultater

-42% Redken All Soft Heavy Cream 250 ml - Hårkur

Redken All Soft Heavy Cream 250 ml – Hårkur

184,00 kr.
-32% Redken All Soft Shampoo 300 ml - Hårshampoo

Redken All Soft Shampoo 300 ml – Hårshampoo

133,00 kr.
-37% Redken All Soft Conditioner 250 ml - Balsam

Redken All Soft Conditioner 300 ml – Balsam

135,00 kr.
-39% Redken All Soft Argan-6 Oil 90 ml - Hårolie

Redken All Soft Argan-6 Oil 111 ml – Hårolie

149,00 kr.

Kom tørt hår til livs med Redken All Soft

Med Redken, der er et af de mest kendte og anerkendte amerikanske mærke inden for hårpleje og hårstyling til både mænd og kvinder, får du effektiv og intens pleje uanset, hvilke behov dit hår har for omsorg og pleje. Lider du af tørt og kedeligt hår, der har brug for ekstra pleje og masser af fugt? Så er Redken All Soft hårplejeserien, du leder efter. Redken All Soft består af fire forskellige hårprodukter, som alene eller i kombination med hinanden, hjælper dig med at komme tørt og kedeligt hår til livs.

Hos Hair by Stender finder du alle produkterne i Redken All Soft-serien. Vi har ofte tilbud på Redken All Soft, hvormed du med fordel kan holde øje med vores webshop.

Redken All Soft shampoo til tørt og skrøbeligt hår

Redken All Soft Shampoo er en hårshampoo, som gør tørt og skrøbeligt hår blødt. Den kontrollerer også bevægelse og flyvske lokker. Indeholder Redkens eksklusive RCT Protein Complex™, som behandler håret fra rod til spids. Redken All Soft hårpleje-systemet med omega-6-beriget arganolie plejer og tilfører intens blødhed. Håret bliver silkeblødt og mere medgørligt, smidigt og glansfuldt. All Soft Shampoo til skrøbeligt hår er beriget med arganolie til intensiv blødhed.

Redken All Soft conditioner med argan-olie

Redken All Soft Conditioner er en plejende balsam indeholdende argan-olie og Omega-6 fedtsyre, der giver en intens styrkende blødhed og strålende glans. Derudover indeholder denne balsam fra Redken All Soft også et protein-kompleks, der tilfører håret proteiner, så skader på hårstråene genopbygges, samtidig med at håret bliver mere modstandsdygtig. Denne effektive balsam fra Redken tilfører håret en intens blødhed, så håret efterlades silkeblødt, mere medgørligt, smidigt og glansfuldt.

Redken All Soft Heavy Cream er hårkuren mod tørt hår

Redken All Soft Heavy Cream er en effektiv hårkur til tørt hår. Hårkuren fra Redken giver blødhed og plejer tørt og skrøbeligt hår. Denne effektive hårkur fra Redken All Soft er en intensiv, rig, plejende hårkur, som gør selv det tørreste hår blødt. Håret føles blødt, bliver nemt at sætte og får masser af glans.

Redken All Soft olie til håret

Redken All Soft Argan-6 Oil er en effektiv hårolie, der giver intensiv næring og styrker tørt og skrøbeligt hår. Den alsidige hårolie fra Redken All Soft indeholder arganolie, som plejer i dybden, gør håret blødt og sikrer holdbar smidighed. Påfør hårolien fra Redken All Soft i tørt eller fugtigt hår, og fokuser på hårets længder eller spidser. Den kan påføres i tørt hår efter behov.

Shop Redken All Soft hos Hair by Stender

Håret er en stor del af vores udseende, og derfor skal du selvfølgelig også være tilfreds med det. Det har du alle muligheder for med vores store udvalg af Redken All Soft, som afhjælper tørt og trist hår. Det er derfor slut med trist og kedeligt hår. Husk endeligt at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl. Vi arbejder med hår til dagligt og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os nøjagtigt ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Hos Hair by Stender finder du alle hårprodukterne i Redken All Soft-serien. Vi har ofte tilbud på Redken All Soft, hvormed du med fordel kan holde øje med vores webshop. Du kan spare op til -40% på Redken All Soft.