Viser alle 3 resultater

-34% Redken Blondage High Bright Shampoo

Redken Blondage High Bright Shampoo 300 ml – Shampoo

138,00 kr.
-44% Redken Blondage High Bright Conditioner

Redken Blondage High Bright Conditioner 300 ml – Balsam

138,00 kr.
-23%

Redken Blondage High Bright Treatment 250 ml – Shampoo

199,00 kr.

Bevar og forstærk din blonde hårfarve med Redken Blondage High Bright

Redken Blondage High Bright er udviklet til at opretholde og forstærke din blonde hårfarve. Den innovative serie er beriget med violette pigmenter, der hjælper med at neutralisere uønskede gule undertoner og give en koldere og mere lysende blond farve. Uanset om du har naturligt blondt hår eller farver dit hår blondt, vil Redken Blondage High Bright hjælpe dig med at opnå den ønskede blonde nuance med en forbedret intensitet og glans.

Pleje og næring til dit blonde hår

Redken Blondage High Bright giver dig ikke kun den perfekte blonde hårfarve med masser intensitet og glans. Serien er også designet til at pleje og nære dit blonde hår. Hårplejen fra Redken er beriget med nærende ingredienser, der hjælper med at styrke og beskytte håret mod skader. Denne kombination af farvepleje og hårpleje sikrer, at dit blonde hår ikke kun ser smukt ud, men også bliver sundt og velplejet.

Blondage High Bright er giver masser af glans og intensitet

Blondage High Bright fra amerikanske Redken er ikke som anden hårplejeserie til blonde lokker. Hårplejeserien er ikke udviklet til at fjerne gult skær, men er specielt designet til at give glans og bevare dit blonde hårs intensitet over længere tid. Så hvis du ønsker et blond hår med masser af glans er det Redken Blondage High Bright, du skal have fat i.

Få de ultimative blonde lokker hos Hair by Stender

Blondiner har det sjovere, siger man. Det skal vi ikke gøre os til dommere over, men vi elsker velplejet blondt hår, og derfor elsker vi også Redken Blondage High Bright, da serien virkelig er ultimativ pleje til farvet blond hår.

Hos Hair by Stender finder du hele Blondage High Bright-serien til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med falmet og glansløst farvet blond hår. Redken Blondage High Bright sikrer nemlig at dine farvede blonde lokker plejes fra rod til spids samtidig med at seriens produkter på skånsom, men effektiv vis, giver håret masser af glans og intensitet.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Blondage High Bright-serien, som er nødvendig for at pleje og optimere din blonde hårfarve, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.