Viser alle 4 resultater

-20%

Redken Brews Work Hard Molding Paste 150 ml – Hårvoks i tube. Levering 1-2 dage

159,00 kr.
-25% Redken Brews Daily Shampoo 300 ml - Hårshampoo

Redken Brews Daily Shampoo 300 ml – Hårshampoo

149,00 kr.
-34% Redken Brews Clay Pomade 100 ml - Hårvoks

Redken Brews Clay Pomade 100 ml – Hårvoks

131,00 kr.
-20% Redken Brews 3-in-1 Shampoo 300 ml - Hårshampoo

Redken Brews 3-in-1 Shampoo 300 ml – Hårshampoo

158,40 kr.

Et helt univers af den bedste grooming pleje

Redken Brews tilbyder en komplet grooming serie med produkter som dækker alt fra styling, hårpleje, farvning og hud- og skægpleje. Alle hårplejeprodukter indeholder malt, der styrker håret. Produkterne kommer i flasker af 100 % genbrugsplast, og de er designet til at ligne ølflasker. Hos Hair by Stender finder du hele Redken Brews, så du er klar til at pleje hår, hud og skæg.

Få velplejet hår med plejende og styrkende malt

Nøglen til lækkert hår er at pleje det med produkter som rent faktisk matcher dit specifikke behov, uden hellere at skulle bruge for lang tid på processen. Redken Brews har hårplejeprodukter, som er skræddersyet enhver hårtype, og med serien har du nu mulighed for at finde produkter, som lige nøjagtig matcher dig. Leder du efter et produkt, som kan bekæmpe fedtet hår og fjerne rester fra stylingprodukter, så er Redken Brews Extra Clean Shampoo lige noget for dig. Det kan også være at du leder efter et produkt, som renser og gør håret mere medgørligt uden at fjerne fugten i håret, prøv da vores Redken Brews Daily Shampoo. Har du ligesom mange andre, heller ingen tid om morgenen og ønsker et produkt, som både plejer hår og krop? Så er Redken Brews 3-in-1 Shampoo, Conditioner and Body Wash, lige noget for dig.

Tag din styling til et helt nyt niveau

Redken Brews’ styling-kollektion tilbyder et hav af løsninger inden for styling-kategorien. Uanset hvilken stil du går efter, så har vi en pomade eller voks, som kan skabe lige det du ønsker. Er du til tilbageredt, også kendt som ’slicked back’, så start med vores Redken Brews Wax Pomade. Pomaden giver tekstur og form, som let kan ændres i løbet af dagen. Den giver let, smidigt hold og glans til alle hårtyper og er egnet til at skabe polerede frisurer, herunder frisurer hvor håret redes til siden eller bagud samt pompadour-frisurer. Hvis du er typen, som ikke ønsker at dit hår skal se for poleret ud, så kan Redken Brews Clay Pomade være noget for dig. Den skaber mere rå tekstur, hjælper dig med at opnå maksimalt hold og skaber et ustruktureret resultat, især for dig som har fint hår. Har du krøller, så kast dig ud i vores Redken Brews Work Hard Molding Paste. Den giver ekstra stærkt hold, men har en naturlig finish. Pasten er fast men former sig let i håret og gør det nemt at skabe naturlige looks.

Pas godt på hud og skæg før, under og efter barbering

Hvis barbering er en del af din rutine, så prøv vores Redken Brews Shave Cream. Den sørger ikke blot for en tæt barbering men er også skabt til dig, som har sensitiv hud og ønsker fugt til huden. Hvad er det bedste produkt så til efter en barbering? Redken Brews After Shave Balm er en after shave, som nærer, giver fugt og efterlader en beroligende og frisk følelse på huden. Den er ydermere formuleret med aloe vera, som er kendt for sine beroligende egenskaber. Hvis du mestrer et skæg, så sørg for at du inkluderer vores Redken Brews Beard and Skin Oil i din rutine. Alt hvad du har brug, er kun nogle enkelte dråber til at nære huden under dit skæg. Den fugter tør hud under skægget og plejer og blødgør skægget så det føles sundt og ser fantastisk ud.

Ønsker du at komme gråt hår til livs? Det kan Redken Brews hjælpe dig med

Med vores nye Redken Brews Camo Pomade, en pomade med sortfarvepigment og medium hold, kan du med ét strøg dække dine grå hår. Brug blot en mængde af hvad der svarer til en ti-krone, gnid mængden i hænderne og fordel i tørt hår. Påfør efter behov indtil det ønskede resultat er opnået. Farven er midlertidig og kan vaskes ud efter en enkel hårvask med shampoo.