Viser alle 3 resultater

-36% Januar SALERedken Color Extend Magnetics Conditioner 250 ml - Balsam

Redken Color Extend Magnetics Conditioner 300 ml – Balsam

137,00 kr.
-23% Januar SALERedken Color Extend Magnetics Shampoo 300 ml - Shampoo

Redken Color Extend Magnetics Shampoo 300 ml – Shampoo

149,00 kr.

Bevar hårfarven meget længere med Redken Color Extend Magnetics

Redken Color Extend Magnetics er skabt til alle med farvekorrigeret hår, som vil bevare farven længere. Hårprodukterne fra Redken Color Extend Magnetics plejer håret og bevarer glansen og nuancen.

Redken Color Extend er skabt af det amerikanske mærke Redken, som er kendt for at kreerer effektiv og innovativ hårpleje af højeste kvalitet. Redken har udviklet en lang række effektive hårplejemidler, som imødekommer forskellige problematikker og behov for pleje. Redken Color Extend Magnetics har til formål at bevare dit farvede hårs intensitet og glød længere, så du ikke alt for hurtigt får en kedelig og falmet hårfarve. Redken Color Extend Magnetics har til formål at bevare dit farvede hårs intensitet og glød længere, så du ikke alt for hurtigt får en kedelig og falmet hårfarve.

Hos Hair by Stender finder du hele sortimentet af Redken Color Extend Magnetics. Vi elsker nemlig smukt farvet hår, men er ikke så vilde med en kedelig, falmet hårfarve. Hvem er det? Derfor elsker vi også Redken Color Extend Magnetics, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Redken Color Extend Magnetics, når du oplever, hvordan dit farvebehandlede hår bevarer sin intense farve og glød i længere tid, samtidig med at håret fremstår sundt og velplejet. Vi har ofte tilbud på Redken Color Extend Magnetics. Så hold gerne øje med vores shop, så kan du være heldig at finde hele Redken Color Extend Magnetics til farvet hår til yderst fornuftige priser.

Undgå en falmet hårfarve med Redken Color Extend Magnetics

Redken Color Extend Magnetics består af tre forskellige produkter, som alle bekæmper og modvirker en falmet og kedelig hårfarve efter du har farvet dit hår.

Redken Color Extend Magnetics Shampoo er en plejende shampoo til farvet hår, som beskytter og styrker farvebehandlet hår, renser det skånsomt og tilfører fugt. Gør håret stærkt og giver det en strålende glans.

Redken Color Extend Magnetics Conditioner er en beskyttende conditioner til farvebehandlet hår eller hår med lyse striber. Den genopbygger skadede hårstrå, så farven bedre holder i håret. Den indeholder amino-ioner, som danner en barriere omkring hårfibrene, hvilket forlænger farvens levetid. Den efterlader håret blødt, samt mere medgørligt. Plejer håret og gør det let at rede ud og beskytter hårfarven, så den ikke blegner. Det gør også håret strålende blankt.
Redken Color Extend Magnetics Mega Mask er en hårkur, som beskytter farvebehandlet hår, bevarer dets glans og gør det medgørligt. Behandler og beskytter håret på to niveauer; giver dybdegående pleje og danner en beskyttende hinde på hårstrået som bevarer plejen i op til tre vaske. Beriget med Redken’s RCT Protein Complex.

Få mest ud af Redken Color Extend Magnetics

Hvis du ønsker at få det meste ud af din hårpleje fra Redken Color Extend Magnetics - og hvem gør ikke det, skal du starte med at vaske håret med Redken Color Extend Magnetics Shampoo. Shampooens primære opgave er at vaske håret fri for snavs, fedtstof og stylingprodukter, hvilket den gør til perfektion. Når du har renset håret, skal du ikke kaste dig over Redken Color Extend Magnetics conditioner, men derimod smide den lækre Redken Color Extend Magnetics Mega Mask i håret og lade den sidde som anvist. Hårkur inden conditioner? Ja, du læste rigtigt. En hårkur er udviklet til at trænge dybt ind i håret og pleje det indefra, hvorimod en conditioner er udviklet til at lukke hvert enkelt hårstrå, så håret ikke bliver ødelagt i løbet af dagen. Derfor skal hårkuren i først.

Når du har vasket håret, og ladet hårkuren sidde i den anbefalede virkningstid, er tiden kommet til at anvende conditioner, som netop har til formål at lukke hvert enkelt hårstrå. Det gør den ved at lægge sig som en tynd, usynlig hinde på håret. Derudover får conditioneren håret til at se blankt og glansfuldt ud.
Anvend shampoo, hårkur og conditioner et par gange om ugen og resten af ugen skal du blot anvende Redken Color Extend Magnetics Shampoo og Redken Color Extend Magnetics conditioner.

Bevar hårfarven med Redken Color Extend Magnetics hos Hair by Stender

Med Hair by Stenders sortiment af Redken Color Extend Magnetics, forlænger du effektivt dit farvede hårs levetid, samtidig med at dine lokker efterlades smukke, nærede og velplejede. Redken Color Extend Magnetics er specielt udviklet til at bevare farven i farvet hår uden af gå på kompromis med pleje og beskyttelse af selve håret.

Hos Hair by Stender finder du Redken Color Extend Magnetics til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med at være irriteret over en hårfarve, der alt for hurtigt falmer og et farvet hår, der er ødelagt og mangler glans. Redken Color Extend Magnetics er nemlig specielt udviklet til bevare farven og pleje og nære håret. Med Redken Color Extend Magnetics har det aldrig været nemmere at få smukt farvet hår, der holder længe, og samtidig stråler af glans og vitalitet - ganske som da du forlod salonen med nyfarvet hår.

Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de Redken Color Extend Magnetics produkter, dit hår har brug for. Når du har fundet de produkter fra Redken Color Extend Magnetics, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til tre dage og vi sender til hele landet.