Viser alle 5 resultater

-39% Redken Color Extend Brownlights Shampoo 300 ml - Shampoo

Redken Color Extend Brownlights Shampoo 300 ml – Shampoo

126,00 kr.
-40% Redken Color Extend Blondage Shampoo 300 ml

Redken Color Extend Blondage Shampoo 300 ml

125,00 kr.
-40% Redken Color Extend Brownlights Conditioner 250 ml - Balsam

Redken Color Extend Brownlights Conditioner 250 ml – Balsam

143,00 kr.
-39% Redken Color Extend Blondage Express Anti-Brass Mask 250 ml - Hårkur

Redken Color Extend Blondage Express Anti-Brass Mask 250 ml – Hårkur

194,00 kr.
-21% Redken Color Extend Blondage Conditioner 500 ml - Balsam

Redken Color Extend Blondage Conditioner 300 ml – Balsam

189,00 kr.

Bevar hårfarven længere med Redken Color Extend

Redken Color Extend hårplejeserien er skabt til alle, som ønsker at bevare farven længe. Produkterne plejer håret og bevarer glansen og nuancen. Redken Color Extend er skabt af det amerikanske mærke Redken, som er kendt for at kreerer effektiv og innovativ hårpleje af højeste kvalitet. Redken har udviklet en lang række effektive hårplejemidler, som imødekommer forskellige problematikker og behov for pleje. Color Extend fra Redken har til formål at bevare dit farvede hårs intensitet og glød længere, så du ikke alt for hurtigt får en kedelig og falmet hårfarve. Desuden reducerer Redken Color Extend gule og røde undertoner i brunt, blondt og gråt hår. Ønsker du at komme gule og røde undertoner til livs? Løsningen hedder Redken Color Extend.

Hos Hair by Stender finder du hele sortimentet af Color Extend fra Redken. Vi elsker smukt farvet hår, men er ikke så vilde med en kedelig, falmet hårfarve. Hvem er det? Derfor elsker vi også Redken Color Extend, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Redken Color Extend, når du ved selvsyn ser, hvordan dit farvebehandlede hår bevarer sin intense farve og glød i længere tid, samtidig med at håret fremstår sundt og velplejet. Vi har ofte tilbud på Color Extend fra Redken. Så hold gerne øje med vores shop, så kan du være heldig at finde hele Redken Color Extend-serien til farvet hår til yderst fornuftige priser.

Undgå en falmet hårfarve

Redken Color Extend består af ni forskellige produkter fordelt på tre under serier, som går under navnene Redken Color Extend Blondage, Redken Color Extend Graydiant og Redken Color Brownlight. Fælles for alle tre serier i Redken Color Extend-serien er at de bekæmper og modvirker en falmet og kedelig hårfarve efter du har farvet dit hår.

Flotte blonde lokker uden gulligt skær

Blondiner har det sjovere, siger man. Det skal vi ikke gøre os til dommere over. Vi vil dog gerne betvivle, hvor sjovt blondiner, med et skarpt gulligt skær i deres hår, har det. Er dit blonde hår blevet mere gult end blond? Så skal du kaste dig over Redken Color Extend Blondage, som består af shampoo, conditioner og hårkur.

Redken Color Extend Blondage Shampoo er en farvebevarende shampoo til blond hår. Den renser skånsomt og styrker blondt hår. Med en formel der indeholder Ultra Violet Pigment og Triple Acid Protein Complex, der skaber en lysere, stærkere blond. Ultra Violette pigmenter hjælper med at bevarer den blonde hårfarve mellem salon besøg ved at holde undertoner i skak.

Redken Color Extend Blondage Conditioner er en farvebevarende balsam til blondt hår. Balsamen indeholder violette pigmenter, der har en farvekorrigerende effekt på blondt og lyst farvet hår. Med det høje indhold af lilla pigmenter reduceres gullige toner, så det blonde hår fremstår mere lyst, klart og stærkt. En plejende og nærende balsam, der efterlader et silkeblødt hår.  Balsamen virker udglattende, styrkende og fugtgivende og giver håndterbart og glansfuldt hår. Med en formel der indeholder Ultra Violet Pigment og Triple Acid Protein Complex, der skaber en lysere, stærkere blond.

Redken Color Extend Blondage Express Anti-Brass Mask er en vidunderlig hårkur specielt udviklet til blondt og afbleget hår. Den er nemlig beriget med ultra-violette pigmenter, som korrigerer og neutraliserer uønskede gyldne toner i håret, og derved efterlades håret med et klarere og mere blondt hår.

Smukt brunt hår uden røde undertoner

Drømmer om smukt nøddebrunt hår, men ender du altid med et stærkt rødt skær? Redken Color Extend Brownlights er skabt til at bekæmpe rødlige undertoner i brunt hår, samtidig med at serien bevarer din brune farve. Serien består af shampoo og conditioner.

Redken Color Extend Brownlights er en pigmenteret, neutraliserende shampoo, der modvirker uønskede røde- og orange undertoner i farvebehandlet og/eller naturligt brunt hår. Formel med ny, progressiv farveteknologi, der hjælper med at forlænge kølige toner ved at give den perfekte balance mellem blåt pigment i hver vask. Giver næring og fugtighed, hvilket efterlader håret blødt, smidigt og med masser af glans. For at opnå det bedste resultat, bør du anvende den sammen med Color Extend Brownlights Conditioner.

Brug egnede handsker og påfør i vådt hår, skum op og lad virke i 3-5 minutter. Skyl ud. Brug derefter Color Extend Brownlights Conditioner. Skyl øjeblikkeligt ved kontakt med øjnene.

Redken Color Extend Brownlights Conditioner er en pigmenteret, neutraliserende balsam for at modvirke uønskede gule og orange undertoner i farvebehandlede og naturlige brunetter. Formel med ny, progressiv farveteknologi, der hjælper med at forlænge kølige toner ved at give den perfekte balance mellem blåt pigment. Det anbefales at benytte efter behov, indtil det ønskede kølige resultat er opnået. Når den ønskede tone er opnået, skal Brownlights kun bruges til vedligeholdelse.

Brug egnede handsker og påfør i fugtigt hår efter vask med shampoo. Lad virke i 3-5 minutter. For maksimal neutralisering, lad virke i op til 10 minutter. Skyl grundigt. Skyl øjeblikkeligt ved kontakt med øjnene.

Lækre grå lokker uden gult og rødt

Tidligere var gråt hår bandlyst. Heldigvis er det ikke længere sådan. Vi er vilde med de grå lokker, men ikke så vilde med gule og røde undertoner. Med Redken Color Extend Graydiant får du smukt gråt hår uden gullige og røde undertoner. Serien består af en shampoo og en balsam.

Redken Color Extend Graydiant Shampoo er en pigmenteret, neutraliserende shampoo mod gulligt skær i farvet gråt og sølvfarvet hår. Neutraliserer uønskede gule og orange undertoner, korrigerer farve og udjævner grundtonen. En formel, der indeholder aminosyrer, nærer og styrker gråt og sølvfarvet hår for en balanceret, plejet tekstur.

Redken Color Extend Graydiant Conditioner er en balsam til brug i et gråt eller sølvfarvet hår. Den unikke formel indeholder skræddersyede pigmenter, der giver en lysende sølvpigmentering, og efterlader håret med en smukkere og klarere sølvtone. Balsammen er spækket med aminosyrer som fugter og nærer håret, så det altid fremstår silkeblødt og velplejet. Det anbefales at bruge Redken Color Extend Graydiant Shampoo først, og derefter Redken Color Extend Graydiant Conditioner for optimal effekt.

Shop smukt farvet hår hos Hair by Stender

Med Hair by Stenders sortiment af Color Extend fra Redken, forlænger du effektivt dit farvede hårs levetid, samtidig med at dine lokker efterlades smukke, nærede og velplejede uden gule og røde undertoner. Redken Color Extend er specielt udviklet til at bevare farven i farvet hår uden af gå på kompromis med pleje og beskyttelse af selve håret.

Hos Hair by Stender finder du Redken Color Extend til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med at være irriteret over en hårfarve, der alt for hurtigt falmer og et farvet hår, der er ødelagt og mangler glans, samt domineres af gule og røde undertoner. Redken Color Extend er nemlig specielt udviklet til bevare farven og pleje og nære håret. Med Redken Color Extend har det aldrig været nemmere at få smukt farvet hår, der holder længe, og samtidig stråler af glans og vitalitet - ganske som da du forlod salonen med nyfarvet hår.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Redken Color Extend-serien, som er nødvendig for at bevare din hårfarve så længe som muligt og uden uønskede varme undertoner, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de Redken Color Extend produkter, dit hår har brug for. Når du har fundet de produkter fra Redken Color Extend, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye hårprodukter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til tre dage og vi sender til hele landet.