Viser alle 2 resultater

-38% Januar SALERedken Curvaceous Full Swirl Cream Serum 150 ml - Krøllecreme

Redken Curvaceous Full Swirl Cream Serum 150 ml – Krøllecreme

169,00 kr.
-40% Januar SALERedken Curvaceous Curl Refiner 250 ml - Krøllecreme

Redken Curvaceous Curl Refiner 250 ml – Krøllecreme

164,00 kr.

Smukke krøller starter med Redken Curvaceous

De fleste af dem, der er født med krøller har på et eller andet tidspunkt i livet elsket at hade deres krøller – og måske er de aldrig holdt op. Er du en af dem med naturligt fald eller masser af medfødte krøller, men drømmer du om glat hår, da du ikke ved, hvordan du skal styre dine brusende lokker? Hvis hadet til dine krøller skal blive til en stormende forelskelse, skal du fluks kaste dig over Redken Curvaceous, som er en hårserie specielt udviklet til at pleje, håndtere og style krøller.

Med Redken, der er et af de mest kendte og anerkendte amerikanske mærke inden for hårpleje og hårstyling til både mænd og kvinder, får du effektiv og intens pleje uanset, hvilke behov dit hår har for omsorg og pleje. Er dine krøller trætte og krusede? Så er Redken Curvaceous hårplejeserien, du leder efter. Redken Curvaceous består af fire forskellige hårprodukter, som alene eller i kombination med hinanden, hjælper dig med at pleje og definere dine krøller.

Hos Hair by Stender finder du alle produkterne i Redken Curvaceous-serien. Vi har ofte tilbud på Redken Curvaceous, hvormed du med fordel kan holde øje med vores webshop.

Den rigtige pleje af krøller starter i badet

Krøllet og glat hår ser ikke kun anderledes ud. Krøllet hår har også en helt anden opbygning af selve hårstrået end glat hår, og derfor kræver krøllet hår også en shampoo til krøllet hår, hvis krøllerne skal sidde som de skal. Redken Curvaceous High Foam Shampoo er en dybderensende og let fugtgivende shampoo til krøllet hår, som fjerner urenheder fra håret. Redken Curvaceous High Foam Shampoo renser urenheder ud af håret uden at reducere hårets naturlige lipidniveau. Det betyder at krøllet hår forbliver defineret og spændstigt uden at det tynges ikke ned.

For at få det bedste ud af din Redken Curvaceous High Foam Shampoo til krøllet hår, skal du gøre håret fugtigt med vand. Fordel shampooen i hænderne, og påfør i vådt hår. Massér derefter ind i hår og hovedbund, og lad det virke i 1-3 minutter. Skyl ud og tør. Lad det virke kortere tid for mere hold i håret. Undlad cirklende og kraftige bevægelser, som kan filtre håret til, især ved hovedbunden.

Redken Curvaceous Conditioner er en speciel fremstillet balsam til alle typer krøllet hår. Den kan bruges både som almindelig balsam, hvor den skal skylles ud, eller som leave-in balsam, som giver ekstra kontrol, definition og medgørlige krøller. Redken Curvaceous Conditioner har en let plejende effekt og fugter uden at tynge ned. Den nærer og definerer bølget hår, krøller og snoede lokker og gør håret let at rede ud og tæmmer det.

Sådan styler du håret med Redken Curvaceous

Drømmer du om ekstra spændstige krøller, kan du få de krøller du drømmer om, ved at anvende en eller flere af stylingprodukter fra Redken Curvaceous.

Redken Curvaceous Wave Wind Up Spray er en leave-in spray til krøllet og bølget hår, som giver masser form og endnu mere glans. Denne leave-in spray fra Redken Curvaceous skaber også volumen og struktur i håret, så dine krøller defineres uden krus. Du kan anvende Redken Curvaceous Wave Wind Up Spray flere gange dagligt, hvis nødvendigt.

Redken Curvaceous CCC Spray er en miljøvenlig anti-krus gelé til alle typer af krøllet hår. Denne anti-krus gele på spray fra Redken Curvaceous indeholder Curl Memory Complex, som definerer, forfiner og fuldender krøller i ét trin. Den modvirker fugt med henblik på kontrol af krus, og krøllerne får en ny, naturlig spændstighed uden at tynges ned.  Redken Curvaceous CCC Spray kan bruges hele dagen til en opfriskning af lokkerne, også sammen med et andet Redken Curvaceous-stylingprodukter.

En god krøllecreme gør det muligt for dig at tæmme dine krøller, den tilfører ekstra hold og giver dine krøller masser af elasticitet, som gør at du efterlades med spændstige krøller, der grundet krøllecremens hold får krøllerne til at holde hele dagen. Måske vigtigst af alt er krøllecreme udviklet til at bekæmpe krus og sørger for at krøllerne ikke samler sig en store totter. Der er altså mange fordele ved at anvende krøllecreme, når man er født med krøller, som man gerne vil elske. Redken Curvaceous Curl Refiner er en anti-frizz definerende krøllecreme med Redkens Curl Memory Complex med sukkerkrystaller, moringaolie og UV-filter, som tilfører fugt og kontrol. Primer, som forbereder og definerer krøllerne inden styling.

Shop Redken All Soft hos Hair by Stender

Håret er en stor del af vores udseende, og derfor skal du selvfølgelig også være tilfreds med det. Det har du alle muligheder for med vores store udvalg af Redken Curvaceous, som er specielt udviklet til at pleje og style krøllet hår. Husk endeligt at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl. Vi arbejder med hår til dagligt og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os nøjagtigt ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Hos Hair by Stender finder du alle hårprodukterne i Redken Curvaceous-serien. Vi har ofte tilbud på Redken Curvaceous, hvormed du med fordel kan holde øje med vores webshop. Du kan faktisk spare op til -40% på Redken Curvaceous.