Viser alle 4 resultater

-39% Januar SALERedken Extreme Length Shampoo 300 ml - Hårshampoo

Redken Extreme Length Shampoo 300 ml – Hårshampoo

127,00 kr.
-43% Januar SALERedken Extreme Length Conditioner 250 ml - Balsam

Redken Extreme Length Conditioner 300 ml – Balsam

135,00 kr.
-41% Januar SALERedken Extreme Length Sealer Leave-in Treatment 150 ml - Hårkur

Redken Extreme Length Sealer Leave-in Treatment 150 ml – Hårkur

189,00 kr.
-40% Januar SALERedken Extreme Length Triple Action Treatment 250 ml - Hårkur

Redken Extreme Length Triple Action Treatment 250 ml – Hårkur

164,00 kr.

Få det lange hår, du drømmer om med Redken Extreme Length

Redken Extreme Length er skabt af det amerikanske mærke Redken, som er kendt for at kreerer effektiv og innovativ hårpleje af højeste kvalitet. Redken har udviklet en lang række effektive hårplejemidler, som imødekommer forskellige problematikker og behov for pleje. Redken Extreme Length er en af dem. Denne effektive hårplejeserie er skabt til dig, der ønsker langt, stærkt og smukt hår selv efter farvning og lysning.

Hos Hair by Stender finder du hele sortimentet af Redken Extreme Length, og det gør du, fordi vi elsker serien, der sikre et smukt langt hår uden slidte spidser. Vi har ofte tilbud på Redken Extreme Length. Så hold gerne øje med vores webshop, så kan du være heldig at finde hele Redken Extreme Length.

Redken Extreme Length består af fire forskellige produkter, som alle gør drømmen om langt, smukt hår mulig. Hvorvidt du behøver at anvende et eller flere af produkterne i Redken Extreme Length-serien afhænger af, hvor meget hjælp dit hår har brug for. Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilke produkter, eller hvordan du anvender Redken Extreme Length, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi arbejder dagligt med hår og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke Redken Extreme Length-produkter der er de rette for dig.

Redken Extreme Length – fire produkter til langt hår

Redken Extreme Length Shampoo er hårvask til skadet hår, der skal vokse sig sundere og længere. Denne shampoo fra Redken indeholder biotin, som reparerer og rengør håret skånsomt, mens den bidrager til et sundt hårbundsmiljø. Håret bliver længere og stærkere fra rod til spids. For at få den ønskede længde, anvend Redken Extreme Length Shampoo, som et komplet system sammen med Extreme Length™ conditioner og leave-in behandling.

Redken Extreme Length Conditioner er en balsam til skadet hår, der skal vokse sig sundere og længere. Denne balsam fra Redken indeholder biotin og ricinusolie, som efterlader håret med en blød følelse og et glansfuldt og sundt udseende.

Redken Extreme Length Sealer Leave-in Treatment er en effektiv hårkur fra Redken til skadet hår, der skal være længere og sundere. Denne hårkur fra Redked indeholder sojaprotein og biotin, som er med til at forsegle og styrke håret, samt mindske synligheden af spaltede spidser.

Redken Extreme Length Primer er en rinse-out hårkur med biotin, som opbygger styrke fra rod til spids, og som bekæmper spaltede spidser. Den giver håret den optimale styrke og beskyttelse, så det kan vokse sig langt, uden at knække og spalte. Redken Extreme Length Primer passer alle hårtyper, men er specielt velegnet til farvet eller skadet hår.

Shop dig til langt hår hos Hair by Stender

Med Hair by Stenders sortiment af Redken Extreme Length, kan du få det lange hår, du altid har drømt om. Redken Extreme Length er nemlig specielt udviklet til at pleje håret, så det kan vokse sig langt og stærkt. Hos Hair by Stender finder du Redken Extreme Length til altid fordelagtige priser. Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Redken Extreme Length-serien, som er nødvendig for at få den længde du drømmer om, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de hårplejeprodukter fra Redken Extreme Length dit hår har brug for. Når du har fundet de produkter fra Redken Extreme Length, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye hårprodukter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til tre dage og vi sender til hele landet.