Viser et enkelt resultat

-35% Januar SALERedken Hair Cleansing Cream Shampoo 250 ml

Redken Hair Cleansing Cream Shampoo 250 ml – Shampoo

132,00 kr.

Kom sart og stresset hovedbund til livs med Redken Scalp Relief
Har din sarte hovedbund brug for en detox? Redken Scalp Relief er specielt udviklet hårplejeserie, der plejer og behandler sart og stresset hovedbund. Den bekæmper også skæl, hvis din sarte hovedbund lider af det.

Mild pleje til den sarte hovedbund

Redken Scalp Relief Soothing Balance hårshampoo, renser håret skånsomt og plejer sensitiv og stresset hovedbund. Redkens Interbond Scalp System og lindrende plejesystem tilfører eukalyptus og lakridsekstrakt til omgående behandling af følsom hovedbund. Hovedbunden føles lindret og veltilpas. Håret bliver glansfuldt, let og luftigt.

Førstehjælp til fedtet hår, der har brug for ekstra kærlighed

Scalp Relief Oil Detox shampoo dybderenser porer, absorberer overskydende olie og renser hovedbunden. Den genopretter hovedbundens naturlige fugtbalance, alt imens den matterer og kontrollerer olieniveauet.

Shop dig til en sund hovedbund hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du hele Redken Scalp Relief-serien, hvormed det slut med kløende hovedbund, fedtede skæl, og en usund hovedbund. Redken Scalp Relief sikrer nemlig, at dit hår plejes fra rod til spids, samtidig med at det genvinder sin vitalitet.

Hvis du er i tvivl om, hvilken shampoo fra Redken Scalp Relief, som er nødvendig for at komme dine hår- og hovedbundsproblemer til livs, sidder vi klar på chatten og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter, der er de rette for dig.
Når du har fundet det produkt fra Redken Scalp Relief, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får din nye shampoo indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til tre dage.