Viser alle 17 resultater

-21% seb resintek

Sebastian Resintek 75 ml – Voks

239,00 DKK 188,00 DKK
-40% seb shaker

Sebastian Shine Shaker 75 ml – Hårlak

179,00 DKK 107,00 DKK
-40% seb drynamic

Sebastian Drynamic Tørshampoo 200 ml – Tørshampoo

265,00 DKK 159,00 DKK
-30% SEB ReShaper 400ml WEB 847

Sebastian Professional Re-Shaper 400 ml – Hårlak

269,00 DKK 188,00 DKK
-15% JPG LowRes Dark Oil 95ml Bottle 300dpi

Sebastion Professional Dark Oil 95 ml – Hårolie

269,00 DKK 228,00 DKK
-65% produkt shine

Sebastian Shine Crafter Mouldable Wax 50 ml – Voks

125,00 DKK 43,75 DKK
-31% produkt sebsation

Sebastian Liquid Gloss 50 ml – Anti-frizz Serum

199,00 DKK 138,00 DKK
-16% Sebastirn Shine Craft Wax 50ml

Sebastian Professional Shine Crafter Wax 50 ml – Voks

199,00 DKK 168,00 DKK
-25% seb stylebird

Sebastian Stylbrid 9 200 ml – spray mousse

290,00 DKK 218,00 DKK
-40% seb maker

Sebastian Texture Maker 150 ml – Hårlak

239,00 DKK 143,00 DKK
-40% seb trilliance

Sebastian Professional Trilliance Conditioner 250 ml – Balsam

240,00 DKK 144,00 DKK
-40% seb trilliance shampoo

Sebastian Professional Trilliance Shampoo 250 ml – Shampoo

220,00 DKK 132,00 DKK
-40% SEB CR CL 50ml WEB 807

Sebastian Professional Craft Clay 50 ml – Voks

285,00 DKK 171,00 DKK
-40% seb zero

Sebastian Professional Shaper Zero Gravity 400 ml – Hårlak

265,00 DKK 159,00 DKK
-40% seb fiber

Sebastian Professional Microweb Fiber – Stylingcreme

265,00 DKK 159,00 DKK
-40% seb hydre

Sebastian Hydre Conditioner 250 ml – Balsam

259,00 DKK 155,00 DKK

Sebastian Professional - Hårpleje og styling i topklasse

Sidst i 1970’erne ønskede de anerkendte tyske stylister, Geri Cusenza og John Sebastian, at revolutionære hårbranchen og starte helt nye trends indenfor hår. Det blev starten på det Sebastian Professional, som vi kender og elsker i dag.

Hvordan startede grundlæggerne af Sebastian Professional revolutionen indenfor hårmode? Begyndelsen på en nye æra indenfor hårmode blev opfindelsen af verdens første crepejern. Efterfølgende kom nye opfindelser til. Vi nævner i flæng opfindelsen af verdens første semi-permanente hårfarve, verdens første stylingspray og et hav af andre styling produkter, som blandt andet Sebastian Professional Craft Clay, der stadig er lige populær hos både mænd og kvinder, som da den første gang kom på markedet.

Hair by Stender tilbyder en bred vifte af Sebastian Professional hårpleje serier og hårstylings produkter til et hvert ønske og behov. Produkterne er kendetegnede ved høj kvalitet og innovation - og det er netop derfor vi elsker Sebastian Professional, og er sikrer på at du også vil forelske dig i de lækre produkter fra Sebastian Professional. Vi har jævnligt tilbud på flere af de lækre produkter fra Sebastian Professional. Derfor kan du med fordel holde godt øje med Hair by Stender og se, om ikke du skulle være så heldig at få produkterne til en ekstra god pris.

Sebastian Professional hårprodukter til alle hårtyper

Sebastian Professional har udviklet en lang række af hårplejeserier til alle typer af hår. Vi har samlet dem her på shoppen, og kan derfor tilbyde dig produkter fra Sebastian Professional, der plejer krøllet, sensitivt, elektrisk og tørt hår.

Har du glansløst hår, der har tendens til at blive elektrisk? Nikker du genkendende? Hvis det er tilfældet, kan vi anbefale dig at se nærmere på Sebastian Professional Trilliance, som består af shampoo og balsam. Serien er glansgivende og velegnet til alle hårtyper, men særligt velegnet til hår, der har tendens til at blive elektrisk, da den effektivt blødgører og modvirker statisk elektricitet i håret.

Er dit hår blevet tørt og trist, anbefaler vi, Sebastian Professional Hydre, som tilføjer fugt til tørt og kruset hår. Serien indeholder plejende og fugtgivende jojobaolie, der sørger for at tilføre dit hår masser af fugt, så det genvinder sin elasticitet, glatte overflade og blødhed.

Hos Hair by Stender har vi et stort udvalg af hårpleje produkter fra Sebastian Professional. Gå gerne vores udvalg igennem og se, om ikke vi har den serie, netop du og dit hår har brug for.

Style håret med Sebastian Professional

Det er imidlertid ikke kun shampoo, balsam og andre plejende hårprodukter, som Sebastian Professional er kendt for. Derfor finder du også et stort udvalg af stylingprodukter på Hair by Stender, så du uden problem, kan sætte dit hår, som du vil.

I vores store udvalg af stylingprodukter fra Sebastian Professional findes hårlak med forskellig styrke og hold, velduftende hårvoks, fikserende hårpomade og glansgivende hårolie. Hvis du ikke har tid til at vaske håret hver eneste dag, har vi naturligvis også effektiv tørshampoo fra Sebastian Professional.

Udvalget er stort, derfor hjælper vi dig også gerne med at spore dig ind på, hvilke produkter der er de rette for dig og dit hår, så du kan style det perfekt fra det øjeblik, du får produkterne ind ad døren.

Shop ren forkælelse til håret hos Hair by Stender

Håret er en stor del af vores udseende og de fleste af os ved, hvad en god hårdag kan gøre for vores humør. Vi er jo næsten flyvende, når håret sidder, som det skal. Vi kender også kun alt for godt humøret, når håret ikke vil som vi. Med Sebsatian Professional er der gode mulighed for flere gode end dårlige hårdage. Det ved vi af erfaring.

Med vores store udvalg af Sebastian Professional produkter er det slut med trist og kedeligt hår uden glans. Det er slut med sammenklasket hår uden volumen eller hårfarve, der forsvinder efter to vaske. Det er også slut med en perfekt stylet frisure, der glider ud af håret allerede inden du er kommet ud af hoveddøren. Sebsatian Professional stylingprodukter er nemlig udviklet til at fiksere og holde håret hele dagen - og den holder selv efter en hel nat på danskegulvet. Kort sagt, vi har alle de produkter fra Sebastian Professional, der skal til for at opnå det hår, du drømmer om.

Hvis du er i tvivl om, hvilke Sebastian Professional hårpleje- eller stylingprodukter, som passer dit hår og dets helt unikke behov, må du endelig kontakte os. Du kan fange os på telefonen, sende os en mail, kigge forbi salonen eller smide os en besked på sociale medier.

Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse bag os og mange års erfaring med hår, hårpleje- og stylingprodukter. Derfor kan vi guide dig til de helt rigtige Sebastian Professional hårpleje- og stylingprodukter. Vi elsker hår og vil med ganske få spørgsmål, kunne vurderer præcist hvilke hårpleje produkter dit hår har brug og hvilke stylingprodukter, som passer din personlighed.

Når du har fundet de rette produkter, skal vi nok sørge for at du får dine nye Sebastian Professional hårpleje- og stylingprodukter leveret indenfor ganske få dage. Vi har normalt en leveringstid på en til to dage, så du skulle ganske hurtigt kunne få det hår, du altid har ønsket dig.