Viser alle 5 resultater

-16%

Shu Uemura Ashita Supreme Intense Revitalization 300 ml – Shampoo

298,00 kr.
-16%

Shu Uemura Ashita Supreme Intense Revitalization Conditioner 250 ml

386,40 kr.
-15%

Shu Uemura Ashita Supreme Intense Revitalization Scrub 325 g – Skrubbecreme

378,25 kr.
-15%

Shu Uemura Ashita Supreme Intense Revitalization 200 ml – Hårkur

479,00 kr.
-12%

Shu Uemura Ashita Supreme Intense Revitalization Serum 90 ml – Hårserum

457,60 kr.

Shu Uemura Ashita Supreme - En revolutionerende hårplejeserie med ashitaba

Shu Uemura, en af Japans førende hårplejemærker, introducerer en banebrydende hårplejeserie ved navn Ashita Supreme. Serien er sammensat af fem luksuriøse produkter: skrubbecreme, shampoo, conditioner, hårkur og hårserum. Seriens hemmelige våben? Ashitaba-planten, hvis ekstraordinære egenskaber er udnyttet for at skabe en hårplejeserie, der er både effektiv og skånsom for dit hår.

Ashitaba, en plante der har været brugt i japansk traditionel medicin i århundreder, er kendt for sine utrolige foryngende og helbredende egenskaber. Ashitaba-ekstraktet er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler, hvilket gør det til et ideelt ingrediens i hårplejeprodukter.

Ashita Supreme Skrubbecreme

Denne eksfolierende skrubbecreme er designet til at rense hovedbunden skånsomt og fjerne døde hudceller, urenheder og overskydende olie. Formuleret med ashitaba-ekstrakt, virker denne skrubbecreme ikke kun forfriskende og nærende, men også beroligende og helende på hovedbunden.

Shu Uemura Ashita Supreme Shampoo

Denne nærende shampoo indeholder ashitaba-ekstrakt, som hjælper med at styrke håret og beskytte det mod miljømæssige skader. Shampooen renser håret skånsomt og fjerner urenheder, samtidig med at det giver næring og blødhed.

Ashita Supreme Conditioner

En letvægts conditioner, der indeholder ashitaba-ekstrakt, der hjælper med at fugte og nære håret, samtidig med at det gør det lettere at rede ud. Denne balsam forbedrer hårets glans og gør det blødere og mere håndterbart.

Shu Uemura Ashita Supreme Hårkur

Denne intensive hårkur er beriget med ashitaba-ekstrakt, der trænger dybt ind i håret for at reparere og genopbygge skadet og udsat hår. Hårkuren efterlader håret silkeblødt, styrket og revitaliseret.

Ashita Supreme Hårserum

Dette lette hårserum, formuleret med ashitaba-ekstrakt, giver næring og beskyttelse mod varme- og miljømæssige skader. Det hjælper med at forsegle håret, forhindre krus og øge glansen, hvilket resulterer i et sundere og mere strålende hår.

Foryngende kraft af ashitaba-planten

Med Shu Uemura Ashita Supreme hårplejeserie, kan du opleve den foryngende kraft af ashitaba-planten og bringe nyt liv til dit hår. Serien byder på en samling af luksuriøse produkter, der arbejder sammen for at give dig et sundt, glansfuldt hår.

Shop Shu Uemura Ashita Supreme billigt hos Hair by Stender

Med Hair by Stenders sortiment af Shu Uemura Ashita Supreme, får du let sundt, glansfuldt hår. Balmain Hair Couture Moisturizing er udviklet til at nærer og beskytte hår, så det får sin glans og vitalitet tilbage.

Hos Hair by Stender finder du altid Shu Uemura Ashita Supreme til fordelagtige priser. Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Shu Uemura Ashita Supreme-serien, som er nødvendig for at revitalisere dit hår, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de Shu Uemura Ashita Supreme produkter, dit hår har brug for. Når du har fundet de produkter fra Shu Uemura Ashita Supreme, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på 1-2 dage og vi sender til hele landet.