Viser alle 6 resultater

-15% Januar SALEShu Uemura Izumi Tonic Shampoo 300 ml

Shu Uemura Izumi Tonic Shampoo 300 ml

301,75 kr.
-12% Januar SALEShu Uemura Izumi Tonic Conditioner 300 ml

Shu Uemura Izumi Tonic Conditioner 300 ml

404,00 kr.
-12% Januar SALEShu Uemura Izumi Tonic Mask 200 ml

Shu Uemura Izumi Tonic Mask 200 ml

484,00 kr.
-15% Januar SALEShu Uemura Izumi Tonic Serum 90 ml

Shu Uemura Izumi Tonic Serum 90 ml

442,00 kr.
-20% Januar SALE

Shu Uemura Izumi Tonic – Gavesæt

724,00 kr.

Shu Uemura Izumi Tonic - inspireret af ældgamle japanske skønhedsritualer

Shu Uemura Izumi Tonic er en premium hårplejeserie fra japanske Shu Uemura Air of Hair, der har et bredt udvalg af hårpleje og stylingprodukter, designet til at fremme sundt, næret og velplejet hår. En af nøgleingredienserne i Shu Uemura Izumi Tonic-serien er risvand, som har været brugt i århundreder i japanske skønhedsritualer for sine mange fordele for hår og hud.

Hvorfor er risvand godt for håret?

Risvand er den stivelsesholdige væske, der er tilbage efter at have udblødt eller kogt ris. Vandet er rigt på vitaminer, mineraler og antioxidanter, der er kendt for at forbedre hårets sundhed, fremme hårvækst og tilføje glans til kedeligt og livløst hår. Shu Uemura Izumi Tonic udnytter de fantastiske fordele ved risvand fuldt ud og gør det til en essentiel ingrediens i hårplejeserien.

Risvandet, der bruges i Shu Uemura Izumi Tonic, kommer fra Yeoju-regionen i Sydkorea, som er kendt for at producere højkvalitets ris. Risvandet ekstraheres derefter forsigtigt ved hjælp af en traditionel japansk metode for at sikre dets renhed og effektivitet.

Risvand i Shu Uemura Izumi Tonic

Shu Uemura Izumi Tonic-serien inkluderer fem forskellige hårplejeprodukter, alle beriget med risvand. Hårplejeserien arbejder på at styrke håret indefra og ud, hvilket efterlader det sundere, mere glansfuldt og mere håndterbart.

Udover hårplejeseriens fantastiske fordele for håret, har Shu Uemura Izumi Tonic også en luksuriøs duft, der er både opkvikkende og beroligende. Seriens signaturduft er en blanding af japanske kirsebærblomster og jasmin, der skaber en smuk og opmuntrende duft, der hænger ved i håret hele dagen.

Shop Shu Uemura Izumi Tonic hos Hair by Stender

Afslutningsvis er Shu Uemura Izumi Tonic en hårplejeserie, der virkelig lever op til sine løfter. Dens brug af risvand, som er fyldt med essentielle vitaminer og mineraler, er blot en af mange grunde til, hvorfor denne hårplejeserie er så effektiv til at fremme sundt og smukt hår. Med sin luksuriøse duft og nærende egenskaber er Shu Uemura Izumi Tonic et must-try for enhver, der ønsker at forbedre det samlede helbred og udseende af deres hår.

Med sin komplette hårplejerutine er Shu Uemura Izumi Tonic en god investering for alle, der ønsker at opnå sundt og smukt hår. Hos Hair by Stender finder du hele serien - og til en altid fordelagtig pris.

Hvis du er i tvivl om, hvilke Shu Uemura Izumi Tonic-produkter, som er nødvendige for at smukt hår, er vi klar til hjælpe dig med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er altid velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke Shu Uemura Izumi Tonic-produkter, der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra Shu Uemura Izumi Tonic, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får din nye hårpleje indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til tre dage.