weDo Professional

weDo Professional kombinerer økologi og etik med effektiv og professionel hårpleje, der gør underværker for dit hår, og samtidig har en positiv effekt på Moder Jord.

weDo Professional er økologisk, vegansk hårpleje uden tilsætningsstoffer,  kun indeholdende aktive ingredienser som mandelolie, arganolie, capuaçu og murumuru-smør.

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af hårpleje fra weDo Professional – og til altid gode priser.

weDo Professional

weDo Professional kombinerer økologi og etik med effektiv og professionel hårpleje, der gør underværker for dit hår, og samtidig har en positiv effekt på Moder Jord.

weDo Professional er økologisk, vegansk hårpleje uden tilsætningsstoffer, kun indeholdende aktive ingredienser som mandelolie, arganolie, capuaçu og murumuru-smør. Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af hårpleje fra weDo Professional – og til altid gode priser.

Viser alle 20 resultater

-20% weDo Professional Light & Soft Shampoo 300 ml - Shampoo

weDo Professional Light & Soft Shampoo 300 ml – Shampoo

159,20 kr.
-20% weDo Solid Shampoo Bar 80 mg - Shampoobar

weDo Solid Shampoo Bar 80 mg – Shampoobar

103,96 kr.
-20% weDo Professional Light & Soft Mask 150 ml - Hårkur

weDo Professional Light & Soft Mask 150 ml – Hårkur

159,20 kr.
-20% weDo Professional Moisture & Shine Shampoo 300 ml - Shampoo

weDo Professional Moisture & Shine Shampoo 300 ml – Shampoo

159,96 kr.
-20% weDo Professional Moisture & Shine Detangle Leave-in Spray 100 ml - Hårkur

weDo Professional Moisture & Shine Detangle Leave-in Spray 100 ml – Hårkur

215,00 kr.
-20% weDo Professional Moisture & Shine Conditioner 250 ml - Balsam

weDo Professional Moisture & Shine Conditioner 250 ml – Balsam

173,00 kr.
-20% weDo Professional Light & Soft Conditioner 250 ml - Balsam

weDo Professional Light & Soft Conditioner 250 ml – Balsam

159,96 kr.
-20% weDo Professional Nourishing OverNight Shift 90 ml - Hårkur

weDo Professional Nourishing OverNight Shift 90 ml – Hårkur

159,00 kr.
-20% weDo Hair & Body Mist 100 ml - Duft

weDo Hair & Body Mist 100 ml – Duft

173,00 kr.
-20% weDo Professional Moisture & Shine Natural Oil 100 ml - Hårolie

weDo Professional Moisture & Shine Natural Oil 100 ml – Hårolie

295,00 kr.
-20% weDo Professional Rich & Repair Conditioner 250 ml - balsam

weDo Professional Rich & Repair Conditioner 250 ml – Balsam

173,00 kr.
-20% weDo Professional Light & Soft Mask 75 ml - Hårkur

weDo Professional Light & Soft Mask 75 ml – Hårkur

119,00 kr.
-20% weDo Professional Moisture & Shine Mask 75 ml - Hårkur

weDo Professional Moisture & Shine Mask 75 ml – Hårkur

119,00 kr.
-20% weDo Professional Lin Hair Cream 90 ml - Stylingcreme

weDo Professional Lin Hair Cream 90 ml – Stylingcreme

135,00 kr.
-20% weDo Professional Rich & Repair Shampoo 300 ml - Shampoo

weDo Professional Rich & Repair Shampoo 300 ml – Shampoo

159,96 kr.
-20% weDo Professional Rich & Repair Scalp Refresh 100 ml - Tonic

weDo Professional Rich & Repair Scalp Refresh 100 ml – Tonic

159,96 kr.
-20% weDo Professional Moisture & Shine Mask 150 ml - Hårkur

weDo Professional Moisture & Shine Mask 150 ml – Hårkur

173,00 kr.
-20% weDo Professional Protect Balm 25 g - Lædepomade

weDo Professional Protect Balm 25 g – Lædepomade

135,00 kr.
-20% weDo Professional Rich & Repair Mask 150 ml - Hårkur

weDo Professional Rich & Repair Mask 150 ml – Hårkur

173,00 kr.

weDo Professional - vegansk og genanvendelig hårpleje

Mange skønheds- og hårplejeprodukter indeholder silikoner og parabener. weDo Professional er en naturlig, vegansk hårplejeserie uden tilsætningsstoffer af nogen art. weDo Professional indeholder aktive ingredienser som mandelolie, arganolie, capuaçu og murumuru-smør. Aktive ingredienser, der er kendt for at tage sig af håret på en naturlig, skånsom, men effektiv måde. Desuden kan flere af weDo-seriens produkter anvendes til flere formål. weDo Professional Protect Balsam plejer, eksempelvis, hårets spidser, men kan samtidig benyttes til at pleje beskadigede læber.

Den veganske hårplejeserie, weDo Professional fra Wella, blev skabt af en lille gruppe entusiastiske frisører og forskere, som ønskede at forene bæredygtighed med høj kvalitet og ydeevne. Gruppen bag weDo Professional havde en fælles passion for bæredygtighed, hvilket resulterede i hårpleje, som adskiller sig fra den gængse hårpleje ved at være vegansk, i genanvendeligt materiale og vandreducerende. Der er naturligvis ikke gået på kompromis med kvaliteten og hårplejeseriens ydeevne.

weDo Professional har vegansk certificering og er dermatologisk testet, og er ikke testet på dyr. Desuden er emballagen op til 100% genanvendelig. Derfor er Hair by Stender ekstra stolte af at have weDo Professional fra Wella på fysiske så vel som på virtuelle hylder. Vi har jævnligt tilbud på flere af de veganske lækkerier fra weDo Professional. Så hold gerne øje med Hair by Stender og se, om du ikke skulle være heldig at få hårpleje produkterne fra weDo Professional til en ekstra god pris.

Emballage op til 100% genanvendt

Ikke nok med at alle weDo Professionals produkter er veganske, så er alt emballage af weDo Professionals produkter også genanvendelige med op til 100%. Alle weDo Professionals æsker er lavet af 100% genbrugsmaterialer. Flasker og krukker er lavet af op til 94% genanvendt plastaffald. Ved at anvende weDo Professional, er du således med til aktivt at bidrage til at beskytte miljøet mod menneskeskabte påvirkninger. Men det stopper ikke der.

En hånd til Afrika

Det var titlen på en kendt støttesang fra 1980’erne, men det er også en del af pakken, når du klikker weDo Professional produkter hjem fra Hair by Stender. Når du køber weDo Professional produkter, støtter du nemlig aktivt miljøbeskyttelse i verdens fattigste udviklingslande - herunder blandt andet lande i Afrika. weDo samarbejder nemlig med verdens første plastbank, som understøtter miljøprojekter i verdens fattigste lande.

Fra konventionel til vegansk hårpleje - hvad er forskellen?

Der er stor forskel, og så alligevel ikke. Vælger du veganske, genanvendelige produkter fra weDo Professional, får du et stort udvalg af hårpleje produkter til alle hårtyper og udfordringer - ganske som valgte du konventionel hårpleje. Der er ikke gået på kompromis med kvalitet og ydeevne. Du skal altså ikke være bange for at kaste dig over weDo Professional, da denne veganske hårplejeserie leverer de samme gode resultater som de hårpleje produkter, du anvender i dag. Imodsætning til konventionel hårpleje er weDo Professional vegansk, emballagen er genanvendelig og weDo Professional støtter miljøprodukter i fattige udviklingslande. Det får du ikke med i købet, når du handler konventionelt.

Shampoobar - fremtidens shampoo

Konventionel shampoo renser effektivt håret og efterlader dig med rent og velduftende hår. I processen har du anvendt en del vand, som er en ressource, vi skal passe på. Derfor har holdet bag weDo Professional skabt en shampoobar, som blandt andet indeholder arganolie, rød ler og sheasmør. Den fungerer ganske som en klassisk håndsæbe, den skummer som en almindelig shampoo og den holder i op til 80 vaske. weDo Professional shampoobar er nem at skylle ud, hvormed du reducerer dit vandforbrug.

Træt af sammenfiltret hår?

Efter en solid omgang hårvask har håret brug for ekstra pleje. Vi anbefaler, weDo Professional Rich & Repair Conditioner, som er specielt udviklet til uregerligt eller meget beskadiget hår. Hvis det ikke er nok til at komme dit sammenfiltret og uregerlige hår til livs, kan du med fordel anvende weDo Professional Rich & Repair Mask, som er en nærende hårkur, der intensivt reducerer ødelagte hårstrå, og gør håret smidigt og lettere at børste. Som en ekstra bonus er weDo Professional Rich & Repair Mask et hemmeligt våben mod kruset hår. Hårkuren indeholder capuaçu smør og kassava rod, der gør kuren endnu mere effektiv og plejende.

Få vegansk kvalitets hårpleje hos Hair by Stender

weDo Professional er en naturlig, vegansk hårplejeserie uden tilsætningsstoffer af nogen art. Den er dermatologisk testet og ikke testet på dyr. Man kunne foranledes til at tro, at weDo Professional seriens fokus på bæredygtighed var på bekostning af kvalitet og hårpleje produkternes ydeevne. Det er ikke tilfældet. weDo Professional er udviklet af frisører og forskere, som ønskede bæredygtige kvalitets hårpleje, som kunne stå mål med nutidens effektive konventionelle hårpleje - og det er lykkedes. weDo Professional er ikke et kompromis, men er en skøn forening af vegansk bæredygtighed og kvalitetsprodukter, der tilgodeser dit hårs unikke behov for pleje.

Hos Hair by Stender finder du hele weDo Professional serien. Dermed er det slut med at vælge mellem bæredygtig hårpleje og konventionel kvalitetspleje. weDo Professional kombinerer nemlig på allerfinest vis veganske ingredienser, som effektivt plejer og behandler dit hår uanset hvilke unikke behov dit hår har brug for.

Uanset hvilke produkter fra weDo Professional du søger, er vi helt sikre på, at vi har dem her på shoppen. Der er både produkter til dig, der ønsker at tilføre håret masser af fugt og glans, til dig der ønsker en pleje til både krop og hår og til dig, der drømmer om at forvandle dine ødelagte længder til smukke lokker.

Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter fra weDo Professional, der vil være optimale for dig og dit hår, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde præcis den pleje der passer. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Når du har fundet de rette produkter, sørger vi for at du får dine nye weDo Professional produkter tilsendt indenfor ganske få dage. Hos Hair by Stender har vi en leveringstid på en til to hverdage. På den måde, kan du hurtigt komme i gang med en helt ny bæredygtig hårplejerutine.