weDo Professional Light & Soft 

Light & Soft er en vegansk hårplejeserie fra weDo Professional, som plejer fint hår og efterlader det silkeblødt. weDo Professional Light & Soft er resultatet af et samarbejde mellem forskere og frisører, der sammen ønskede at skabe hårpleje uden at gå på kompromis med natur og miljø.

Hos Hair by Stendder finder du alle produkterne i WeDo Professional Light & Soft-serien – og til altid gode priser.

weDo Professional Light & Soft 

 

Light & Soft er en vegansk hårplejeserie fra weDo Professional, som plejer fint hår og efterlader det silkeblødt. weDo Professional Light & Soft er resultatet af et samarbejde mellem forskere og frisører, der sammen ønskede at skabe hårpleje uden at gå på kompromis med natur og miljø.

Hos Hair by Stendder finder du alle produkterne i WeDo Professional Light & Soft-serien – og til altid gode priser.

Viser alle 4 resultater

-20% weDo Professional Light & Soft Shampoo 300 ml - Shampoo

weDo Professional Light & Soft Shampoo 300 ml – Shampoo

159,20 kr.
-20% weDo Professional Light & Soft Mask 150 ml - Hårkur

weDo Professional Light & Soft Mask 150 ml – Hårkur

159,20 kr.
-20% weDo Professional Light & Soft Conditioner 250 ml - Balsam

weDo Professional Light & Soft Conditioner 250 ml – Balsam

159,96 kr.
-20% weDo Professional Light & Soft Mask 75 ml - Hårkur

weDo Professional Light & Soft Mask 75 ml – Hårkur

119,00 kr.

Veganske hårpleje til fint hår fra weDo Professional Light & Soft

Light & Soft er en vegansk hårplejeserie fra weDo Professional, som plejer fint hår og efterlader det silkeblødt. Light & Soft er et resultat af et samarbejde mellem grønne forskere og frisører, der sammen har skabt effektiv hårpleje uden at gå på kompromis med natur og miljø.
weDo Professional Light & Soft er resultatet af et samarbejde mellem forskere og frisører, der sammen ønskede at skabe en effektiv hårplejeserie uden at gå på kompromis med natur og miljø.

Light & Soft fra weDo Professional består af en shampoo, balsam og hårkur, som alle har til formål at pleje fint hår uden at tynge det og efterlade det silkeblødt og med masser glans.

Hos Hair by Stendder finder du alle produkterne i WeDo Professional Light & Soft-serien – og til altid gode priser.

Vegansk shampoo til fint hår fra weDo Professional Light & Soft

weDo Professional Light & Soft Shampoo er en vegansk shampoo, som er udviklet specielt til fint hår. Denne shampoo fra Light & Soft er lavet med økologisk certificeret bambusvand og har en simpel og lavtskummende formel, der blidt rengør hovedbund og hår, som efterlader det dejlig blødt med en mild og frisk duft. weDo Professional Light & Soft Shampoo er udviklet i samarbejde med professionelle hårplejelaboratorier og frisører for at opnå en effektiv formel bestående af et minimum af ingredienser, som leverer professionelle resultater.

weDo Professional Light & Soft Shampoo er lavet af ingredienser med 94% naturlig oprindelse og den indeholder hverken sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer. Flasken er lavet af 94% genbrugsplast og er 100 % genanvendelig.

For at få det bedste ud af din weDo Professional Light & Soft Shampoo, skal du skylle håret og fordele shampooen i hovedbunden og længderne. Skum op og masser og skyl derefter med vand. Gentag hvis håret er meget fedtet eller snavset. Afslut gerne med weDo Professional Light & Soft Conditioner.

Vegansk conditioner fra weDo Professional Light & Soft

weDo Professional Light & Soft Conditioner er en let, fugtgivende vegansk balsam til fint hår, men den kan også bruges til farvet hår. weDo Professional Light & Soft Conditioner er især effektiv i tørt, sammenfiltret og stift hår, da den effektive veganske balsam gør håret blødt og let at rede ud. Udover at være vegansk indeholde denne effektive balsam fra weDo Light & Soft-serien naturligt aktivt bambusvand, som plejer i dybden. Denne balsam fra Light & Soft er dermatologisk testet, den er ikke testet på dyr og den indeholder ikke silikone eller kunstige farvestoffer. Den kommer i en 100% genanvendelig plastiktube.

weDo Professional Light & Soft Conditioner er lavet af ingredienser med 95% naturlig oprindelse og den indeholder hverken silikone eller kunstige farvestoffer. Den kommer i 50% genanvendelig plastiktube, som er 100% genanvendelig.

weDo Professional Light & Soft Conditioner er meget drøj, hvormed der ikke skal anvendes meget balsam efter hårvask. Den skal ikke i hovedbunden, men jævnt fordeles i fugtigt hår. Derefter skylles den veganske balsam fra Light & Soft ud.

Vegansk hårkur til pleje af fint hår

weDo Professional Light & Soft Mask er en vegansk cremet hårkur til fint hår, men hårkuren egner sig også til farvet hår. Den efterlader håret blødt og reducerer krus. weDo Professional Light & Soft Mask er kraftigere end conditioner, og specielt udviklet til fint hår. Udover at være vegansk indeholde denne effektive hårkur fra weDo Light & Soft-serien naturligt aktivt bambusvand, som plejer i dybden.

Hårkuren fra Light & Soft er dermatologisk testet, den er ikke testet på dyr og hårkuren indeholder ikke sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer. weDo Professional Light & Soft Mask er lavet af ingredienser med 94% naturlig oprindelse og den indeholder hverken sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer. Den kommer i en krukke, som er lavet af 50% genbrugsplast og den er 100% genanvendelig.

For at få mest muligt ud af weDo Professional Light & Soft Mask, skal du komme hårkuren i rent, fugtigt hår. Undlad at komme hårkuren fra Light & Soft Mask i hovedbunden. Lad den sidde i 3-5 minutter, og skyl grundigt. Den kan bruges et par gange om ugen.

Shop weDo Professional Light & Soft hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du hele Light & Soft fra weDo Professional - og naturligvis til altid gode priser. Husk endelig at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du bedst plejer dit hår med Light & Soft.

Vi har arbejdet med hår i over 40 år og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilken pleje fra Light & Soft-serien, der den rette for dig.

Bestil Light & Soft i dag og mærk, hvor stor en forskel, den gør for dit hår. Hvis du bestiller Light & Soft i dag, er den hos dig om få dage. Vi har nemlig en leveringstid på kun 1 til 2 dage.