weDo Professional Moisture & Shine

Moisture & Shine er en vegansk hårplejeserie fra weDo Professional, som plejer skadet hår og tilfører håret masser af fugt og efterlader det med masser af glans.

weDo Professional Moisture & Shine er resultatet af et samarbejde mellem forskere og frisører, der sammen ønskede at skabe en effektiv hårplejeserie uden at gå på kompromis med natur og miljø. Hos Hair by Stendder finder du alle produkterne i WeDo Professional Moisture & Shine-serien – og til altid gode priser.

weDo Professional Moisture & Shine

Moisture & Shine er en vegansk hårplejeserie fra weDo Professional, som plejer skadet hår og tilfører håret masser af fugt og efterlader det med masser af glans.

weDo Professional Moisture & Shine er resultatet af et samarbejde mellem forskere og frisører, der sammen ønskede at skabe en effektiv hårplejeserie uden at gå på kompromis med natur og miljø. Hos Hair by Stendder finder du alle produkterne i WeDo Professional Moisture & Shine-serien – og til altid gode priser.

Viser alle 9 resultater

-20% weDo Solid Shampoo Bar 80 mg - Shampoobar

weDo Solid Shampoo Bar 80 mg – Shampoobar

103,96 kr.
-24% weDo Professional Moisture & Shine Detangle Leave-in Spray 100 ml - Hårkur

weDo Professional Moisture & Shine Detangle Leave-in Spray 100 ml – Hårkur

129,00 kr.
-17% weDo Professional Moisture & Shine Conditioner 250 ml - Balsam

weDo Professional Moisture & Shine Conditioner 250 ml – Balsam

165,95 kr.
-20% weDo Professional Nourishing OverNight Shift 90 ml - Hårkur

weDo Professional Nourishing OverNight Shift 90 ml – Hårkur

159,00 kr.
-20% weDo Professional Moisture & Shine Shampoo 300 ml - Shampoo

weDo Professional Moisture & Shine Shampoo 300 ml – Shampoo

159,96 kr.
-14% weDo Professional Moisture & Shine Natural Oil 100 ml - Hårolie

weDo Professional Moisture & Shine Natural Oil 100 ml – Hårolie

299,95 kr.
-32% Julekalender weDo Moisture & Shine-pakken

weDo Moisture & Shine-pakke

299,00 kr.
-18% weDo Professional Moisture & Shine Mask 150 ml - Hårkur

weDo Professional Moisture & Shine Mask 150 ml – Hårkur

163,18 kr.

Vegansk hårpleje fra weDo Professional Moisture & Shine

Moisture & Shine er en vegansk hårplejeserie fra weDo Professional, som plejer normalt til skadet hår og tilfører håret masser af fugt og efterlader håret med masser af glans. Moisture & Shine består af seks forskellige hårplejeprodukter, der alle tager hånd om dit skadede hår, samt en effektiv shampoo bar og holder. Ingen af de fugtgivende og plejende produkter fra Moisture & Shine indeholder sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer.

Fugtgivende shampoo til normalt og skadet hår

weDo Professional Moisture & Shine Shampoo er en vegansk shampoo specielt udviklet til normalt eller skadet hår. Denne shampoo fra Moisture & Shine fra weDo Professional er produceret med økologisk certificeret roiboosekstrakt og har en simpel og skummende formel, som skånsomt rengør hovedbund og hår, og efterlader det blødt og skinnende med en mild og frisk duft. Denne shampoo fra Moisture & Shine er lavet af ingredienser med 94% naturlig oprindelse og indeholder hverken sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer.

Silikonefri conditioner - perfekt til Curly Girly

weDo Professional Moisture & Shine Conditioner er en vegansk balsam, som er specielt udviklet til normalt eller skadet hår. Med sit naturlige indhold af rooibos-ekstrakt og murumuru-smør opretholder weDo Professional Moisture & Shine Conditioner også farveglansen. Den effektive veganske balsam filtrer straks håret ud og efterlader det skinnende og silkeblødt. weDo Professional Moisture & Shine Conditioner er dermatologisk testet, den er ikke testet på dyr og balsamen indeholder ikke silikone eller kunstige farvestoffer.

Vegansk leave-in spray fra Moisture & Shine

weDo Professional Detangle fra Moisture & Shine er en mild vegansk leave-in spray, der gør det lettere at rede filtret hår ud. Den indeholder bl.a. macadamia olie, der giver blid pleje og næring til håret, samt bambusvand, der efterlader håret glansfuldt og velplejet. weDo Professional Detangle fra Moisture & Shine er dermatologisk testet, og indeholder ikke silikone eller kunstige farvestoffer. Tuben er lavet af 50% genanvendeligt plastic. weDo Professional Detangle fra Moisture & Shine er lavet af ingredienser med 94 % naturlig oprindelse og den indeholder hverken sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer. Flasken er lavet af 94% genbrugsplast og er 100% genanvendelig.

Hårkur til normalt til skadet hår

weDo Professional Moisture & Shine Mask er en vegansk hårkur, der er udviklet specielt til normalt eller skadet, og den efterlader håret skinnende og silkeblødt. Hårkuren fra weDo giver håret en intensiv behandling og gør det blødere med mere glans, samtidig med at krus i håret reduceres.  Med naturligt rooibos-ekstrakt og murumuru-smør opretholder den også farveglansen. Hårkuren er vegansk, den er dermatologisk teste, den er ikke testet på dyr og hårkuren indeholder ikke silikone eller kunstige farvestoffer.

Overnight hårkur fra Moisture & Shine

weDo Professional Nourishing Night Shift – Overnight Treatment fra Moisture & Shine serien er en vegansk hårkur, som nærer i dybden og reparerer håret i løbet af natten. Den kan bruges til alle hårtyper. Den indeholder blandt andet capuacu-smør, som reparerer og nærer i dybden. Hårkuren fra weDo Professional Moisture & Shine er vegansk certificeret, dermatologisk testet og er ikke testet på dyr. Den indeholder ikke silikone eller kunstige farvestoffer. weDo Professional Moisture & Shine er udviklet i samarbejde med professionelle hårplejelaboratorier og frisører for at opnå en effektiv formel bestående af et minimum af ingredienser, som leverer professionelle resultater. Denne hårkur fra Moisture & Shine er lavet af ingredienser med 97% naturlig oprindelse og indeholder hverken sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer.

Shop weDo Professional Moisture & Shine hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du hele Moisture & Shine fra weDo Professional - og naturligvis til altid gode priser. Husk endelig at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du bedst plejer dit hår med Moisture & Shine.

Vi har arbejdet med hår i over 40 år og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilken pleje fra Moisture & Shine-serien, der er den rette for dig.

Bestil Moisture & Shine i dag og mærk, hvor stor en forskel, den gør for dit hår. Hvis du bestiller Moisture & Shine i dag, er den hos dig om få dage. Vi har nemlig en leveringstid på kun 1 til 2 hverdage.