weDo Professional Rich & Repair 

Rich & Repair er en vegansk hårplejeserie fra weDo Professional specielt udviklet til kraftigt, kruset og meget skadet hår, der har brug for ekstra pleje og næring.

weDo Professional Rich & Repair er resultatet af et samarbejde mellem forskere og frisører, der sammen ønskede at skabe en effektiv hårplejeserie uden at gå på kompromis med natur og miljø. Hos Hair by Stendder finder du alle produkterne i WeDo Professional Rich & Repair-serien – og til altid gode priser.

weDo Professional Rich & Repair 

 

Rich & Repair er en vegansk hårplejeserie fra weDo Professional specielt udviklet til kraftigt, kruset og meget skadet hår, der har brug for ekstra pleje og næring.

weDo Professional Rich & Repair er resultatet af et samarbejde mellem forskere og frisører, der sammen ønskede at skabe en effektiv hårplejeserie uden at gå på kompromis med natur og miljø.

Hos Hair by Stendder finder du alle produkterne i WeDo Professional Rich & Repair-serien – og til altid gode priser.

Viser alle 4 resultater

-20% Januar SALEweDo Professional Rich & Repair Conditioner 250 ml - balsam

weDo Professional Rich & Repair Conditioner 250 ml – Balsam

173,00 kr.
-20% Januar SALEweDo Professional Rich & Repair Shampoo 300 ml - Shampoo

weDo Professional Rich & Repair Shampoo 300 ml – Shampoo

159,96 kr.
-20% Januar SALEweDo Professional Rich & Repair Scalp Refresh 100 ml - Tonic

weDo Professional Rich & Repair Scalp Refresh 100 ml – Tonic

159,96 kr.
-20% Januar SALEweDo Professional Rich & Repair Mask 150 ml - Hårkur

weDo Professional Rich & Repair Mask 150 ml – Hårkur

173,00 kr.

weDo Professional Rich & Repair

Rich & Repair er en vegansk hårplejeserie fra weDo Professional specielt udviklet til kraftigt, kruset og meget skadet hår, som har brug for ekstra pleje og næring. Rich & Repair-serien fra weDO Professional består af en reparerende shampoo, nærende conditioner, plejende hårkur samt en tonic til hovedbunden. Alle produkterne i Rich & Repair-serien indeholder naturlige ingredienser og de er uden sulfater, silikone og kunstige farvestoffer.

Reparerende, vegansk shampoo til kraftigt, kruset og skadet hår

weDo Professional Rich & Repair Shampoo er en vegansk reparerende shampoo specielt til kraftigt, kruset og meget skadet hår. Den rengører skånsomt hovedbund og hår, og efterlader det mere medgørligt og krusfrit. weDo Professional Rich & Repair Shampoo er beriget med særdeles effektive ingredienser fra bl.a. økologisk certificeret kassavarod, som reparerer og plejer håret, samt behandler og beskytter håret mod skade. Denne shampoo fra Rich & Repair kan med fordel anvendes til hår, som fra naturens hånd er meget krøllet, da det ofte har tendens til at være meget tørt og dermed har brug for ekstra pleje.  Denne shampoo fra Rich & Repair er lavet af ingredienser med 93% naturlig oprindelse og indeholder hverken sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer.

Silikonefri conditioner - perfekt til Curly Girls

weDo Professional Rich & Repair Conditioner er en super rig balsam, som er specielt udviklet til kraftigt, kruset eller meget skadet hår. Den har en simpel og yderst effektiv formel med bl.a. økologisk certificeret kassavarod, som hjælper med at beskytte håret mod at knække og lide yderligere skade. Denne silikonefri balsam går ligeledes ind og modvirker filtret hår, så det er er let at rede ud. Håret efterlades mere glat, dejligt medgørligt og krusfrit, med en herlig, mild duft.

Vegansk beskyttelse af hovedbunden

weDo Professional Scalp Refresh fra Rich & Repair er en let vegansk tonic, der giver masser fugt og hurtigt frisker håret op. Den giver en mere frisk og mere fugtet fornemmelse til hovedbunden. Udover at være vegansk indeholde denne effektive tonic fra weDo Professional Rich & Repair naturligt aktivt bambusvand, der plejer og beskytter hovedbunden. weDo Professional Rich & Repair Scalp Refresh er dermatologisk testet, den er ikke testet på dyr og tonicen indeholder ikke silikone eller kunstige farvestoffer. Tonicen er lavet af ingredienser med 99% naturlig oprindelse og den indeholder hverken silikone eller kunstige farvestoffer. Tonicens flaske er lavet af 94% genbrugsplast, samt 100% genbrugt yderemballage, som begge er 100% genanvendelig.

Vegansk hårkur fra Rich & Repair

weDo Professional Rich & Repair Mask er vegansk nærende hårkur til kraftigt, kruset og meget skadet hår, som trænger til ekstra pleje. Den indeholder cupuacusmør og kassava rod, der er med til at nære og genopbygge håret. Denne effektive veganske hårkur fra Rich & Repair har også anti-krus egenskaber. weDo Professional Rich & Repair Mask er dermatologisk testet, indeholder ikke sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer. Denne hårkur er lavet af ingredienser med 94% naturlig oprindelse og den indeholder hverken sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer.

Shop weDo Professional Rich & Repair has Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du hele Rich & Repair fra weDo Professional - og naturligvis til altid gode priser. Husk endelig at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du bedst plejer dit hår med Rich & Repair.

Vi har arbejdet med hår i over 40 år og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilken pleje fra Rich & Repair-serien, der er den rette for dig.

Bestil Rich & Repair i dag og mærk, hvor stor en forskel, den gør for dit hår. Hvis du bestiller Rich & Repair i dag, er den hos dig om få dage. Vi har nemlig en leveringstid på kun en til to hverdage.