Viser 1–30 af 425 resultater

Find den rigtige pleje hos Hair by Stender

Med den rette pleje til håret, kan du puste liv i et træt og glansløst hår eller i et kruset hår, der skriger på fugt for at få flotte og definerede krøller. Hos Hair by Stender har vi et hav af forskellige plejeprodukter til håret, som plejer, genopbygger og beskytter håret.

Når det kommer til pleje produkter til håret, er der mange forskellige pleje produkter at vælge mellem, og derfor kan det også være svært at finde ud af, hvilket plejeprodukt eller hvilke plejeprodukter, som passer til dig og dit hår. Nedenfor har vi kategoriseret de forskellige typer af plejeprodukter til håret, som du finder hos Hair by Stender. Forhåbenligt vil det hjælpe dig med at finde de plejeprodukter til håret, du søger. Hvis du fortsat er i tvivl om, hvilke eller hvilket plejeprodukt til håret, du skal vælge, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de plejeprodukter til håret, som dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke pleje produkter der er de rette for dig.

Shampoo

En shampoo har til formål at rense og rengøre håret. Det er det en shampoo kan og skal. Det sagt, kan en shampoo også pleje, beskytte og genopbygge håret eller komme kruset hår til livs. Der er ikke mangel på valgmuligheder, når du skal klikke en ny shampoo hjem. Derfor kan det også være svært at vælge den helt rigtige shampoo, som passer lige netop dit hår. For at sikre, at du får den rigtige shampoo til dit hår, skal du kende din hårtype. Har du krøller, krus, fint eller kraftigt hår? På baggrund af din hårtype, kan du vælge den shampoo, der passer bedst til dit hår.

Conditioner

En conditioner indeholder forskellige egenskaber, som beskytter, plejer og gør dit hår smukkere. En shampoo vasker og renser håret, hvorimod en conditioner er udviklet til at passe på håret efter det er blevet vasket. Eftersom der findes mange forskellige hårtyper og behov for pleje, findes der naturligvis også mange forskellige conditioner. Vælg altid den conditioner, som passer til din hårtype. Ved at gøre det kan din conditioner pleje dit hår på den helt rigtige måde.

Hårkur

En hårkur plejer og nærer håret i dybden, og efterlader håret med masser af fugt og glans. Hårkur er ideel til skadet, tørt og glansløst hår, men alle kan have glæde af en hårkur. Uanset om du har kort eller langt hår, om det er tørt, kruset, glansløst eller fedtet, så har dit hår og hovedbund godt af at få ekstra pleje og fugt.

Hårolie

Ganske som hårkur, er en plejende hårolie efterhånden et musthave for at sikre, at dit hår altid både ser og føles silkeblødt, lækkert og sundt. Når du plejer dit hår med olie, tilføjer du masser af fugt til håret, og dit hår får en smuk glans. Hårolie er et ideelt pleje produkt til det tørre hår, men alle hårtyper, der har brug for lidt ekstra pleje eller glans kan anvende hårolie.

Hårserum

Uden den rette pleje bliver håret let porøst, tørt, spaltet og glansløst. Særligt, når det udsættes for sollys og kemikalier i hverdagen. Hårserum er et særdeles effektivt middel til at pleje, forebygge og genoprette tørt og beskadiget hår, så det atter bliver glat, glansfuldt og let at håndtere. En hårserum er den mest intensive fugtpleje, du kan få til dit hår.

Shop dine pleje produkter hos Hair by Stender

Uanset hvilke plejeprodukter du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det her på vores webshop. Der er både plejeprodukter til dig med kruset og uregerligt hår, til dig med tørt og glansløst hår og til dig, der gerne vil have mere fylde i fint og fladt hår. Vi har pleje produkterne til alt slags hår - også til dit hår. Vi har naturligvis også plejeprodukter, der er biodynamiske og økologiske, samt produkter uden parabener, silikone og parfume.

Er du ikke helt sikker på, hvilke pleje produkter til håret, der passer bedst til dit hårs behov, er du altid velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge de rette plejeprodukter til håret. Når du har fundet frem til de rette plejeprodukter, sørger vi for at sende dine nye plejeprodukter hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få den pleje dit hår har brug for.