Viser alle 13 resultater

-29% Januar SALELaksefarvet falske med Kérastase Fondant Cica Chroma

Kérastase Fondant Cica Chroma 200 ml

232,00 kr.
-31% Januar SALEFalske med Kérastase Soin Acide Chroma Gloss

Kérastase Soin Acide Chroma Gloss 210 ml

287,00 kr.

Conditioner til farvet hår fra Kérastase

Farvet hår er ikke bare farvet hår, hvormed Kerastase har skabt forskellig conditioner, som håndterer og plejer forskellige former for farvet hår.

Serien Blond Absolu er specielt udviklet til afbleget, affarvet, faux-blonde og gråt hår. Den indeholder hyaluronsyre og edelweissblomst, der har til formål at neutraliserer uønskede varme og gule toner, og den holder håret glat og glansfuldt.

Kérastase Blond Absolu Cicaflash er en let lavendelfarvet gel, som har genopbyggende kraft fra en maske og den lette finish fra en balsam. Den genopbygger intensivt sensibelt hår og nærer fibret i dybden. Det sensible lysnede hår bliver øjeblikkeligt glat, styrket og blødt. Kérastase Blond Absolu Cicaflash er ideel til alle toner af faux-blonde hår og genopbygger fiberne, så brud og slid modvirkes.

Hvis du har valgt at gå en anden vej end den blonde, har Kérastase udviklet en serie specielt til farvet hår - og ikke afbleget hår. Kérastase Fondant Cica Chroma er en kraftfuld, reparerende conditioner til sensibelt eller beskadiget farvet hår. Den er særligt velegnet til fint til mellemfint hår. Den har en cremet lyserød konsistens beriget med aminosyre og Centella Asiatica, der er i stand til at trænge ind i hårets kerne for at fylde porøsitet, fugte og styrke indefra, for at bevare en livlig farve.

Conditioner fra Kérastase til tyndt hår

Kerastase har udviklet en hårplejeserie til hår, der bliver tyndere og en hårplejeserie mod hårtab. Bliver dit hår tyndere, men du taber ikke håret, skal du vælge Kérastase Elixir Ultime Le Fondant, som er en lukseriøs conditioner til et fint hår. Med sin unikke formel er denne fantastiske conditioner beriget med de 5 fantastiske olier: amla, majskim, marula, kamelia og argan. De nærende ingredienser sikrer dig optimal fugt og pleje til dit hår, som efterlades silkeblødt med en strålende glans. Lider du af hårtab, skal du vælge Genesis, som du kan læse mere om nedenfor.

Conditioner mod hårtab fra Kérastase

Hårtab kan skyldes mange forskellige forhold. Det kan være hormonelt, stressrelateret eller noget helt tredje. Heldigvis, kan du med den rette pleje reducere dit hårtab. Kérastase Genesis Fondant Renforcateur er en styrkende conditioner, der har til formål at styrke et svækket hår, som har tendens til at knække og falde af. Denne conditioner fra Kérastase har en cremet formel indeholder en kombination af ingefærrod og naturlige celler fra edelweiss, som øjeblikkeligt styrker og blødgører hårfibrene, så håret bliver mere modstandsdygtigt. Håret får en glattere overflade, hvilket gør det meget mere medgørligt, samtidig med at det både synes og føles mere velplejet. Med denne conditioner fra Kérastase øges hårets naturlige modstandsevne, så du undgår at håret knækker og falder af.

Conditioner til krøllet hår fra Kérastase

Hvad enten du elsker eller elsker at hade dine krøller, har Kérastase udviklet en lækker conditioner til krøllet hår, så håret får den næring og pleje det har behov for.

Kérastase Curl Manifesto Fondant Hydratation Essentielle Conditioner er en let fugtgivende balsam, som er særligt velegnet til alle typer af krøllet hår. Den cremede formel er beriget med Manuka-honning, som er med til at fugte og nære hårfiberne. Denne velduftende conditioner fra Kérastase gør det muligt at rede selv de mest filtrede knuder ud på en skånsomt og smertefri måde. Kérastase Curl Manifesto Fondant Hydratation Essentielle Conditioner  sørger endvidere for at booste dit hår med al den fugt, dine krøller behøver, uden at tynge dem ned. Den effektive balsam fra Kérastase fremhæver krøllernes form og give fyldigere krøller, samtidig med at den forstærker krøllernes spændstighed og elasticitet.

Conditioner til tørt hår fra Kérastase

Tørt hår kræver ekstra pleje og næring for at få sin naturlige glans tilbage. Kérastase Nutritive er skabt til at pleje tørt hår, og består ikke kun af én men to forskellige conditioner.

Kérastase Nutritive Fondant Magistral er en conditioner specielt udviklet til meget tørt hår. Denne conditioner til meget tørt hår fra Kérastase genopretter effektivt fugtbalancen i håret, og efterlader det smidigt, og gør håret let at style. Den indeholder GlucoActive, som skaber fugtbalance i håret og beskytter det mod udtørring. Kerastase Nutritive Fondant Magistral fedter eller tynger ikke.

Kérastase Nutritive Lait Vital Conditioner er en nærende conditioner til normalt eller let tørt hår. Conditioneren fra Kérastase indeholder proteiner, lipider, samt iris ekstrakt, der blødgører og nærer håret, forbedrer den naturlige olieproduktion i håret, samt beskytter håret mod udtørring uden at tynge håret. Den giver et ensartet resultat fra rod til spids, samt efterlader håret glansfuldt, silkeblødt og luftigt.

Conditioner til ødelagt hår fra Kérastase

Kérastase Resistance Fondant Extentioniste er en conditioner til tørre og slidte spidser, der behøver genopbygning for at blive længere og stærkere. Denne effektive conditioner fra Kérastase er udviklet med en særlig kreatin teknologi, der betyder at den har et højt indhold af kreatin, samt ceramider og melainsyre, der kombineret med hinanden trænger ind i hvert enkelt hårstrå, og giver de beskadigede spidser en beskyttende forsegling, samtidig med at de forstærker håret indefra. Den efterlader dig med et silkeblødt og glat hår.

Shop conditioner fra Kérastase hos Hair by Stender

Med vores store udvalg af conditioner fra Kérastase er trist og kedeligt hår fortid.  Uanset, hvilken conditioner fra Kérastase, du gå efter, finder du den hos Hair by Stender. Hvis du bestiller allerede i dag, får du din nye balsam fra Kérastase inden for ganske få hverdage. Vi har en leveringstid på kun 1-2 dage.

Hvis du er i tvivl om, hvilken conditioner fra Kérastase, som passer dit hår, er du altid velkommen til at kontakte os. Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er også altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af din nye conditioner fra Kérastase, ordrestatus eller noget helt tredje. Vi har forresten ofte gode tilbud på conditioner fra Kérastase. Så det kan betale sig at holde øje med vores webshop.