Viser alle 6 resultater

-38% Januar SALEKMS Moist Repair Leave-in Conditioner 150 ml - Conditioner

KMS Moist Repair Leave-in Conditioner 150 ml – Conditioner

139,00 kr.
-33% Januar SALEKMS Add Volume Leave-in Conditioner 150 ml - Balsam

KMS Add Volume Leave-in Conditioner 150 ml – Balsam

139,00 kr.
-30% Januar SALEKMS TameFrizz Conditioner 250 ml - Balsam

KMS TameFrizz Conditioner 250 ml – Balsam

144,00 kr.
-35% Januar SALEKMS Conscious Style Everyday Conditioner 250 ml - Balsam

KMS Conscious Style Everyday Conditioner 250 ml – Balsam

151,00 kr.
-30% Januar SALEKMS ColorVitality Conditioner 250 ml - Balsam

KMS ColorVitality Conditioner 250 ml – Balsam

144,00 kr.
-30% Januar SALEKMS ColorVitality Blonde Conditioner 250 ml - Balsam

KMS ColorVitality Blonde Conditioner 250 ml – Balsam

144,00 kr.

Bæredygtig condtioner fra KMS

KMS Conscious Style Everyday Conditioner er en bæredygtig conditioner fra KMS, der gør håret nemt at frisere og giver fugt uden at tynge. Denne balsam fra KMS California gør håret medgørligt og tilfører elasticitet. Den efterlader håret med et blødt touch og et sundt skær. KMS Conscious Style Everyday Conditioner indeholder ikke sulfater, silikone, mikroplast, mineralolier, kunstige farvestoffer samt ingredienser, der stammer fra dyr.

Denne conditioner fra KMS California indeholder Lactic Acid som støtter den indre genopbygning af håret. Polyquaternium-53 som udjævner hårets struktur. Panthenol, der giver fugt. Moringa frøolie, som er rig på antioxidanter, giver fugt og beskytter mod miljømæssig forurening. Havreolie er kendt for dets skånsomme og lindrende egenskaber, og hjælper desuden med at opretholde hovedbundens naturlige balance. Denne shampoo fra KMS California er ganske som resten af Conscious Style-serien ECOCERT certificeret.

Condtioner til farvet og afbleget hår fra KMS

Farvet hår er ikke bare farvet hår. Derfor har KMS California også skabt forskellig conditioner, som håndterer og plejer forskellige former for farvet hår.

KMS Color Vitality Conditioner er en intenst fugtgivende hårbalsam til at påfylde og revitalisere farvet hår. Den lette, farvebevarende balsam fra KMS California udnytter effekten af et AHA Structure Complex og et innovativt UV-filter. Den forbedrer glansen og vitalitet, mens den fugter og genopretter udstrålingen fra rod til spids. Denne effektive balsam fra KMS California beskytter mod de skadelige virkninger af miljømæssige aggressorer for at efterlade håret glat og skinnende efter brug. KMS Color Vitality Conditioner er særligt velegnet til farvebehandlet hår.

KMS ColorVitality Blonde Conditioner er en violet balsam, som er udviklet specielt til afbleget lysnet, blondt eller gråt hår. Denne balsam fra KMS California indeholder violette pigmenter, som neutraliserer uønskede gyldne toner, og efterlader håret med en blank, smuk og kold farve. Derudover virker den også fugtgivende, og går ind og reparerer skader på håret.

Volumengivende conditioner til fint hår fra KMS

KMS Add Volume Leave-in Conditioner er en effektiv balsam, der giver op til 40% mere volumen. Denne effektive balsam fra KMS giver vægtløs pleje og fylde, og gør håret lettere at rede ud. Den indeholder Lactic Acid og Malic Acid, som har en genopbyggende effekt på hår, der har brug for lidt ekstra pleje og fylde, polyquaternium-11, der udglatter hårets overflade, samt VP/VA Copolymer, der giver fylde.

Conditioner fra KMS til tørt hår

KMS Moist Repair Leave-in Conditioner er en leave-in conditioner til dig, der har brug for øjeblikkelig udglatning og fugt. Denne balsam fra KMS California tilfører håret intens fugt, hvilket gør det mere medgørligt, og lettere at rede ud. Derudover er den rig på 18-MEA, der går ind og reparerer skadede områder i håret, samt genopbygger hvert enkelt hårstrås overflade. Den indeholder også aloe-vera, som opretholder hårets fugtbalance, samt eliminerer frizz og flyvsk hår.

Conditioner mod krus fra KMS

KMS TameFrizz Conditioner er en balsam, der virker udglattende på hårstråets struktur og tæmmer aktivt uregerligt håret. Denne udglattende balsam fra KMS er beriget med acacia-ekstrakt, der har en udglattende effekt samt pequi-olie, der er rig på A- og E-vitamin, der aktivt bekæmper krus i håret og giver glans og fugt til håret uden at tynge. Den har en behagelig duft og reducerer desuden kruset hår med op til 100%.

Shop conditioner fra KMS hos Hair by Stender

Med vores store udvalg af conditioner fra KMS er trist og kedeligt hår fortid. Uanset hvilken conditioner fra KMS, du gå efter, finder du den hos Hair by Stender. Hvis du bestiller allerede i dag, får du din nye conditioner fra KMS inden for ganske få hverdage. Vi har en leveringstid på kun 1-2 hverdage.

Hvis du er i tvivl om, hvilken conditioner fra KMS, som passer dit hår, er du altid velkommen til at kontakte os. Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er også altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af din nye conditioner fra KMS, ordrestatus eller noget helt tredje. Vi har forresten ofte gode tilbud på conditioner fra KMS. Så det kan betale sig at holde øje med vores webshop.