Viser alle 4 resultater

-42% Januar SALEL'Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Conditioner 200 ml - Balsam

L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Conditioner 200 ml – Balsam

115,00 kr.
-50% Januar SALEL'Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Conditioner 200 ml - Balsam

L’Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Conditioner 200 ml – Balsam

99,00 kr.
-42% Januar SALEL'Oréal Pro Serie Expert Blondifier Conditioner 200 ml - Balsam

L’Oréal Pro Serie Expert Blondifier Conditioner 200 ml – Balsam

115,00 kr.
-37% Januar SALEL'Oréal Pro Serie Expert Vitamino Color Conditioner 200 ml - Balsam

L’Oréal Pro Serie Expert Vitamino Color Conditioner 200 ml – Balsam

125,00 kr.

Alsidig conditioner fra franske L'Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel er en del af franske L’Oréal, som blev grundlagt af franskmanden Eugène Schueller i 1909, efter han i 1907 udviklede en innovativ hårfarve-formel. L’Oréal Professionnel laver hårpleje til alle behov og hårtyper. Franske L’Oréal Professionnel - og ikke mindst deres forskellige conditioner - er kendt for fantastisk kvalitet, ekspertice og elegance.

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af conditioner fra L’Oréal Professionnel og naturligvis til altid gode priser.

Conditioner fra L'Oréal Professionnel til farvet hår

L’Oréal Pro Serie Expert Vitamino Color Conditioner er en farvebeskyttende balsam med en unik formel bestående af resveratrol, som beskytter håret imod udefrakommende påvirkninger. Denne conditioner fra L’Oréal Professionnel indeholder effektive ingredienser, der beskytter og fremhæver din hårfarve. Desuden efterlader denne conditioner dig med et skinnende og blankt hår, der føles blankt og silkeblødt.

Conditioner fra L'Oréal Professionnel til afbleget hår

L’Oréal Serie Expert Blondifier Conditioner er en fantastisk balsam til blond hår, med lysreflekterende og reparerende egenskaber. Denne balsam fra L’Oréal Professionnel er beriget med acaibær ekstrakt, som indeholder polyphenoler, der nærer håret i dybden, og blødgører beskadiget hår. Derudover fremhæver den hårets multidimensionelle glans, der får dit lyse hår til at se strålende, blankt og sundt ud.

Conditioner fra L'Oréal Professionnel, der giver langt hår

L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Conditioner er en balsam udviklet specielt til dig, som drømmer om langt hår. Den har en professionel formel, som er beriget med Filler-A100 og aminosyre. Balsamen fra L’Oréal Professionnel går øjeblikkeligt ind og styrker hårfibrene, og efterlader håret stærkere og meget mere glansfuldt.

Conditioner fra L'Oréal Professionnel til skadet hår

L’Oreal Absolut Repair Lipidium Conditioner er en genopbyggende og plejende balsam specielt udviklet til meget skadet hår. Den genopbyggende balsam fra L’Oreal Professionnel gør håret blødt, og nemt at rede ud, og den nærende formel, som er beriget med lipidium, gør håret mere modstandsdygtigt og skinnende.

Shop conditioner fra L’Oréal Professionnel online hos Hair by Stender

Uanset hvilken conditioner fra L’Oréal Professionnel, du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har den her på shoppen. Der er både conditioner til dig med meget skadet hår og til dig, der gerne vil bevare din hårfarve længere. Der er selvfølgelig også til dig, der har andre behov, da vi har sørget for at tænke på alle.

Er du ikke helt sikker på, hvilken conditioner fra L’Oréal Professionnel, der passer bedst til dit hår, er du velkommen til at kontakte os. Som professionel frisør, har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge de rette conditioner fra L’Oréal Professionnel. Når du har fundet frem til den rette conditioner fra L’Oréal Professionnel, sørger vi for at sende den hjem til dig på ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få et smukt hår.