Viser alle 24 resultater

-15% Maria Nila Coils & Curls Co-Wash 350 ml

Maria Nila Coils & Curls Co-Wash 350 ml

199,75 kr.
-10% Maria Nila True Soft Conditioner 300 ml

Maria Nila True Soft Conditioner 300 ml – Balsam

193,50 kr.
-10% Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml

Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml – Balsam

193,50 kr.
-10% Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner 300 ml

Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner 300 ml – Balsam

211,50 kr.
-10% Maria Nila Pure Volume Conditioner 300 ml

Maria Nila Pure Volume Conditioner 300 ml – Balsam

193,50 kr.
-15% Maria Nila Structure Repair Leave In Cream

Maria Nila Structure Repair Leave In Cream 200 ml – Conditioner

186,15 kr.
-10% Maria Nila True Soft Conditioner

Maria Nila True Soft Conditioner 1000 ml – Conditioner

472,50 kr.
-10% Maria Nila Sheer Silver Conditioner 300 ml

Maria Nila Sheer Silver Conditioner 300 ml – Balsam

193,50 kr.
-10% Maria Nila Luminous Colour Conditioner

Maria Nila Luminous Colour Conditioner 300 ml – Balsam

193,50 kr.
-10% Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner 1000 ml

Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner 1000 ml – Balsam

545,00 kr.
-10% Maria Nila Structure Repair Conditioner

Maria Nila Structure Repair Conditioner 1000 ml – Balsam

472,50 kr.
-10% Maria Nila Luminous Colour Conditioner

Maria Nila Luminous Colour Conditioner 1000 ml – Balsam

485,00 kr.
-21%

Maria Nila Revive Conditioner 300 ml – Balsam

235,00 kr.
-9%

Maria Nila Pure Volume Conditioner 1000 ml – Balsam

479,00 kr.
-9%

Maria Nila Revive Conditioner 900 ml – Balsam

549,00 kr.
-9% Maria Nila Sheer Silver Conditioner

Maria Nila Sheer Silver Conditioner 1000 ml – Balsam

489,00 kr.
-9% Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion

Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion 200 – Conditioner

199,00 kr.

Conditioner fra Maria Nila - et vegansk alternativ

Få et sundt hår uden at skade miljøet eller dyrene med en conditioner fra Maria Nila. Veganske Maria Nila har udelukkende veganske og cruelty-free produkter. Det gælder naturligvis også conditioner fra Maria Nila. Desuden kommer balsam fra Maria Nila i klimakompenseret emballage og er fri for sulfater og parabener. De er produceret i Sverige, og ingredienserne er nøje udvalgt af anerkendte kemikere. Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af conditioner fra Maria Nila - og naturligvis til altid gode priser.

Conditioner fra Maria Nila - vegansk og cruelty-free

Conditioner, også kaldet balsam, tilfører forskellige fedtstoffer til håret for at modvirke shampooens affedtende virkning og den lukker dine hårstrå, så håret ikke bliver skadet. En god conditioner er altså nøglen til sundt hår og for at opnå det bedste resultat, er det vigtigt, at du vælger en balsam fra en hårplejeserie, der er tilpasset netop din hårtype - og kombinere din conditioner med en passende shampoo og hårkur fra samme hårplejeserie.

Derfor skal du altid bruge condtioner fra Maria Nila

Når du vasker håret med shampoo, åbner den det yderste lag af håret, skællaget, for at fjerne snavs og fedt fra håret. Din conditioner fra Maria Nila lukker og forsegler skællaget og giver en glat og skinnende effekt til håret.

For at opnå et ekstra silkeblødt resultat bør du anvende en hårkur efter brug af shampoo og før balsamen. Så har det yderste lag åbnet sig og meget bedre kan opfange de vigtige stoffer fra hårkuren, og håret lukkes igen med afsluttende brug af balsam. Alle conditioner fra Maria Nila er veganske og fri for sulfater og parabener.

Kun vegansk conditioner hos Maria Nila

Maria Nila producerer udelukkende vegansk hårpleje. Alle conditioner fra Maria Nila er hverken testet på dyr eller indeholder animalske ingredienser, men indeholder i stedet plantebaserede ingredienser. For eksempel er der brombærekstrakter i silverbalsamen, granatæbleekstrakt i den volumengivende conditioner og algeekstrakt i den Maria Nila plejende balsam. Disse urte-ingredienser fungerer mindst lige så godt som animalske ingredienser og så undgår dyr at lide overlast.

Leave-in conditioner fra Maria Nila - hvad er det?

Leave-in conditioner der tilfører både fugt og næring til håret. Din leave-in conditioner skal ikke vaskes ud, men blive i håret, hvormed du sparer et par minutter i badet. Din leave-in conditioner fra Maria Nila reparerer og opbygger ødelagt hårstruktur og lukker spaltede spidser. Maria Nilas leave-in conditioner beskytter også håret mod varme, og fungerer som varmebeskyttelse ved føntørring eller ved brug af glattejern. For at få et ekstra silkeblødt resultat, kan du blande din leave-in conditioner med et par dråber hårolie.

Conditioner fra Maria Nilas forskellige hårplejeserier

Conditioner fra Maria Nila fås i forskellige hårplejeserier, hvormed du med garanti kan finde en balsam, der passer til din hårtype, og få det resultat du ønsker. Brug din balsam fra Maria Nila sammen med shampoo og hårkur fra enten samme serie eller kombiner forskellige serier med hinanden. Du kan eksempelvis bruge en shampoo og balsam fra samme serie, men anvende en hårkur fra en anden serie.

Blandt Maria Nilas store udvalg af balsam finder du også anti-inflammatorisk skælbalsam, der både forebygger og behandler hovedbundsproblemer og skæl. Samtidig øger det hårvæksten og modvirker hårtab. Lider du af tørt hår, skal du kaste dig over Maria Nila True Soft Conditioner med arganolie, som modvirker krus, statisk elektricitet og tilføjer glans til håret, samtidig med at den blødgør og styrker hårets struktur.

Hvis du har fladt og livløst hår, anbefales Maria Nila Pure Volume Conditioner. Den indeholder vitamin B5 og giver håret både volumen og elasticitet. For yderligere volumen kan du også påføre en hårspray til håret. Til dig, der har farvet hår, er balsamen fra Luminous Colour-serien fremragende, da den hjælper dig med at bevare hårfarven gennem granatæbleekstrakt og Color Guard Complex. Ønsker du kolde toner i håret, er sølvbalsamen i stedet meget effektiv.

Shop conditioner fra Maria Nila hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af conditioner fra Maria Nila - og naturligvis til altid gode priser. Husk endelig at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du bedst plejer dit hår med conditioner fra Maria Nila.

Vi har arbejdet med hår i over 40 år og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilken conditioner fra Maria Nila, der er den rette for dig.

Bestil din conditioner fra Maria Nila i dag og mærk, hvor stor en forskel, den gør for dit hår. Hvis du bestiller din nye conditioner fra Maria Nila i dag, er den hos dig om få dage. Vi har nemlig en leveringstid på kun en til to hverdage.