Viser et enkelt resultat

Aldrig mere tørt og skadet hår med conditioner fra Olaplex

Døjer du med tørt og beskadiget hår? Olaplex er serien for dig, der måske længe har kæmpet med beskadiget hår, og som gerne vil pleje og genopbygge det. Det fantastiske ved Olaplex er, at det yder førstehjælp til hår, uanset om det er farvet, krøllet eller glat.

Effektiv genopbygning af håret med conditioner fra Olaplex

Conditioner fra Olaplex er et effektivt produkt, der er i stand til at beskytter og fikserer beskadiget hår og spaltede hårspidser ved at forbinde brudte bindinger. Denne balsam fra Olaplex er ekstra fugtgivende og reparerende balsam til alle hårtyper og teksturer. Nr. 5 gør håret let at håndtere, blankt og sundt. Balsamen virker farvebeskyttende, samt styrker håret.

Når du anvender balsam fra Olaplex linker den bro mellem svovlbroer og saltforbindelser i hårstråene, hvormed dit hår styrkes indefra og ud, bliver glansfuldt, samt ser sundt ud og bliver dejligt at rører ved.

Sådan får du mest ud af din conditioner fra Olaplex

Døjer du med skadet og ødelagt hår, skal du begynde reparationsprocessen med shampoo fra Olaplex. Derefter skal du anvende hårkur og afslutte med conditioner fra Olaplex. Vi anbefaler følgende process, hvis du vil have det fulde udbytte af din conditioner fra Olaplex:

  1. Start med at vaske dit hår med shampoo no. 4 fra Olaplex. Hvis du føler det er nødevendigt kan du vaske håret to gang med din shampoo fra Olaplex
  2. Kom derefter Olaplex No. 3 i håret. Denne hårkur fra Olaplex, reparerer håret indefra og ud, samt styrker og beskytter håret mod daglig slitage. Anvend hårkuren fra Olaplex et par gange om ugen.
  3. Afslut din hårplejerutine med Olaplex no. 5, som er en ekstra fugtgivende og reparerende balsam fra Olaplex, der  får dit hår til at se  både glansfuldt og sundere ud. Hver dag.

Shop conditioner fra Olaplex hos Hair by Stender

Med vores conditioner fra Olaplex er det triste og kedelige hår fortid. Med en daglig brug af conditioner fra Olaplex sammen med shampoo og ugentlig brug af hårkur, er det slut med hårpleje, der ikke virker, eller ikke lever op til dine forventninger. For det garanterer vi, at Olaplex gør.

Du kan forvente et farvet hår, der fortsat ser sundt og naturligt ud, krøller der forbliver sunde og spændstige, samt et glat hår, der forbliver glansfuldt. Dette kan du få i løbet af ganske få dage, hvis du allerede bestiller i dag, da vi leverer inden for ganske få hverdage.

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af din conditioner fra Olaplex, din ordrestatus eller noget helt tredje. Vi hjælper dig meget gerne, så du kan komme i gang med professionel behandling af dit hår. Forkæl dig selv med en conditioner fra Olaplex og mærk glæden ved et sundt hår.