Viser alle 13 resultater

-39% Redken Extreme Length Conditioner 250 ml - Balsam

Redken Extreme Length Conditioner 300 ml – Balsam

145,00 kr.
-39% Redken Volume Injection Conditioner 300 ml - Balsam

Redken Volume Injection Conditioner 300 ml – Balsam

129,00 kr.
-28% Redken All Soft Mega Curls Conditioner 300 ml - Balsam

Redken All Soft Mega Curls Conditioner 300 ml – Balsam

171,00 kr.
-37% Redken All Soft Conditioner 250 ml - Balsam

Redken All Soft Conditioner 250 ml – Balsam

135,00 kr.
-33%

Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner 300 ml – Balsam

165,00 kr.
-34% Redken Amino Mint Shampoo

Redken Amino Mint Shampoo 300 ml – hårshampoo

128,00 kr.
-36% Redken Extreme Conditioner 300 ml - Balsam

Redken Extreme Conditioner 300 ml – Balsam

134,00 kr.
-40% Redken Color Extend Brownlights Conditioner 250 ml - Balsam

Redken Color Extend Brownlights Conditioner 250 ml – Balsam

143,00 kr.
-39% Redken Frizz Dismiss Conditioner 300 ml - Balsam

Redken Frizz Dismiss Conditioner 300 ml – Balsam

125,00 kr.
-29% Redken All Soft Mega Curl Hydramelt Nourishing Leave-In Treatment 150 ml

Redken All Soft Mega Curl Hydramelt Nourishing Leave-In Treatment 150 ml

199,00 kr.
-36% Redken Color Extend Magnetics Conditioner 250 ml - Balsam

Redken Color Extend Magnetics Conditioner 300 ml – Balsam

137,00 kr.
-44% Redken Blondage High Bright Conditioner

Redken Blondage High Bright Conditioner 300 ml – Balsam

138,00 kr.
-21% Redken Color Extend Blondage Conditioner 500 ml - Balsam

Redken Color Extend Blondage Conditioner 300 ml – Balsam

189,00 kr.

Velplejet hår starter med en conditioner fra Redken

Hos Hair by Stender vil vi gerne give vores kunder det bedste. Det får du med en conditioner fra amerikanske Redken. Med en conditioner fra Redken, får du effektiv og intens pleje uanset, hvilke behov dit hår har for omsorg og pleje.

Vi er selv vilde med conditioner fra Redken, fordi kvaliteten er høj, og mærkets conditioner giver den pleje af håret, som dit hår behøver. Vi kan derfor garantere, at du får stor glæde af din nye Redken balsam. Redken har et stort udvalg af conditioner, og du finder dem alle hos Hair by Stender til altid gode priser. Nedenfor har vi samlet de mest populære shampooer fra Redken.

Smukke krøller med conditioner fra Redken

Redken Curvaceous Conditioner er en specielt fremstillet balsam til alle typer krøllet hår. Den kan bruges både som almindelig balsam, hvor den skal skylles ud, eller som leave-in balsam, som giver ekstra kontrol, definition og medgørlige krøller. Balsamen fra Redken nærer og definerer bølget hår, krøller og snoede hårlokker og gør håret let at rede ud og tæmme. Lad balsamen sidde i for ekstra kontrol eller skyl ud for daglig dosis fugt og glans.

Conditioner fra Redken til tørt hår

Tørt hår kræver ekstra pleje for at få sin glans tilbage. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en shampoo til tørt hår, hvis du vil komme dit tørre hår til livs. Redken har skabt to conditioner til tørt hår. Den ene balsam til tørt hår fra Redken er til fint hår. Den anden conditioner til tørt hår fra Redken er til kraftigt hår.

Redken All Soft Conditioner er en plejende balsam indeholdende argan-olie og Omega-6 fedtsyre, der giver en intens styrkende blødhed og strålende glans. Derudover indeholder denne balsam fra Redken også et protein-kompleks, der tilfører håret proteiner, så skader på hårstråene genopbygges, samtidig med at håret bliver mere modstandsdygtig. Denne effektive balsam fra Redken tilfører håret en intens blødhed, så håret efterlades silkeblødt, mere medgørligt, smidigt og glansfuldt.

Redken All Soft Mega Conditioner er en intens fugtgivende balsam, specielt udviklet til et meget tørt og kraftigt hår. Denne balsam fra Redken glatter håret ud, jævner og tilfører den ultimative næring for at blødgøre meget tørt hår. Håret bliver silkeblødt imens RCT Protein Complex™ tilføjer pleje og næring fra rod til spids. Med sit unikke indhold af aloe vera gelé, figenkaktus ekstrakt og superfood-blandingen sacha inchi, er du sikret intens fugt og blødhed.

Conditioner fra Redken til fint hår

Fint hår mangler ofte volumen, derfor har Redken skabt Redken Volume Injection Conditioner, som er en balsam specielt til fint hår, der har brug for mere volumen. Den volumengivende conditioner fra Redken til fint hår renser og polerer håret, samtidig med at den effektive shampoo fra Redken giver hårrødderne masser af fylde. Denne volumengivende shampoo til fint hår indeholder en blanding af filloxane og blødgørende silikonepolymerer, som giver en silkeglat finish med løft og volumen.

Conditioner fra Redken til farvet hår

Farvet hår er ikke bare farvet hår. Derfor har Redken udviklet flere forskellige conditioner til farvet hår, så du finder den conditioner, der passer til dit brunette hår, dit blondt hår, dit grå hår og din helfarve, som arter sig præcist som den skal.

Redken Color Extend Blondage Conditioner er en farvebevarende balsam til blondt hår. Balsamen indeholder violette pigmenter, der har en farvekorrigerende effekt på blondt og lyst farvet hår. Med det høje indhold af lilla pigmenter reduceres gullige toner, så det blonde hår fremstår mere lyst, klart og stærkt. En plejende og nærende balsam, der efterlader et silkeblødt hår. Balsamen virker udglattende, styrkende og fugtgivende og giver håndterbart og glansfuldt hår. Med en formel der indeholder Ultra Violet Pigment og Triple Acid Protein Complex, der skaber en lysere, stærkere blond.

Redken Blondage High Bright Conditioner er den perfekte balsam til dig, der er træt af at miste lysheden i dit blonde hår i ugerne mellem salonbesøg. Blondage High Bright Conditioner fra Redken er sidste trin i High Bright-serien, som er et hårplejesystem til blondt hår. Hemmeligheden bag serien er indholdet af C-vitamin og Redkens Brightening Care Complex, som lysner og løfter lysstyrken af den blonde farve eller highlights ved at fjerne urenheder, samt ophobninger, der gør blondt hår mørkt og mat.

Redken Blondage High Bright Conditioner adskiller sig fra almindelig silver-conditioner, fordi den ikke indeholder lilla pigmenter, som neutraliserer de orange eller gule toner. På den måde undgår du også et lilla skær, og du får samtidig et silkeblødt hår med en smuk lys finish.

Redken Color Extend Brownlights Conditioner er en pigmenteret, neutraliserende balsam, der modvirke uønskede gule og orange undertoner i et farvebehandlet eller naturligt brunt hår. Denne conditioner fra Redken indeholder en ny formel med progressiv farveteknologi, der hjælper med at forlænge kølige toner ved at give den perfekte balance mellem blåt og rødt pigment. Det anbefales at du benytte balsammen fra Redken efter behov, indtil det ønskede kølige resultat er opnået. Når den ønskede tone er opnået, skal Brownlights kun bruges til vedligeholdelse. Brug som et komplet system med Color Extend Brownlights shampoo.

Redken Color Extend Graydiant Conditioner er en balsam fra Redken til brug i et gråt eller sølvfarvet hår. Den unikke formel indeholder skræddersyede pigmenter, der giver en lysende sølvpigmentering, og efterlader håret med en smukkere og klarere sølvtone. Balsammen er spækket med aminosyrer, som fugter og nærer håret, så det altid fremstår silkeblødt og velplejet. Det anbefales at bruge Redken Color Extend Graydiant Shampoo først, og derefter Redken Color Extend Graydiant Conditioner for optimal effekt.

Shop din nye conditioner fra Redken hos Hair by Stender

Håret er en stor del af vores udseende, og derfor skal du selvfølgelig også være tilfreds med det. Det har du alle muligheder for med vores store udvalg af conditioner fra Redken, som tilgodeser alle hårtyper og udfordringer. Det er derfor slut med trist og kedeligt hår, et hår uden volumen eller en hårfarve, der hurtigt falmer. For vi har den conditioner fra Redken, der skal til for at løse dine udfordringer.

Husk endeligt at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke conditioner fra Redken, der er den rette for dig. Bestil din Redken conditioner i dag og mærk, hvor stor en forskel, det gør for dit hår. Leveringstid kun 1 til 2 dage.