Viser alle 8 resultater

-10% Januar SALEShu Uemura Urban Moisture Hydro-Nourishing Conditioner 250 ml - Balsam

Shu Uemura Urban Moisture Hydro-Nourishing Conditioner 250 ml – Balsam

337,00 kr.
-15% Januar SALEShu Uemura Ultimate Reset Conditioner 250 ml - Balsam

Shu Uemura Ultimate Reset Conditioner 250 ml – Balsam

352,75 kr.
-15% Januar SALEShu Uemura Silk Bloom Conditioner 250 ml - Balsam

Shu Uemura Silk Bloom Conditioner 250 ml – Balsam

318,75 kr.
-12% Januar SALEShu Uemura Izumi Tonic Conditioner 300 ml

Shu Uemura Izumi Tonic Conditioner 300 ml

404,00 kr.
-10% Januar SALEShu Uemura Color Lustre Brilliant Glaze Conditioner 250 ml - Balsam

Shu Uemura Color Lustre Brilliant Glaze Conditioner 250 ml – Balsam

337,50 kr.
-12% Januar SALEShu Uemura Restage Muroto Conditioner 250 ml - Balsam

Shu Uemura Restage Muroto Conditioner 250 ml – Balsam

330,00 kr.
-12% Shu Uemura Yubi Blonde Full Replenishing Conditioner 250 ml - Balsam

Shu Uemura Yubi Blonde Full Replenishing Conditioner 250 ml – Balsam

330,00 kr.
-16% Januar SALE

Shu Uemura Ashita Supreme Intense Revitalization Conditioner 250 ml

386,40 kr.

Conditioner fra Shu Uemura - japansk luksus hårpleje

Shu Uemura Art of Hair er indbegrebet af japansk luksus, og hvert enkelt hårpleje- og stylingprodukt kombinerer på fineste vis traditionelle og moderne skønhedsritualer. Shu Uemura Art of Hair er indbegrebet af japansk luksus, og hvert enkelt hårpleje- og stylingprodukt er en del af et velovervejet traditionelt og moderne skønhedsritual. Ingredienserne er omhyggeligt udvalgt og raffineret ved hjælp af nyskabende teknologi. I både hårpleje- og stylingprodukterne fra Shu Uemura Art of Hair finder du eksempelvis effektive, plejende og velduftende ingredienser som musk, rosenolie, teolie og arganolie. Det er naturligvis også tilfældet for det store udvalg af shampoo fra Shu Uemura, som du finder hos Hair by Stender. Nedenfor har vi samlet de mest populære conditioner fra Shu Uemura.

Find selv din nye conditioner fra Shu Uemura eller lad os hjælpe dig med at finde den conditioner fra Shu Uemura, som passer dig og dit hår. Vi har mange års erfaring fra frisørbranchen, og kan let hjælpe dig med at finde den conditioner fra Shu Uemura, som vil efterlade dig med smukt hår.

Bevar din hårfarve længere med conditioner fra Shu Uemura

Shu Uemura Color Lustre Brilliant Glaze Conditioner er en effektiv balsam fra det eksklusive japanske mærke, Shu Uemura, der plejer håret samtidig med at den beskytter hårfarven. Shu Uemura Color Lustre Brilliant Glaze Conditioner er beriget med musk, rosenolie og udtræk af gojibær. Det farvede hår næres intenst, beskyttes og føles blødt og glansfuldt efter brug af denne fantastiske balsam fra Shu Uemura.

Pas på dit afbleget, lyse hår med conditioner fra Shu Uemura

Shu Uemura Yubi Blonde Full Replenishing Conditioner er en plejende balsam fra japanske Shu Uemura til afbleget, blondt hår med striber, der har brug for ekstra pleje. Shu Uemura Yubi Blonde Full Replenishing Conditioner er beriget med ekstrakt fra hvid pæon, der plejer håret intensivt fra rødder til spidser. Denne balsam fra Shu Uemura giver næring og glatter håret, og efterlader håret med glød og en overdådig touch uden røde og gule undertoner.

Conditioner fra Shu Uemura til pleje af sart hovedbund

Shu Uemura Ashita Supreme Intense Revitalization Conditioner er en plejende balsam beriget med Ashitaba-ekstrakt, der styrker, fugter, udglatter og blødgør håret, når den påføres efter Ashita Supreme shampoo. Denne effektive balsam fra Shu Uemura beskytter håret mod skader og krus. Håret gennemfugtes, bliver blødt, glat og får masser af glans.

Giv dit hår masser af volumen med conditioner fra Shu Uemura

Shu Uemura Restage Muroto Conditioner er en let balsam til fint hår fra japanske Shu Uemura. Denne unikke balsam fra Shu Uemura er specielt udviklet til at give volumen til fladt hår, og formlen, der har en lækker oceanisk duft, giver pleje og smidighed til håret og gør det nemmere at rede ud uden at tynge håret. Shu Uemura Restage Muroto Conditioner's helt unikke formel er beriget med Deepsea Water, en ingrediens udvundet fra Stillehavsranden langs Japans kyst, der er ren og rig på mineraler.

Conditioner fra Shu Uemura til svækket hår

Shu Uemura Silk Bloom Conditioner er en effektiv og reparerende conditioner til svækket hår fra japanske Shu Uemura. Shu Uemura Silk Bloom Conditioner plejer og reparerer intensivt håret og hårfiberne. Denne unikke conditioner fra Shu Uemura indeholder arganolie, der reparerer hårfibernes struktur og gør håret tykt og silkeblødt at røre ved.

Få styr på dit skadede hår med conditioner fra Shu Uemura

Shu Uemura Ultimate Reset Conditioner er en ekstremt genopbyggende balsam til meget beskadiget hår, som er blevet skadet af lysning, farve, permanent eller glatning. Denne genopbyggende balsam fra japanske Shu Uemura er beriget med ris-ekstrakt fra Japan, der er kendt for sine beskyttende egenskaber. Shu Uemura Ultimate Reset Conditioner genopbygger hårfiberne og beskytter håret imod brud. Denne unikke balsam fornyer og forskønner håret, så det føles blødere, stærkere, mere håndterbart og skinner i al sin naturlige skønhed.

Conditioner fra Shu Uemura til tørt hår

Shu Uemura Urban Moisture Conditioner er en skøn plejende balsam til tørt hår. Balsamen fra japanske Shu Uemura er specielt egnet til tørt hår som har været udsat for ekstreme urbane faktorer. Den er beriget med ekstrakter af moringa og rød alge, som tilfører pleje og giver glans til hår, som er følsomt overfor et storbymiljø. Shu Uemura Urban Moisture Conditioner få håret til at føles blødere og plejet.

Shop din nye conditioner fra Shu Uemura hos Hair by Stender

Håret er en stor del af vores udseende, og derfor skal du selvfølgelig også være tilfreds med det. Det har du alle muligheder for med vores store udvalg af conditioner fra Shu Uemura, som tilgodeser alle hårtyper og udfordringer. Det er derfor slut med trist og kedeligt hår, et hår uden volumen eller en hårfarve, der hurtigt falmer. For vi har balsamen fra Shu Uemura, der skal til for at løse dine udfordringer.

Husk endeligt at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl. Vi arbejder dagligt med hår og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke conditioner fra Shu Uemura, der er den rette for dig. Bestil din Shu Uemura conditioner i dag og mærk, hvor stor en forskel, den vil gøre for dit hår.