Viser alle 3 resultater

-20% Januar SALEweDo Professional Moisture & Shine Conditioner 250 ml - Balsam

weDo Professional Moisture & Shine Conditioner 250 ml – Balsam

173,00 kr.
-20% Januar SALEweDo Professional Light & Soft Conditioner 250 ml - Balsam

weDo Professional Light & Soft Conditioner 250 ml – Balsam

159,96 kr.
-20% Januar SALEweDo Professional Rich & Repair Conditioner 250 ml - balsam

weDo Professional Rich & Repair Conditioner 250 ml – Balsam

173,00 kr.

Conditioner fra weDo Professional - et økologisk og vegansk alternativ

Få et sundt hår uden at skade miljøet eller dyrene med en conditioner fra weDo Professional. Veganske og økologiske weDo Professional har nemlig udelukkende vegansk og økologisk hårpleje. Det gælder naturligvis også conditioner fra weDo Professional. Desuden kommer conditioner fra weDo Professional i klimakompenseret emballage og er fri for sulfater og parabener. Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af conditioner fra weDo Professional - og naturligvis til altid gode priser.

Conditioner fra weDo Professional

Conditioner, også kaldet balsam, tilfører forskellige fedtstoffer til håret for at modvirke shampooens affedtende virkning og den lukker dine hårstrå, så håret ikke bliver skadet. En god conditioner er altså nøglen til sundt hår og for at opnå det bedste resultat, er det vigtigt, at du vælger en balsam fra en hårplejeserie, der er tilpasset netop din hårtype - og kombinerer din conditioner med en passende shampoo og hårkur fra samme hårplejeserie. Lad os finde den conditioner fra weDo Professional, som passer til dit hår.

Derfor skal du bruge condtioner fra weDo Professional

Når du vasker håret med shampoo, åbner den det yderste lag af håret, skællaget, for at fjerne snavs og fedt fra håret. Din conditioner fra weDo Professional lukker og forsegler skællaget og giver en glat og skinnende effekt til håret.

For at opnå et ekstra silkeblødt resultat bør du anvende en hårkur efter brug af shampoo og før balsamen. Så har det yderste lag åbnet sig og kan meget bedre opfange de vigtige stoffer fra hårkuren, og håret lukkes igen med afsluttende brug af balsam.

Conditioner fra weDo Professionals forskellige hårplejeserier

Conditioner fra weDo Professional fås i forskellige hårplejeserier, hvormed du med garanti kan finde en balsam, der passer til din hårtype, og få det resultat du ønsker. Brug din balsam fra weDo Professional sammen med shampoo og hårkur fra enten samme serie eller kombiner forskellige serier med hinanden. Du kan eksempelvis bruge en shampoo og balsam fra samme serie, men anvende en hårkur fra en anden serie.

Conditioner fra weDo Professional til skadet hår

weDo Professional Moisture & Shine Conditioner er en vegansk balsam, som er specielt udviklet til normalt eller skadet hår. Med sit naturlige indhold af rooibos-ekstrakt og murumuru-smør opretholder weDo Professional Moisture & Shine Conditioner også farveglansen. Den effektive veganske balsam filtrer straks håret ud og efterlader det skinnende og silkeblødt.

weDo Professional Moisture & Shine Conditioner er ikke testet på dyr og balsamen indeholder ikke silikone eller kunstige farvestoffer. weDo Professional Moisture & Shine Conditioner er udviklet i samarbejde med professionelle hårplejelaboranter og frisører for at opnå en effektiv formel bestående af et minimum af ingredienser, som leverer professionelle resultater.

Conditioner fra weDo Professional til fint hår

weDo Professional Light & Soft Conditioner er en let, fugtgivende vegansk og økologisk balsam til fint hår, men den kan også bruges til farvet hår. weDo Professional Light & Soft Conditioner er især effektiv i tørt, sammenfiltret og stift hår, da den effektive veganske balsam gør håret blødt og let at rede ud uden at tynge det ned. Udover at være vegansk indeholde denne effektive balsam fra weDo Light & Soft-serien naturligt aktivt bambusvand, som plejer i dybden. Denne balsam fra Light & Soft er dermatologisk testet, den er ikke testet på dyr og den indeholder ikke silikone eller kunstige farvestoffer. Den kommer i en 100% genanvendelig plastiktube. weDo Professional Light & Soft Conditioner er lavet af ingredienser med 95% naturlig oprindelse. Den kommer i 50% genanvendelig plastiktube, som er 100% genanvendelig.

Conditioner fra weDo Professional til kraftigt hår

weDo Professional Rich & Repair Conditioner er en super rig balsam, som er specielt udviklet til kraftigt, kruset eller meget skadet hår. Den har en simpel og yderst effektiv formel med økologisk certificeret kassavarod, som hjælper med at beskytte håret mod at knække og lide yderligere skade. Denne silikonefri balsam går ligeledes ind og modvirker filtret hår, så det er er let at rede ud. Håret efterlades mere glat, dejligt medgørligt og krusfrit, med en herlig, mild duft.

weDo Professional Rich & Repair Conditioner er udviklet i samarbejde med eksperter fra professionelle hårplejelaboratorier og frisører for at opnå en effektiv formel bestående af et minimum af ingredienser, som leverer professionelle resultater. Denne balsam er lavet af ingredienser med 94 % naturlig oprindelse, og indeholder hverken silikone og kunstige farvestoffer.

Shop conditioner fra weDo Professional hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af conditioner fra weDo Professional - og naturligvis til altid gode priser. Husk endelig at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du bedst plejer dit hår med conditioner fra weDo Professional.

Vi har arbejdet med hår i over 40 år og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilken conditioner fra weDo Professional, der er den rette for dig.

Bestil din conditioner fra weDo Professional i dag og mærk, hvor stor en forskel, den gør for dit hår. Hvis du bestiller din nye conditioner fra weDo Professional i dag, er den hos dig om få dage. Vi har nemlig en leveringstid på kun en til to hverdage.