Viser alle 18 resultater

-26% Kérastase Blond Absolu Cicaflash 250 ml - Balsam

Kérastase Blond Absolu Cicaflash 250 ml – Balsam

259,00 kr.
-10% Shu Uemura Color Lustre Brilliant Glaze Conditioner 250 ml - Balsam

Shu Uemura Color Lustre Brilliant Glaze Conditioner 250 ml – Balsam

337,50 kr.
-30% Laksefarvet falske med Kérastase Fondant Cica Chroma

Kérastase Fondant Cica Chroma 200 ml

228,00 kr.
-10% Maria Nila Sheer Silver Conditioner 300 ml

Maria Nila Sheer Silver Conditioner 300 ml – Balsam

193,50 kr.
-10% Maria Nila Luminous Colour Conditioner

Maria Nila Luminous Colour Conditioner 300 ml – Balsam

193,50 kr.
-40% Redken Color Extend Brownlights Conditioner 250 ml - Balsam

Redken Color Extend Brownlights Conditioner 250 ml – Balsam

143,00 kr.
-10% Maria Nila Luminous Colour Conditioner

Maria Nila Luminous Colour Conditioner 1000 ml – Balsam

485,00 kr.
-30% KMS ColorVitality Conditioner 250 ml - Balsam

KMS ColorVitality Conditioner 250 ml – Balsam

144,00 kr.
-25% Balmain Hair Couture Couleurs Couture Conditioner 300 ml - Balsam

Balmain Hair Couture Couleurs Couture Conditioner 300 ml

274,00 kr.
-44% Redken Blondage High Bright Conditioner

Redken Blondage High Bright Conditioner 300 ml – Balsam

138,00 kr.
-30% KMS ColorVitality Blonde Conditioner 250 ml - Balsam

KMS ColorVitality Blonde Conditioner 250 ml – Balsam

144,00 kr.
-9% Maria Nila Sheer Silver Conditioner

Maria Nila Sheer Silver Conditioner 1000 ml – Balsam

489,00 kr.
-9% Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion

Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion 200 – Conditioner

199,00 kr.
-42% L'Oréal Pro Serie Expert Blondifier Conditioner 200 ml - Balsam

L’Oréal Pro Serie Expert Blondifier Conditioner 200 ml – Balsam

115,00 kr.
-37% L'Oréal Pro Serie Expert Vitamino Color Conditioner 200 ml - Balsam

L’Oréal Pro Serie Expert Vitamino Color Conditioner 200 ml – Balsam

125,00 kr.
-21% Redken Color Extend Blondage Conditioner 500 ml - Balsam

Redken Color Extend Blondage Conditioner 300 ml – Balsam

189,00 kr.

Vink farvel til kedelige lokker med conditioner til farvet hår

Hvis du ikke er stor tilhænger af kommunefarvede lokker eller gråt hår, kan du let forvandle dit look med farvet hår. Hvis du vil bevare dit farvede hår i længere tid, skal du anvende en condtioner til farvet hår. På Hair by Stender finder du et stort udvalg af conditioner til farvet hår. Nedenfor kan du læse mere om vores absolutte favoritter.

Conditioner til farvet hår - all round pleje

Shu Uemura Color Lustre Brilliant Glaze Conditioner er en effektiv balsam fra det eksklusive japanske mærke, Shu Uemura, der plejer håret samtidig med at den beskytter hårfarven. Shu Uemura Color Lustre Brilliant Glaze Conditioner er beriget med musk, rosenolie og udtræk af gojibær. Det farvede hår næres intenst, beskyttes og føles blødt og glansfuldt efter brug af denne fantastiske balsam fra Shu Uemura.

Conditioner til farvet hår

R+Co Gemstone Conditioner vil medvirke til at bevare og forlænge levetiden af din farve. Perfekt til dig, der farver håret, og gerne vil bevare en intens hårfarve i længere tid. Gemstone Conditioner fra R+Co er ikke kun velegnet til dem med farvet hår. Denne balsam fra R+Co fungerer også for naturlige blondiner, brunetter og rødhårede. Efter hårvask kommer du R+C0 Gemstone Conditioner i håret. Skyl håret. Anvender du R+Co Gemstone High Shine Glossing Treatment, skal du først anvende hårkuren og derefter komme R+C0 Gemstone Conditioner i håret.

Conditioner til afbleget blond hår

Der er ikke mange ægte blondiner tilbage, men hvad betyder det, når du med en lille smule farve kan opnå et smukt blond hår? Den lyse hårpragt kræver dog pleje, så lokkerne forbliver lyse og ikke får et gult eller rødligt skær.

KMS ColorVitality Blonde Conditioner er en violet balsam,  som er udviklet specielt til lysnet, blondt eller gråt hår. Denne balsam fra KMS California indeholder violette pigmenter, som neutraliserer uønskede gyldne toner, og efterlader håret med en blank, smuk og kold farve. Derudover virker den også fugtgivende, og går ind og reparerer skader på håret.

R+Co Sunset Blvd Daily Blonde Conditioner fra prisvindende R+Co er en mild conditioner til farvet hår, der gør blondt hår lysere og giver gråt hår en fantastisk sølvglans uden gule toner. Anvend efter brug af R+Co Sunset Blvd Daily Blonde Shampoo for at få den fulde effekt.

Conditioner til farvet eller naturligt gråt hår

For år tilbage var gråt hår et absolut no go. Sådan er det heldigvis ikke længere. Gråt hår er in. Og det forstår vi godt. Gråt hår er smukt og giver dig et karakteristisk udtryk. Hvis du ikke fra naturens side er udstyret med et smukt gråt hår eller endnu ikke er blevet gammel nok til at være blevet gråhåret, så er farvning den eneste udvej.

Når du har fået farvet håret gråt, skal du huske at passe godt på håret. Redken Color Extend Graydiant Conditioner er en balsam til brug i et gråt eller sølvfarvet hår. Den unikke formel indeholder skræddersyede pigmenter, der giver en lysende sølvpigmentering, og efterlader håret med en smukkere og klarere sølvtone. Balsammen er spækket med aminosyrer som fugter og nærer håret, så det altid fremstår silkeblødt og velplejet.

Det anbefales at bruge Redken Color Extend Graydiant Shampoo først, og derefter Redken Color Extend Graydiant Conditioner for optimal effekt.

Shop din nye shampoo til farvet hår hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af conditioner til farvet hår - og naturligvis til altid gode priser. Husk endeligt at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du bedst plejer dit farvede hår med conditioner til farvet hår. Vi har arbejdet med hår i over 40 år og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilken conditioner til farvet hår, der er den rette for dig.

Bestil din conditioner til farvet hår i dag og mærk, hvor stor en forskel, den gør for dit farvede hår. Hvis du bestiller din nye conditioner til farvet hår i dag, er den hos dig om få dage. Vi har nemlig en leveringstid på kun 1 til 2 hverdage.