Viser alle 18 resultater

-30% Kérastase Genesis Fondant Renforcateur 200 ml - Balsam

Kérastase Genesis Fondant Renforcateur 200 ml – Balsam

235,00 kr.
-39% Redken Volume Injection Conditioner 300 ml - Balsam

Redken Volume Injection Conditioner 300 ml – Balsam

129,00 kr.
-12% Shu Uemura Izumi Tonic Conditioner 300 ml

Shu Uemura Izumi Tonic Conditioner 300 ml

404,00 kr.
-10% Maria Nila Pure Volume Conditioner 300 ml

Maria Nila Pure Volume Conditioner 300 ml – Balsam

193,50 kr.
-33% KMS Add Volume Leave-in Conditioner 150 ml - Balsam

KMS Add Volume Leave-in Conditioner 150 ml – Balsam

139,00 kr.
-25% Balmain Hair Couture Leave-In Conditioning Spray 200 ml

Balmain Hair Couture Leave-In Conditioning Spray 200 ml

255,00 kr.
-9%

Maria Nila Pure Volume Conditioner 1000 ml – Balsam

479,00 kr.
-25% Nioxin Loyalty Kit System 1 - Natural Hair

Nioxin Loyalty Kit System 1 – Natural Hair

438,00 kr.
-22% Balmain Hair Couture Homme Conditioner

Balmain Hair Couture Homme Bodyfying Conditioner 250 ml

350,00 kr.
-25% Nioxin Trial Kit System 5 - Chemically Treated Hair

Nioxin Trial Kit System 5 – Chemically Treated Hair

276,75 kr.
-25% Nioxin Trial Kit System 6 - Chemically Treated Hair

Nioxin Trial Kit System 6 – Chemically Treated Hair

276,75 kr.
-25% Nioxin Trial Kit System 3 - Colored Hair

Nioxin Trial Kit System 3 – Colored Hair

276,75 kr.
-25% Nioxin Loyalty Kit System 3 - Colored Hair

Nioxin Loyalty Kit System 3 – Colored Hair

439,00 kr.
-25% Nioxin Loyalty Kit System 6 - Chemically Treated Hair

Nioxin Loyalty Kit System 6 – Chemically Treated Hair

439,00 kr.
-25% Nioxin Loyalty Kit System 2 - Natural Hair

Nioxin Loyalty Kit System 2 – Natural Hair

437,25 kr.
-25% Nioxin Trial Kit System 1 - Natural Hair

Nioxin Trial Kit System 1 – Natural Hair

276,75 kr.

Den rigtige conditioner til fint hår der ikke får håret til at klaske

Når du står i badet, skal du ikke blot kaste conditioner i håret. For at undgå at håret klasker, skal du anvende den conditioner, som giver dig fylde og volumen. Hos Hair by Stender finder du et bredt udvalg af conditioner til fint hår, som alle har til formål at give håret mere fylde og volumen. Flere af vores conditioner til fint hår, fra kendte brands, giver ikke kun følelsen af mere fylde. De reducerer også hårtab og knækkede hårstrå, hvilket ikke kun giver følelsen af mere hår, men rent faktisk giver dig mere hår og dermed volumen.

Vegansk conditioner til fint hår

Maria Nila Pure Volume Conditioner er en udglattende balsam til fint og tyndt hår. Den tilfører fugt og blødgør uden at tynge håret. Den udglattende balsam fra svenske Maria Nila indholder B5-vitamin, som giver masser af volumen, spændstighed og lang holdbarhed. Foruden B5-vitamin indeholder den også Colour Guard Complex, som er med til at reducere farvetab i forbindelse med hårvask og varmestyling. Derudover beskytter den håret mod UV-stråler og frie radikaler.

40% mere volumen med conditioner til fint hår

KMS Add Volume Leave-in Conditioner er en effektiv balsam, der giver op til 40% mere volumen. Denne effektive balsam fra KMS giver vægtløs pleje og fylde, og gør håret lettere at rede ud. Den indeholder Lactic Acid og Malic Acid, som har en genopbyggende effekt på hår, der har brug for lidt ekstra pleje og fylde, polyquaternium-11 der udglatter hårets overflade, samt  VP/VA Copolymer der giver fylde.

Højteknologi til fint hår med conditioner til fint hår

Nioxin System 1 indeholder shampoo og balsam til fint hår. Både shampoo og balsam har fortykkende effekt på håret, samtidig med at hår og hovedbund renses, forbedres og opfriskes. Både shampoo og balsam er beriget med smoothplex teknologi, der reducerer hårtab og knækkede hårstrå, styrker modstandskraften så skællaget holdes i balance, samt efterlader håret mere blødt og fyldigt.

Conditioner til fint hår, der har tendens til at knække

Udover conditioner til fint hår, har Hair by Stender også conditioner til fint hår, der har tendens til at knække og falde af. Kérastase Genesis Fondant Renforcateur er en styrkende conditioner, der har til formål at styrke et svækket hår, som har tendens til at knække og falde af. Denne conditioner fra Kérastase har en cremet formel indeholdende en kombination af ingefærrod og naturlige celler fra edelweiss, som øjeblikkeligt styrker og blødgør hårfibrene, så håret bliver mere modstandsdygtigt. Håret får en glattere overflade, hvilket gør det meget mere medgørligt, samtidig med at det både synes og føles mere velplejet. Med denne conditioner fra Kérastase øges hårets naturlige modstandsevne, så du undgår at håret knækker og falder af.

Shop din conditioner til fint hår hos Hair by Stender

Uanset hvilken conditioner til fint hår du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har den her på vores webshop. Vi har conditioner til fint hår, der ønsker mere fylde og volumen og til fint hår, der har tendens til knække og falde af. Vi har naturligvis også conditioner til fint hår, der er vegansk og uden parabener.

Er du ikke helt sikker på, hvilken conditioner til fint hår, der passer bedst til dit hårs behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette conditioner til dit fine hår. Når du har fundet frem til den rette conditioner, sørger vi for at sende din nye conditioner til fint hår hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få den pleje dit hår har brug for.