Viser alle 4 resultater

Biodynamisk og økologisk conditioner fra Oway til alle hårtyper

Der er ikke mangel på conditioner, men der er ikke mange conditioner, som er både biodynamiske og økologiske. Det er alle conditioner fra Oway imidlertid. Oway står for Organic Way, som referer til den sunde og bæredygtige tilgang denne familiedrevne, italienske hud- og hårpleje virksomhed, der blandt andet er kendt for sine effektive og plejende balsamer, står for.

Oway anvender, som den første hud- og hårpleje virksomhed, æteriske olier, hydro blade og rene mikroniserede, biodynamiske planter, som er dyrket på Oways egen biodynamiske gård, Ortofficina. Oway har et stort udvalg af conditioner, og dem finder du hos Hair by Stender til altid gode priser.

Aldrig mere tørt hår med conditioner  fra Oway

Oway Moisturizing No-Rinse Conditioner er en biodynamisk leave-in balsam til ekstra tørt, tykt og kruset hår. Den tilfører intens fugt og pleje til dit hår, så det efterlades silkeblødt og glansfuldt med et krusfrit finish. Denne leave-in balsam fra Oway er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk hasselnød og økologisk honning, der tilfører næring til håret, så det bliver silkeblødt, medgørligt og nemt at rede ud. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Desuden kommer den i en 100% genanvendelig glasflaske.

Aldrig mere krus med conditioner fra Oway

Hvis du er træt af kruset hår, er hjælpen nær. Oway Smoothing Conditioner er en biodynamisk balsam, der udglatter krus og flyvske småhår. Den er perfekt til at skabe et kontrolleret og velplejet look uden krus. Denne balsam fra Oway er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Biodynamisk kommen og økologisk rose nærer dit hår i dybden, så frizz effektivt elimineres. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske.

Conditioner fra Oway til alle hårtyper

Oway Frequent use conditioner er en biodynamisk balsam, der, i samspil med Oway Frequent Use Hair & Scalp Shampoo, kan anvendes hver eneste dag. Den tilfører fugt og pleje til håret, uden at tynge håret ned. Håret får en naturlig sund fugtbalance. Denne effektive balsam fra Oway er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk citron og økologisk hvid te, der nærer dit hår i dybden, uden at det mister sin naturlige fylde. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve og parabener, og den kommer i en 100% genanvendelig glasflaske.

Shop din nye Oway conditioner hos Hair by Stender

Uanset hvilken conditioner fra Oway du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har den på vores webshop. Der er både conditioner til dig med kruset og uregerligt hår, til dig med tørt og glansløst hår og til dig, der gerne vil have en conditioner til hverdagsbrug. Vi har conditioner fra Oway til alt slags hår - også til dit hår.

Er du ikke helt sikker på, hvilken conditioner fra Oway, der passer bedst til dit hårs behov, er du altid velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette conditioner fra Oway. Når du har fundet frem til den rette balsam, sørger vi for at sende din nye conditioner fra Oway hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få den pleje dit hår har brug for.